@JanetVleeshouwer
Op de app van Campspace zelf staan ook de slechte reviews en dat is terecht. Geen 5 sterren waard. Rotzooitje, geen ontvangst en veel te duur. Wij moesten 32,25 afrekenen.
Eigenlijk 10 sterren!!! Na ons prettige verblijf op de camping kwamen we op het parkeerterrein vast te zitten. Door het snelle en fantastische optreden van Orin en Jeroen werd de camper vlot los getrokken. De camping zelf is prima qua ligging, qua sanitair (warm en schoon) en qua plaatsen (lekker groot). Vriendelijke ontvangst. Alleen maar pluspunten. We komen zeker terug.
Rustige camping gelegen aan een weiland. Vriendelijke ontvangst en uitleg over de mogelijkheden op de camping zoals het gebruik van een volwaardige keuken met o.a. oven en diepvries. bijvoorbeeld afbakbroodjes en ijsjes zijn er op voorraad. Sanitair als nieuw en schoon. Op de fiets naar Doetinchem, Zelhem of zelfs Doesburg.
Prima uitvalsbasis om Venlo te verkennen. 15 minuten op de fiets of 5 minuten lopen naar de bushalte en dan ben je in 5 minuten in de stad. Schoon sanitair. warme douches. Restaurant kun je lekker eten.
Prima verblijf. Grote plaatsen. Sanitair is oud maar schoon. Goed als tussenstop, dichtbij de A28. Dichtbij het centrum van het prachtige Alençon, 8 min fietsen.
Alles perfect!! mooi uitzicht, heel vriendelijke ontvangst en prima wijn te koop. We konden zelfs nog ontbijten. Er is plek voor 2 campers en je kunt er kamers huren. Goede gastheer en gastvrouw!!