@JanetVisserLageveen
- Van Jorn Peugeot Boxer
- 2025
- Ander
- Buscamper
Hoewel hier staat dat de camping gesloten is is deze gewoon open. Heel fijne plek, pal aan het strand. Vriendelijke medewerkster die het niet erg vond dat we alvast waren gaan staan met onze buscamper. Er was genoeg ruimte, dus dat durfden we wel aan. Openingstijden receptie van 9-11 en van 17-19, dus beperkt open. Bij de receptie zijn ook wat basisboodschappen te koop, voor de rest moet je naar de dichtstbijzijnde dorpen.
Prima camping! Het is een municipal, dus de voorzieningen zijn niet luxe maar wel netjes en schoon. Vriendelijke ontvangst, prima plek voor onze buscamper, mooi recht. Saint-Malo Intra Muros is op loopafstand. Mini-winkeltje op de camping en een Carrefour City op minder dan 10 minuten fietsen. Vlakbij is een monumentaal terrein uit WO2, waar de hond ook even los kon lopen. Al met al een fijne plek.
Prima camping, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Ruime plaatsen, en op loopafstand van het stadje. Het sanitair is basic, zoals dat vaak is op een municipal. We mochten een schapennet plaatsen voor de hond. Al met al een prima keuze!
Wat een fijne plek! Gastheer Guy was erg vriendelijk, we hebben genoten van een lekker biertje uit de streek en een goed gesprek. Een stukje wandelen met de hond ging prima langs de niet afgebouwde Kathedraal die was omgevormd tot feestzaal. Echt een plek om nog eens terug te komen. Jacob en Janet