@JanWillemdePoorter
- Adria Coral Supreme 670DL
- 2026
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Prima camping en zeker voor de prijs van €27,- voor 2 personen met stroom in het hoogseizoen. Ook is een mooi zwembad aanwezig. De plaatsen zijn inderdaad niet heel groot. Wij konden met 7,5 meter er nog net staan. Wel ontzettend vriendelijk te woord gestaan en we mochten zelf een keuze maken uit de vrije plaatsen.
Prima camping. Schoon sanitair en alles goed onderhouden. Leuk zwembad met aparte glijbanen. Receptie is niet altijd open op de tijden die staan aangegeven maar via de snackbar kun je toch de meeste info wel krijgen. Trouwens lekkere pizza’s gegeten van de snackbar.
Mei 2026
Dit weekend met de Camperclub Nederland deelgenomen aan het Asperge-weekend. In één woord geweldig. Wat een gastvrijheid van Johan en Esther. Mooie uitleg gehad over hun prachtige bedrijf en lekkere asperges gegeten.
April 2026
Super mooie camperplaats. Verharde opstelplaatsen, stukje gras voor de deur, zeer schoon sanitair als je dat nodig hebt en stroom alleen naar verbruik betalen. Op deze manier is het naar wens voor iedere camperaar. Succes Peter en Nelly, en nog bedankt voor de leuke paasattentie 🥰
Kleine maar vrij nieuwe camping met een aantal chalets en vooral plaatsen voor tenten. Tevens plaats voor enkele campers, vooral buscampers. Wij kregen ook een plaatsje met onze camper van 7,5 mtr maar je kon duidelijk merken dat ze dit niet gewend zijn. Eigenaren spreken alleen Frans en geen Engels. Sanitair gebouw is nog nieuw en ziet er goed en schoon uit met goed warm water, ook voor de afwas.
4 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Het vorige review klopt niet. In elk geval niet voor deze tijd van het jaar (juli/augustus). Camping is gewoon open en inderdaad prettige beheerders en aan de receptie wordt naast Frans ook Engels en Duits gesproken. Sanitair ziet er ook goed uit. Je mag zelf een plekje zoeken. Naast Fransen ook veel Engelsen aanwezig
2023
Het nieuwe is er af. Het water voor de spoeling van het chemisch toilet werkt niet meer. De plaats is verder prima. En nog steeds gratis. Stroompunten en water functioneren nog wel steeds.
De beheerder doet er nog steeds alles aan om de gevolgen van de eerdere overstromingen te boven te komen. Er wordt ontzettend hard aan gewerkt. Plaatsen zijn ok, sanitair is prima en zeer schoon. Horeca wordt ook voorzichtig al weer opgepakt en mogelijk richting de zomer al weer op sterkte. Succes Baswij komen zeker snel weer terug en met ons hopelijk nog velen.
2022
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 4 jaar geleden