@Janine_94
Lid van Campercontact sinds 2020
2022
Oude reviews zijn niet meer van toepassing op deze camping, is vanaf 2021 overgenomen door RCN. Prachtige camping, fijne ontvangst op de receptie. Stroom en water op de plek.
Prachtige plaats! Inderdaad €10,- voor 24 uur. Weg wel smal maar als iedereen rekening met elkaar houd goed te doen.
Overnachten kan en mag gewoon aan het einde van de parkeerplaats ong. 500 meter vanaf meer vandaan. Hebben €10,- hiervoor betaald. Geen voorzieningen, maar dat hoef je ook niet te verwachten voor een openbare parkeerplaats. prachtige locatie en zo kan je de volgende ochtend nog zonsopkomst meepakken voor foto’s te maken.
2019
Prachtige plek, geen voorzieningen. Bovengedeelte parking mag je overnachten.
Prachtige plek met mooi uitzicht en perfecte uitvalsbasis om te gaan wandelen. Helaas geen voorzieningen anders een 10 gekregen! Hebben 1 nacht hier verbleven samen met nog 5 andere campers en een tent.
Mooie grote parking vlakbij de binnenstad. Goede verlichting, geen voorzieningen. In het weekend s’nachts overlast auto’s jeugd met harde muziek.
Sitecode: 20524
Zeer mooie ruim opgezette camping. 2 nachten verbleven. €25,- per nacht. Douches €1,- sanitair erg netjes en schoon. Je mag zelf je eigen plek kiezen op de camping. Nr 48 kregen wij door als zijnde mooiste plek dus daar heerlijk gestaan met uitzicht op de Cliffs of Moher. 2x heerlijk gegeten bij Gus O’conners Pub in het dorp. Eigenare erg aardig! Verkopen ook gasflessen.
Waren met werkzaamheden bezig. Van te voren mail gestuurd dat we interesse hadden voor een overnachting en hier niks over gehoord. Moesten via een omweg de camping op. Normale prijs 25 pond nu vanwege de werkzaamheden 20 pond. Plaats toegewezen gekregen stond eerst 2 andere auto’s geparkeerd en pas na een uur konden we staan en deed onze elektra het ook. Douches (1pond) en wc’s ouderwets.Verder OK
Wanneer je van te voren je plek reserveert krijg je de toegangscode al via de mail binnen. Het werkte perfect en geeft een veiliger gevoel dat alleen de kampeerders bij de plaatsen kunnen komen. Faciliteiten zijn prima en schoon. Enige nadeel is dat de camping aan zeer drukke weg ligt. Overdag en snachts komt er zeer veel verkeer langs en zorgt voor overlast. Prima plaats om te overnachten.