@Janenbeatrice
- 2010
leuke kleine camperplaats op privé grond . we waren €14,50 kwijt per nacht incl elektra. indien nodig mag je gebruik maken van de privé douche en toilet. zeer gastvrij.
Sitecode: 102063
rustige camping en alles wat je nodig hebt is aanwezig. verder ongedwongen sfeer en mooie uitvalsbasis voor fietstochten. De buitenafwasplaats helaas zonder afdakje, zodat bij regen het lastig afwassen is.
zeer mooie camping met uitstekende voorzieningen ! kortom een aanrader!
prima plek zonder voorzieningen . Er hangen bordjes met bijdrage van 100 kronen . Echter als niet Zweed onmogelijk om te betalen. Je kan nummer bellen voor betaalinstructie. maar krijgt dan bandje met lange onbegrijpelijke Zweedse tekst. Dus dan maar gratis gestaan.
prima kindvriendelijke camping. voorzieningen aanwezig maar wel gedateerd. als je van volledige stilte houdt moet je hier niet zijn. Verkeers geluid is altijd wel aanwezig. wij betaalden ca 35 euro per nacht incl Electra.
het online boeken ging makkelijk en met de verkregen QR ging de poort open. prachtig uitzicht en alle voorzieningen aanwezig. kosten 24 euro voor een nacht met 2 personen. dus prima plek.
Een echte seizoen kampeerders camping. maar plek voor reizende kampeerders. zeer vriendelijk ontvangst! alle voorzieningen die je nodig hebt zijn aanwezig. alleen de hoeveelheid douches/toiletten zijn aan de magere kant. maar we hebben er prima 2 dagen verbleven.
rustige mooi gelegen camping met mooie voorzieningen onder restaurant/motel. wel 30 minuten rijden vanaf E6.Niet echt goedkoop.
8 plekken met bijna geen tussenruimte, maar ja gratis en (betaalde) stroomaansluiting mogelijk. We bleven omdat we geen zin hadden verder te reizen . maar anders….we waren om 16.00 uur nummer 8. verder wel stille buurt
prima camping met alle benodigde voorzieningen. prima ontvangst. leuk dorp, waar je in 10 minuten naar toe loopt
prima plek voor 8 euro(contant) met betaalde stroomzuilen.Eerst even checken of op lege aansluiting nog stroom zit van de vorige bezoeker😀
Een dure camping met zeer fraaie voorzieningen. De camperplekken voor de deur waren volledig volgeboekt .mooi voor 1 nacht maar te kostbaar!
prima rustige camping op grote plaatsen . vaste seizoenplaatsen staan elders. sanitair te openen met zo’n elektronische druppel, waar je dan weer 20 euro contant voor moet neerleggen. En ach de trein: elk half uur wat getoeter. went ook wel . kortom fijn verblijf!
een typische jaarplaatsen camping met wat ruimte voor toeristische plekken. moesten op zondagmiddag moeite doen om beheerder te pakken te krijgen. had er niet zo zin in. Maar verder toiletvoorziening prima en voor 1 nacht goed gestaan.
Sitecode: 20404
zeer leuke camping, waarbij je geluid van de weg voor lief neemt. prima ontvangst, zeer ruim van opzet. Met alle voorzieningen die je nodig hebt; kortom een aanrader!
fijne camping, we hebben hier 3 nachten verbleven. lekker gegeten bij restaurant, alle voorzieningen aanwezig en schoon! Aardig personeel. 1 nadelig puntje, waar de camping niets aan kan doen, maar we werden vooral in de avond belaagd door muggen en ander klein vliegend gespuis!
parkeerplaats zonder voorzieningen voor de Kruisberg. zeer rustig , bleven maar een enkele camper de nacht doorbrengen. wij hebben netjes 3 euro betaald, want toeristen info was nog open ( sluit om 18.00 uur , net als de toiletvoorziening) kom je later kan je niet betalen. slagbomen staan gewoon open. prima voor een nachtje
prima grote camping met modern toiletgebouw, wat voldoende schoon wordt gehouden.prachtig wandelgebied tussen camping en zee. wat gebrekkige stortplaats chemisch toilet. maar over het algemeen prima verblijf voor 25 euro per nacht
wat rommelige camping, maar een prima uitvalbasis voor bezoek Riga. toiletvoorziening redelijk. helaas een dichtbij gelegen festivalterrein kan voor het nodige lawaai zorgen. vooral in de weekends.
Sitecode: 61984
erg drukke plek( kwam ook door rally activiteiten) door geluk kwam er net een plekje vrij. Geen faciliteiten. toiletten op slot en vml alleen voor havengebruikers met sleutel. erg drukke weg achter de campers. helaas staan ook auto’s op camperplekken. maar verder prima voor 1 nacht. we waren 14 euro kwijt.
Sitecode: 20792
mooi maar wat ongezellig kaal camper/caravan terrein. zeer mooie voorzieningen . kortom je hebt er alles wat je nodig hebt. wel aan de prijs. wij betaalden 35 euro per nacht incl electra. je kan er ook lekker eten en de noodzakelijke inkopen doen. op fietsafstand van Jacobstad.
de omschrijving is van een andere camping! Het is een kleine mooi gelegen camping met slechts plek voor 12 campers/caravans. direct aan het water. de faciliteiten , bestaande uit een mooie keuken, verblijfsruimte en 3 toilet/doucheruimte. zijn heuvelopwaarts , en wat gedateerd maar schoon service huis. verder een zeer vriendelijke Duits sprekende beheerder.
hier 2 nachten gestaan en we hebben het prima naar onze zin gehad. prima sanitaire voorzieningen. leuk ontvangst. mooie fietsomgeving. wel wat smalle toegangsweg( fietsstraat) voor onze royale camper.
Sitecode: 20601
voor twee nachten hier gestaan. voor tijd van het jaar nog erg druk. prachtig sanitaire voorziening. wel een groot terrein. mooie fietsomgeving. Broodjes service , kortom we kwamen niets te kort.
prima ontvangst, kleinschalige camping op eco gedachte! erg rustige camping zonder vertier en mooie fietsroutes beschikbaar! alle benodigde voorzieningen aanwezig. wij hebben hier zelfs 3 nachten gestaan naar volle tevredenheid!
goed ontvangst door bereidwillige eigenaresse. . camping oogt wat vervallen met oud sanitair gebouw maar alles werkt op zich wel. wel jammer dat er geen mogelijkheid was voor lozen toilet en grijs water!
een prima ontvangst en mooi terrein. we hadden niet gereserveerd en toch plek! zeer aardige beheerders ( spreken prima Engels) goede toiletvoorziening en op loopafstand van leuk dorpje. ook broodjes voorziening. Kortom aanrader!
hier 2 nachten gestaan voor ca 50 euro. echt een vaste seizoenplaatsen camping met vele chalets. apart terrein ingericht voor toeristisch kamperen. Alle benodigde. faciliteiten aanwezig met deels gedateerd maar schoon toiletgebouw. kortom goed voor 1a2 nachtjes
voor de zelfvoorzienende campers prima plek. ( geen enkele faciliteit, alleen vuilnisbak) buiten de 6 afgebakende plekken wordt ook op het grote veld gestaan kortom ruimte zat en zelfs in deze drukke tijd!
leuke rustige boeren camping met enthousiaste eigenaar, die in zijn rijdende receptie je verder helpt, Grote plaatsen. vanuit camping uitgezette wandeling dmv geschilderde pijlen. ( wij hebben de groene gelopen van 8 km ) wel wat weinig douches (2) maar verder niets op aan te merken!
uitstekende camping met goede voorzieningen . wel veel seizoenplaatsen prima ontvangst en broodjesvoorziening bij de camper gebracht op een door jou bepaald tijdstip. de stadscamping van Fecamp was vol maar dit is zeker een betere plek.
2 dagen hier gestaan, prima ontvangst, ruime plek en mooie wandeling naar Cap Nez Blanc. toiletvoorziening nogal gedateerd. prima broodjesvoorziening.
hier twee nachten gestaan , vlakbij de toeristische stoomtrein voor een leuk ritje. geen voorzieningen alleen 1 stroomzuil voor de dichtstbijzijnde campers. groot terrein en er werd volop gebruik van gemaakt. kortom prima als je zelf volledig voorzienend bent. wel een stortplaats voor toilet maar geen water om schoon te spoelen. wel tegen betaling water te tappen. betaling op kenteken ging prima !
een drukke camperplaats, dus wees op tijd. Alles verloopt via een automaat en pasjes maar alle faciliteiten zijn aanwezig! En 8 kilometer fietsen en je zit in centrum Kopenhagen!
heerlijk gestaan en bedrijvig overdag maar zeer stil s’nachts! alle faciliteiten die je nodig hebt waren aanwezig. nu was het erg rustig met 2 campers. dus wellicht in hoofd seizoen wat meer last van drukte!
we hebben op de camping gestaan een paar 100 meter verderop. prima plaats tussen de nodige seizoenplaatsen, die er niet waren. alle faciliteiten aanwezig. Niet goedkoop zo in het voorseizoen moesten ca 35 euro per nacht betalen, daarom minder sterren.
even van de wijs gebracht door verkeerde lokatie op kaart. Het ligt nl. midden in Stege, Falkvej 3. leuke kleine rustige camping. beheerder kwam alleen even tussen 5 en 6 langs. zoek zelf je plek. alle faciliteiten aanwezig en schoon! beetje gedateerd maar prima! in keuken geen warm water, maar er stond waterkoker dus even afwaswater opgewarmd.
prima faciliteiten en goed voor 1 doorreis nacht. wel erg veel lawaai van de vlakbij gelegen A2 naar Hannover.
het paasweekend hier doorgebracht, wat een supercamping! prachtige betaalbare schone voorzieningen en prima ontvangst ! we stonden met camper op een comfortplaats. prima! kortom zeker een plek om terug te komen
prima plek met prima voorzieningen ,die je nodig hebt voor zelfvoorzienende campers! Zeer aardige en behulpzame eigenaars! kortom als we in deze buurt een camperplaats nodig hebben weten we het weer te vinden!
mooie lokatie in prachtige omgeving. zeer vriendelijk ontvangen. voor 10 euro ( incl stroom) prima plek!
prima locatie ietwat gedateerd.veel seizoensplekken. geen wc papier in toiletten prima ontvangst.
de eigenares van de stuga’s neemt de kleine camping er nu bij. vorige eigenaren( de buren) zijn vertrokken. uiterst vriendelijk en behulpzaam. eenvoudige faciliteiten. maar prima voor kort verblijf.
camping ligt niet aan het water! maar verder prima verblijf hier. modern sanitair en keuken . Geen beheerder gezien. Je wordt geacht de overnachting over te maken, wat wel extra handelingskosten opleverde, prima verblijf op de wildernisroute
zeer vage camperplek, staat niet als zodanig aangegeven. is parkeerplaats bij een wooncomplex. foute foto. stroom niet aangesloten. maar weer vertrokken naar forde. goede camperplaats bij oud kerkje
tja het blijft een parkeerplaats bij een sportaccommodatie. je kan er lozen en vullen en je hebt elektra. je mag douchen in verderop gelegen zwembad. Dit niet gedaan omdat dit niet naast de deur ligt. Kortom beetje sfeerloos, maar wel de noodzakelijke voorzieningen .
mooie royale rustige camperplaats voor max 8 campers. voor 200 kronen per nacht met alle voorzieningen die de vandrarhem te bieden heeft ( keuken, douches etc)
een weekend hier gestaan. zeer enthousiaste beheerder en de faciliteiten zijn prima voor zelfvoorzienende campers. wellicht nog wat betere aanwijzing waar je wat kan lozen. voor je het weet loos je iets op een verkeerd punt. Aangezien onze dochter in Delft woont komen we zeker eens terug!
bijzonder vriendelijk ontvangen door een vrijwillige beheerder( ook al bijzonder) DeCamper op een mooi veldje kunnen neerzetten incl. elektra aansluiting. toiletvoorziening waren prima en het was rustig op het terrein. De prijs was niet goedkoop maar er is ook wat voor nodig om dit mooie terrein in stand te houden. leuke fietsomgeving! kortom hier gaan we zeker vaker naar toe!
met uitzicht op de veerboten prima basic camperplek! beetje winderig, maar ja zo dicht bij open water is dat ook niet zo verrassend!
in de winter dus dicht maar dat bleek nergens uit.dus maar naar Woudsend. bij de rakken wel een plaats!
op onze camper Elfstedentocht hier overnacht.alle voorzieningen waren aanwezig. prima plek en heerlijk gegeten in restaurant de kajuit op het jachthaven terrein
op onze reis langs de Elfsteden met de camper hier terecht gekomen omdat CP sloten dicht was. mooie plek met alle noodzakelijke voorzieningen! wel wat drassig terrein ,maar ja er is ook wel erg veel regen gevallen!
hier gestart voor onze camper Elfstedentocht. leuke plek met alle voor ons noodzakelijke voorzieningen. Jammer van het slechte weer, maar ja daar kan de Cp weinig aan doen!
leuke plek met alle voorzieningen die je nodig hebt en dat voor 3 euro per nacht. wel borg van 50 euro contant voor de sleutels Electra kast, water ,toilet en Douche. tussen 4 en 5 komt beheerder langs en ,s ochtends om 10. 00 uur. broodjes kunnen ook geleverd worden. kortom super!
Grote camper plaats! Keycard systeem weer afgeschaft! Nu 33 euro incl electra,douche. Wel druk! Maar alles aanwezig!
Mooie locatie , maar prijzig voor niets! Verder veel geluidsoverlast van verkeer en schreeuwende zeemeeuwen.