@Janger
Schaduw of geen schaduw: je kiest wat je wil. Grote plaatsen, het is niet druk dus keus genoeg. Brood kan besteld. Er is alle sanitair en goed schoon. Warme douche. Prima gratis WIFI, en als je meer wil kan dat. Prima te fietsen in omgeving. Supermarkten vlakbij. En gratis Contrex-water tappen bij het plein van Casino en badhuis.
Geen vaste plekken. Douchen in zwembad, met pas die je krijgt als je je daar aanmeldt. Wifi op ‘Freifunk’, zonder ww; maar ik had geen goed signaal. Ook niet bij zender bij informatie-bord bij ingang. Terrein aan riviertje de Erft; er is een fietsroute langs de Erft. Overdag hoor je wat verkeer op de weg langs terrein. ‘s Nachts stil. Stad met vakwerk-huizen en genoeg Outlets.
Grote plaats, zelf kiezen. Mooi parkachtig terrein, super stil gebied. Fraaie jeudeboules-baan. Prachtig sanitair; op li-douche regel je zelf de temperatuur. Grote fietsenstalling. Stroom reken je af met ‘eigen’ meter.
500 m van strand; zeevruchten rapen. Alsof je in Frans vakantiedorp bent. Alles wat je nodig hebt is er.
Parkachtig terrein, in 15 min langs Sarthe naar centrum wandelen. Echte Franse camping met warme douche, prima WIFI bij receptie. Let op middag-sluiting.
Ingang bij RUE Glatinier 89bis.
Vriendelijke ontvangst. Lekkere douches, strand dichtbij. Pizza’s van de bar: heerlijk.
Camping ligt direct aan D12. Overdag veel verkeer, ‘s nachts niet. Toilet kun je legen bij servicezuil bij de ingang.
Heerlijke camping! met maar 6 plaatsen, (hoewel terrein meer plaats heeft). Tip voor chauffeur: Neem niet de Rue de la Cave want stijl en lastige bocht naar Rue du Village.
Brood bestellen: kan alleen met Visa of Belgische bankcard. Heb je dat niet: dan geen brood. Sanitair is schoon maar minimaal. In de douche kun je je kont niet keren. Verder: prachtige camping met St-Denijs via tegelpad te bereiken; op mooie hoeve en museumpje van Pater Glorieux.
Grote plaats, kraan op je plek, prima sanitair. Soms vraag je je af -als je over de smalle tegel-paadjes loopt - of je op het terrein van een mede-kampeerder loopt. Alles is prima, als je ertegen kunt dat je zo goed als aan de N288 zit.
Zo gemakkelijk kan in- en uitchecken dus zijn. Bovendien word je niet bedolven onder allerlei geboden en verboden. Sanitair is ook al voorbeeldig. En de N61, aan de horizon, die hoorden wij niet.
Je kiest bij aankomst je plaats, met of zonder schaduw. Groots uitzicht of niet. Vlakbij de andere camperaars of niet. Betaalt met QR of geld in envelop. Water van afwas en douche: zelf te regelen en heerlijk warm. Volop info in het hokje; gescheiden afval. Er is van alles te krijgen in de draaiautomaat voor de boerderij. Zoals: Eieren, ijs, worst en gehaktballen.
Ex-boomkweker heeft van de kwekerij een camping gemaakt. Alles wat er moet zijn is er. Wij houden een mooie ervaring over van deze camping die je niet in de Libelle zult zien staan.
Hier ziet u de camping van een ondernemer. Camping: pico bello. Maar de gast komt op de tweede plaats. Jonger dan 30jr: niet welkom.
Voor klantgerichtheid: 10. Wat er moet zijn is. Plus extra’s zoals melk, yoghurt, pilsje, eieren uit de koelkast. Ze vertrouwen hun gasten, wat een genot.
Je krijgt een eigen code voor de slagboom, dus opletten. Bij de uitgang rechtsaf sta je na 500 meter bij de niet meer in gebruik z spoorbrug, een kleine 2 klm lang, met 70 bogen.
Fijn dat je in de middagpauze een plaats kunt zoeken. Om 15.00 naar de ontvangst om in te schrijven. Attentie: bij sommige plaatsen staat op het asfalt een rolstoel geschilderd. Zonder handicap ga je daar dus niet staan. Ook de WiFi is prima geregeld.
Heerlijke camping: bomen, zon, veel plaats, kranen overal. De weg aan de overkant hoor je een enkele keer. Speelzaal met ook tv. ‘s Avonds oa friet bij de bar, waar je verbinding hebt via Cigale. Trapje af en je bent op een strandje aan de Lot, met witte ligstoelen.
We waren bijna gebleven, want mijnheer was supervriendelijk en liet ons met zijn karretje ook de iets hoger gelegen plek zien. Maar we vonden ‘t er te stil: er stond 1 Camper. Dus door naar les Vignes in Puy-l’Eveque.
Fraaie camping. Brood is krakend vers. Over die fietspaden: veel zijn nog in de maak: ‘en project’. Daar ‘delen’ fietsers en auto’s de weg.
Acceuil camping in hoog vierkant gebouw, 100 m van de ingang af. Op maandag geen receptie, verder paar uur per dag: telefoonnr staat bij acceuil en sanitair. Afwaswater en douche zijn lauw; na veel water is ‘ t minder lauw.
Mooie camping. Vergeet niet pizza te eten, net voorbij de brug, aan de voet van het kasteel.
Mooie camping, maar dat gezoem uit het Noorden, volgens ‘n aanwonende van een vleeskoeling.
Openbaar toilet is OK. Aangegeven adres was lastig te vinden. Mogelijk omdat website van de camperplaats ander adres noemt: Am Fahrhof, 32602 Vlotho.
Sitecode: 42050
Heerlijk geen autoverkeer te horen, wel soms trein op de Betuwelijn, maar niet hinderlijk. Prima baan voor boulen. Heerlijke komkommers en tomaten uit eigen bio-kas. Alleen let op matje bij ingang WC.
Gezellig food-trucks gehad. Geweldige jeu-de-boulebaan. Alles ziet er netjes uit. Let op de huisregels: douchen kan tot 21.00 uur, met niet heel warm water. Als je brood besteld hebt: afhalen tussen 8.15 en 9.00 uur. Gelukkig tussen de middag niet gesloten.
Sanitair en andere service prima op orde. (Fecamp via Veloroute du Lin goed te bereiken.) De beheerder was bezorgd voor ons vanwege de regen, maar geen probleem om plaats 42 ook te krijgen. Mooi aan de rand, schotel met bereik, geen geluid van de weg. Vanmorgen kregen we op plaats 42 de broodjes om 8 uur zoals we hadden opgegeven. Heerlijk.
Ga maar staan waar je wil. Leuke bloemen overal. Afwaswater en douche warm genoeg. Papier op toilet. Mooie dorp vlakbij, fietsen naar Kasteel van Vascoeuil is een aanrader.
CCP grenst aan camping Saint Paul, adres: 2 Route Saint Paul. Paar plaatsen bezet op CCP, maar geen plaats voor ons. Dan toch de variant kopen waarmee je kan reserveren?
Vriendelijke beheerder die Nederlands spreekt. Hij wees ons op de 2 fietsroutes naar Compiegne. Sanitair is redelijk. Afwas-plek is niet schoon en heeft (nog) geen warm water, dat kun je wel in douche pakken. Chemisch WC: niet schoon. De plekken zijn super. In dorp is veel te zien.
Fijn om op verhard stuk te staan ivm regen. De beheerder hielp ons - terwijl receptie gesloten was - aan de sleutel voor het kastje met el. aansluitingen. Afwas: om de hoek. De Lourdes-grot op 500m in oude steengroeve is de moeite waard.
Stille camping, alles gras, stevige ondergrond. Zon- en schaduwplaatsen. Speeltoestellen aanwezig. Sanitair: temp van water kun je regelen. Geen papier bij wc. Chemisch toilet legen bij servicepaal. Montargis, met beroemde Canal de Briare, op 6 klm.
middagpauze van 12-14, maar na 12 kwamen er wat campers binnen; veel hoge bomen zorgen voor schaduw; zwembad open van 9 - 20 uur, heerlijk fris; WiFi alleen in de recreatie -zaal.
Ben je groter dan 1,80 kijk dan uit bij in en uitgaan kantoortje. De oranje stroken aan bovenkant: buig je hoofd. En verder: je kunt zo naar openbaar park lopen en aan de beek gaan zitten.
zeer behulpzame en vriendelijke eigenaar; diepvriesmaaltijden aanwezig en magnetron; jam en eieren te koop. De A2 op 500 m hoor je; hangt af van wind en of je achter het huis staat. Chemisch toilet op hoek van boerderij achter grote groene deur met grendel.
Grenst aan sportpark. Schaduw of zon, met of zonder satelliet-ontvangst. Als je van sober houdt, een prachtige plaats. De afwasplaatsen waren half mei nog niet klaar voor gebruik. Bij afrekenen was het even zoeken naar de beheerder.
Een oase van rust. En mevrouw was met de Hemelvaart gestrest maar zorgde ervoor dat Chem WC snel OK was.
Lekker warm water voor douche en afwas. Een 100m van de weg, dus rustig. Vanaf de camping naar links kom je direct op fietspad naar Turckheim. Wanneer de eigenaar aanwezig is, is me niet zo duidelijk.
Simpelste manier van aanmelden en betalen, met een scan. De wei en de staplaatsen zijn super gecombineerd. Bij het begin en eind van de werkdag hoor je wel wat verkeer over de Jachtlusterallee.
Het paaltje met nr van de plaats haal je weg als je wegrijdt. De hekken midden op het terrein geven een opgesloten indruk, en overal leuke dingetjes van berkenhout; cp ligt aan een niet echt rustige weg. Het chemisch toilet is direct bij ingang sanitair en is afgedekt met trespa-plaat, die je met schuifje vastzet. Fiets kun je binnen zetten. Fruitbomen aan straat geven schaduw.
De Ideale camping; rust, ruimte en niet meer regels dan nodig. Plus aardige beheerders die je geld wisselen om heerlijkheden uit de automaat te komen. De gehaktballen zijn super.
Zo weinig mogelijk regeltjes vind ik fijn; bij de ingang lees je: 1 Schrijf je in 2 Zoek een plek 3 Veel plezier. Bravo voor die kortheid!
Wat een fijne plaats.; super vriendelijk ontvangen. . Het sanitair is prachtig en super veilig ingericht. Het uitzicht is fantastisch, en overal vogels te zien.
De camperplaatsen zijn aan de kleine kant. In de weg naar die plaatsen zitten haakse bochten, met gevolg weinig speling. Sommige plaatsen met prachtig uitzicht en andere zonder uitzicht. Vanmorgen zaten een paar campers vast vanwege de natgeregende bodem, helaas was de man die de tractor bediende even gaan joggen.
Entree Camping wat rommelig. Sanitair werkt maar verouderd. Nu 3 mnd onder nieuwe eigenaar, heeft plan om sanitair te verbeteren. Plaatsen ruim en groen. Met uitzicht op oude plaats van veer Kruiningen - Perkpolder.

Even bellen: camping gesloten maar we konden komen; we kregen de code van de slagboom met de vraag om 15€ in een envelop af te geven. Inderdaad niemand bij de receptie. Op het bord van de camping stond: open tot 1 november. Grote plaatsen. Prachtige stad is via loopbrug over de Maas-arm in 10 min lopend te bereiken.
Enige minpuntje: de kaart met wandelingen staat aan de achterkant van het bord met naam. Verder: sanitair OK en stilte genoeg.
Ruime plaats. Geweldig.shoppen op loopafstand. Papier in wc. Warm water voor handewassen.
Sanitair perfect en radio kun je al dan niet aanzetten. Veel speelmogelijkheden voor kids ook als het weer wat minder is. Waar mag een kind nog een hut in de boom maken? De zandbak zou nog wat aandacht mogen, Er zijn scharreleieren te krijgen en groente uit moestuin van de camping. Een geweldige slager en geweldige bakker in Meliskerke op 5 min fietsen.
Ligt prachtig tegenover de Grote Kerk. Wat te weinig toiletten. De keet met toiletten is armoedig, zeker gezien de staprijs.
Sobere plek. Geweldig uitzicht. Prachtige sterrenhemel. Loppersum dichtbij met alle voorzieningen
De fiets kun je in de schuur zetten. Sanitair is prachtig. Jumbo is net over de brug naar Leeuwarden.
Prima plaats. In begin even slikken. Moet ik op een parkeerplaats van Floriade 2002 staan? Zo dichtbij N205, maar geen last van. Sanitair top. Dichtbij de Stelling van Amsterdam. Geen last van vliegtuigen. Prachtig MH17-monument op loopafstand.
Grote plaatsen. Veel appelbomen, groene omgeving. Receptie is open van 8.30-9.00 en van 18.00-18.30. Slagboom om 19.00 dicht. Sanitair is OK. Alleen wc moet op rooster worden geleegd wat onhandig is als niet alles vloeibaar is. Centrum op loopafstand.