@Janetbd
- 1988
Heel mooi plekje, bruggetje naast de camper over en je bent in een losloopgebied voor honden. En dat helemaal gratis. Via Komoot veel mooie wandel en fietsroutes. Het eten in Restaurant de Korenmolen is een aanrader, heerlijk. Van de twee molenaars uitleg gehad en gezien hoe lijnzaadolie gemaakt werd in 1860.
Mooie, veilige plek om te overnachten, kort bij de A6. Wij waren op doorreis, maar plek om te onthouden
Heerlijke, rustige plek, je wordt wakker met alleen vogelgeluiden. Heel weinig verkeer, enkele touringcar met een buslading Spanjaarden, maar merk je weinig van. Goeie wandelmogelijkheden. Als je richting het stadje loopt, zit links in een garagebox Josep met zijn privé museumpje uit de '50th en '60th , hij verteld heel enthousiast. Deze plek blijft in mijn favorieten staan.
Heerlijke rustige plek, netjes voor elkaar. Je zoekt zelf een plekje. De aardige beheerder kwam s avonds even dag zeggen. 15,- per nacht. Doe je in een envelop in een brievenbus. En een waar met wandel/fietsparadijs in de omgeving.
ruime rustige parkeerplaats met veel camperplekken. Ook op het grasveld achter de bestrate parkeerplaats zijn nog camperplekken. Nette toiletten. Nu in 2023 € 9,- en 2,50 stroom.
mooi rustig simpele camperplek met prachtig uitzicht. Voor 8 uur inclusief stroom. Aanmelden via internet, betaling met creditcard. Restaurant niet veel , maar wel lekkere gerechten voor een nette prijs. Je kunt hier mooi wandelen en fietsen. Voor herhaling vatbaar!
Mooie ruime camperplaats. Wel auto geluid en kerkklok, maar niet hinderlijk. Fietspaden in de buurt en een fiets/loopbrug over de Neckar naar het dorp Wernau. Wij hebben er 1 nacht gestaan op doorreis.
De beste, mooiste legale camperplek waar ik ooit geweest ben. Uitzicht op zee vanuit de camper. Adrie en Petra zijn hele attente gastheer en -vrouw. 1 minuutje naar beneden klauteren en je bent op een heerlijk rustig hondenstrand. En je wandelt zo de natuur in. Douche heeft Adrie aangepast, nu ook in je eentje warm douchen. Gewoon een TOP plek!
geen echte camper P, je mag op de onverharde parkeerplaats achter het restaurant staan voor 5 euro per nacht. Aan de voorkant van het restaurant een mooi terras aan de Elbe