@JanenMarieke
Geheel eens met vorige review: een heerlijke camperplek, mooi uitzicht, voorzieningen top, prachtig gefietst, 13 euro per nacht😁
Echt een prachtig plekje, hartelijke ontvangst, heel rustig, mooi uitzicht, veel wandelmogelijkheden. Een pareltje!
wat een fantastische plek zeg! super rustig, schoon sanitair, prachtig uitzicht, een duikje in het meer om de dag te beginnen, fantastisch! aardige ontvangst ook nog en niet duur, 30 euro voor een nacht. Parel!
een fantastische plek direct aan zee, stadje Piran goed bereikbaar met de fiets, schoon sanitair, hoort bij de jachthaven. Aan de prijs: 65,- euro, maar echt de moeite waard.
Een fantastische plek! Prachtig gelegen, magnifiek uitzicht. En dat voor 3 flessen wijn per nacht😁Ook prima te bereiken met onze camper van 2.60 breed. Heerlijke douche in boerderijstijl. Mooie wandelingen in de omgeving. En heerlijk rustig, kortom 5 sterren! oké, eentje minder vanwege geen afvoermogelijkheden.
werkelijk een prachtig plekje in een vallei aan de voet van de berg. water lozen en tappen mogelijk. heel mooie fiets- en wandeltochten gemaakt. wel aan de prijs (60 euro), toch een halve ster minder dus
het was prima, inderdaad, gratis overnachten als je komt eten. eten was perfect, niet goedkoop trouwens, dus ja, gratis overnachten..
wat een heerlijk plekje aan het water, super schoon sanitair, verse broodjes, aardige beheerder. 20 km van Berlijn, goed te fietsen of met OV, een aanrader!
inderdaad, ouwe meuk; maar wat een idyllisch plekje, schoon sanitair, super aardige mensen, prachtig gelegen, perfect voor prachtige wandelingen die hier beginnen! Heel enthousiast dus😀