@JanenGeesje
- 2009
- Hymer B 578 Integraal
- 2011
- Integraal
Wij kwamen via P4N bij de CP terecht, moeilijk gedoe en gemot onderling. Toen maar doorgereden en kwamen bij camping 2Rivieren terecht. Qua prijs nog voordeliger ook, € 16,80 all in. Prima plaatsen en alle faciliteiten aanwezig. Bovendien vriendelijke ontvangst en geen automaat die je wat terugroept. Prima faciliteiten, als. ik dan een min punt noemen. er zijn geen toilet brillen, maar daar gaat het prima om. 4 sterren waard
Hadden geinformeerd en als je rond 9u aankomt zal er plek zijn Stonden op een redelijk ruime plek met stroom. WC legen in bakken omdat de originele stortplek kapot is. niet super maar te doen. Bij vertrek wilde ik vers water tappen helaas weinig druk. na 25m 25% bij gevuld en toen stonden er al 5 in de wachtrij. Maar afgesloten en vertrokken. Mooie fietsroute op via verde. Ook naar El Poblenou del Detta, waar eenuitstekend restaurant is, gefiet
Omdar er in Amposta geen plek was reden wij 10km verder en kwamen hier terecht. ruime plekken, wel wat modder stukken. Vuil water en WC Lozen, vers water tappen Afval bakken en Eurospar op loopafstand. Mooie fietsroute langs de Ebro en door de rijstvelden naar Riumar, ruim 35km. Goed alternatief als Amposta vol zit. Hebben er 3 nachten op prettige wijze gestaan.
Stonden in Amposta. ,Fietsroute er naar toe, prachtig ruig natuurgebied met groot meer. CP bekeken, iets voor een volgende keer. Hebben gegeten in het rest. Heerlijke visschotel met gratis flesje wijn. gezellige en. vriendelijke bediening, redelijke prijzen. Voor ons een aanrader. Bij leven en wel zijn komen we hier zeker terug.
We mogen blij zijn dat er in deze tijd nog zulke plekken zijn aan de kust. Volgens opgave 15 plekken maar er staan nu zekker 25. Op een keurig verhard terrein, afvalbakken,Aldi en strand op loop afstand, enige smet is de rommel die we met elkaar achterlaten in de bosrijke omgeving. jammer, niet meer doen, leeg komen en vol vertrekken. Gemeente bedankt voor deze fijne plek.
Je kunt geen 6 sterren geven. maar dat is het geheel wel waard. Wij stonden vooraan op de stenen met een ruim Grasterras. Stroom, kraan en afvoerputje op de plek. Zeer goede WIFI. Zijn een paar dagen langer gebleven dan gepland. Prachtige fietstochten door het agrarisch landschap tussen hoge heggen door waardoor nauwelijks last van de wind en door de duinen en bossen langs de Zee. Domburg, O en W Kapelle, Middelburg en Vlissingen bezocht. Prima.
Hebben hier wat langer gestaan dan de planning was. Heel mooie CP met ruime plaatsen, aller hartelijkste ontvangst en prima facilitaire voorzieningen.De 1e nacht met nog een camper, verder alleen. Mooie wandeling gemaakt met route vanaf de CP en idem fietstochten. Enschede goed te doen op de fiets. Weer een fijne ervaring opgedaan.
Wij vonden deze CP op campercontact op weg naar Hameln. Omdat er nog geen revieuw was hebben we besloten hier te overnachten. Mooie wandeling gemaakt door de mooie Altstad en Kurpark. Rustige plek nabij sportgebeuren aan de rand van Mux Parking. Begin van de avond wel wat parkeerverkeer. geen last van. Vi bord verwijzing naar verzorgingsplek, afval containers bij sportcomplex. Goed en rustig geslapen. Prima plek voor overnachting.
Alleen al vanwege de plek. Wij stonden met de kop aan de Zee, prachtig blauw water. Veel prullenbakken maar verder geen voorzieningen. Wij hadden 2 WC'S bij ons en konden het daar een dag of 5 volhouden. Je staat aan de rand van de boulevard met vele mogelijkheden. Op zaterdagavond genoten van al de vliegtuigen die op Alicante binnenkwamen en op zondagmorgen weer vertrokken. Komen hier zeker terug. 4 sterren alleen al voor de plek.
Na Murcia hebben daar een kleine week gestaan, prachtige locatie, eigenlijk te luxe voor camperaars. mooie fietsroute Via Verde naar Cartagena, wel graffel. met de camper naar Cabo de Palos. Op CP geparkeerd en op de fiets "de Dijk" op. Deze dag geen wind en volop genoten. Als je even "Gas" wilt terug nemen, super lokatie en behulpzame beheerders. prima lokatie.
Van alle voorgaande review is wat ons betreft geen woord gelogen. Omdat ze op zaterdag en zondag gesloten zijn dachten wij dat we er op zondag. niet terecht konden. Na wat WA contact bleek dat dit prima kon, het hek was open en we konden komen wanneer we wilden, super. Al snel na binnenkomst kwam Evelynne ons al vrolijk begroeten, een prima ontvangst. Maandag op de fiets en met de trein naar Valencia. De dag afgesloten met een super lekkere en g
Sitecode: 101912
Op de terugweg van de fiets4daagse in Otterlo kozen wij via Campercontact voor het Camperpark Hellendoorn. Kunnen voorgaande review onderschrijven. Mooie plekken, alles via de Automaat te regelen en vele fiets en wandelmogelijkheden. Ruimte voor 44 campers en dus ook voor groepsactiviteiten beschikbaar. Mede omdat er ook groepsaccomodatie is voor >100 pers. Daar regelmatig buffetten. Werden uiterst vriendelijk ontvangen. Iets voor een NKC KM.
Kwamen hier aan op een kletsnatte zaterdag, maar door de verharde ondergrond geen probleem. Mooi aangelegd terrein met een cirkel en een rechthoekig veld, totaal 25 plekken. Naast de al genoemde faciliteiten,lekkere koffie, winkeltje, streekproducten ook in juli en aug. iedere zaterdag v.a. 16u warm beenham broodje en de mogelijkheid om in een open tent gezellig met elkaar te babbelen met een drankje en natuurlijk de overheerlijke beenham.
Hier gestaan op voorbereiding van NKC camperreis. Zowel op de camping als op de CP ruime plaatsen met stroom. op de camping van alle gemakken voorzien. Zeer mooi toiletgebouw, toegankelijk met de ticket die je bij binnenkomst uit de automaat krijgt. Voor stroom moet je deze opladen bij de automaat, waar je ook moet afrekenen. Overschot op de stroom wordt verrekend bij afrekening. Wel een dingetje als je er met een groep komt. Vriendelijke ontvang
Even ter info, met de ticket die bij binnenkomst op de CP uit de automaat haalt, kun je ook gebruik maken van WC en Douche, P en P(WC) gratis, Douche tegen betaling. Ziet er prima uit.
keurig net aangelegde CP, voorziening voor lozen en tappen. Je moet wel een Wattel voor de kraan bij je hebben. Hadden de route via CC ingetoetst maar kwamen midden in het stadje terecht. De Coördinaten zijn: N 38.566370 E 6.346808.
Waren hier nu voor de 2e keer en het was gezellig druk op de camping. Hebben gebruik gemaakt van de Shuttle Bus die ons voor € 2 naar Ravenna bracht en ophaalde. Zeer gastvrij ontvangen en natuurlijk van de lekkere rode wijn geproefd en gekocht. Komen hier volgend jaar zeker terug. J&G
Prachtig mooi plekje vlakbij en onder de A75. Fijne wandelmogelijkheden, ook rond het meer. Er loopt een ATB route langs. Wij stonden er alleen en ondanks dat een veilig gevoel. Als we weer in de buurt zijn komen we graag terug.
Wij reden over de D 977 ri. Auxerre en kwamen deze CP tegen. Prima lokatie bij het sportpark en een wandel parkje. In het dorp een Intermarche, wat wil je nog meer.
De meeste revieuws kloppen in onze ogen. Wij mochten eerst bij de loosplaats staan, maar was te klein. Kregen toen een mooi plekje op een hoekje met veel vrijheid. Hele keurige CP. Wij betaalden € 15p/n incl. stroom. Waren er blij mee in dit hele drukke en vol met campers rond rijdende deel van Spanje. Werden prettig geholpen ondanks de handicap van onze kennis van het Frans.
Wat ons betreft, een prima plek, rustig en schone lucht. Je kunt zowel wandelend als met een bus naar de top. Als aanvulling, bij P waar de bus stopt/vertrekt staat een grote grijze vuilcontainer, ergo huisafval kun je er kwijt.
Wij kwamen bij toeval op deze schitterende CP terecht. Mede omdat alle CP's in deze regio COMPLETO zijn. Alles is keurig netjes aangelegd, de eigenaresse zeer vriendelijk en het uitzicht prachtig is. Ze hebben 2 jaar moeten wachten op de vergunning, maar nu staat er ook wat moois. Wilden een toiletgebouw met douche en toilet bouwen, maar een toilet mocht niet. Het douchegebouw moet nog gebouwd worden. Ondanks dat krijgen ze van ons een 10. JenG