@JanWil
- 2014
September 2026
Een locatie beoordeeld · 15 dagen geleden
Een ideale plek om steden als Harlingen, Franeker en de eilanden Ameland, Vlieland te bezoeken. Voldoende privacy, sanitair is top!
Een foto toegevoegd aan een locatie · 15 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 15 dagen geleden
Wat een prachtige plek aan de jachthaven, genoeg te zien. Op loopafstand van het gezellige Balk. Sanitair is prima!
3 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Wat een prachtige kleine boerencamping, schitterend uitzicht. Je mag vrij je plek kiezen, eigenaar is erg vriendelijk en makkelijk. Er wordt savonds een menu gekookt en daar kun je aanschuiven, echt een aanrader! Douche is erg eenvoudig, maar werkt en past hier. Prima mogelijkheden voor wandelen/ fietsen.
Kleinschalige camping, genoeg schaduwrijke plekken. Sanitair zeer goed onderhouden, veel kleur aangebracht bij receptie en sanitair waardoor een vrolijke uitstraling.
Prima plek op gras, voor een overnachting, op 5 minuten van de snelweg. Schoon toilet en een koelkastje met drankjes wat tegen een kleine vergoeding te verkrijgen is. Geen stroom en douche. Wij stonden alleen, lekker rustig.
Wanneer je op zoek bent naar een heerlijke rustige plek, genoeg ruimte dan is deze camping een echte aanrader. Ondanks incheck met een zuil is er ook persoonlijke aandacht van de zeer vriendelijke eigenaren. Mooie uitzichten en fantastische fiets en wandelmogelijkheden. We komen zeker nog een keer terug.
Een dikke 10 voor de gastvrije ontvangst en verblijf op de camping. We hebben heerlijke dagen gehad tussen alle dieren die op de boerderij rondscharrelen in een heel mooi coulisselandschap. Sanitair is top en goed onderhouden.
2023
Hele fijne camping met veel oog voor groen en bloemen. Zeer aardige eigenaren, waarbij je meteen op je gemak voelt. Sanitair is schoon en ziet er verzorgd uit, ruime douches. Kortom zeker een plek om terug te keren.