@Janjass
Servicepunt Autosan 2000 met 3/4 wateraansluiting. Alles wat MH nodig heeft gratis. Schoon en goed bereikbaar. Met dank aan de aanbieder.
Het kan nog steeds en kosteloos: toilet legen - manueel gratis, automatisch 29nok, grijswaterafvoer en verswaterverstrekking (de kraan zit tegenover op het hoofdgebouw). Met dank aan Perry & Williams.
Geweldige overnachting. Speeltuin, volleybal, tafeltennis, douche op het strand, een elektriciteitsslang (gratis). Overdag zijn er gratis openbare toiletten, kiosk met snacks, kajakverhuur,... Met dank aan gemeente.
Sitecode: 62086
Geweldige plek om Bilbao te bezoeken, het treinstation ligt op slechts 3 minuten lopen, f. e. een taxi terug van de oude stad (Casco Viejo) kostte ons €20. De luchthaven is niet erg druk en er zijn ook geen vluchten 's nachts. We hadden een zeer rustige nacht.
Sitecode: 41978
Ik veronderstel dat omdat het gratis is en vlakbij het strand, nu voornamelijk auto's hier parkeren, in twee extra rijen in het midden, ongeacht de grootte en draaicirkel van een camper. Je kunt hier gemakkelijk een dag vast komen te zitten. Een verder rustige nacht.
Alles is nog zoals beschreven in eerdere beoordelingen. Netjes en rustig 's nachts.
Sitecode: 12047
Toen we 's middags aankwamen, was de CP al vol. In de straten rondom de faculteiten stonden ruim 50 campers. We hadden een rustige nacht en ook hier een behoorlijk drukke ochtend. De enige ster is omdat de CP-ruimte zwaar ondermaats is en ik geloof niet dat parkeren rond faculteiten lang zal worden getolereerd.
Het was een geweldige plek, maar het was tijdelijk en het is nu gesloten
Wederom meer MH langs de toegangsweg dan op CP. We gebruikten de faciliteiten en reden verder.
Het is een beetje slordig, maar het is schoon, stil en goed verlicht. Dicht bij een mooi strand met douches.
Het is een goed verlichte rustige plek. Alleen het geluid van de zee en de meeuwen. Het zonder voorzieningen maar met een prachtig uitzicht op de zee. Het is ook een startpunt van een 5 km lange fietsroute en lungo-merrie naar A Coruna. Toegang via nieuw verharde geplaveide weg is OK. Onze 7,5 m lange AC kwam er zonder problemen doorheen. Kies echter niet voor de lagere toegang door het dorp, daar was het een kwestie van centimeters.
Sanitaire unit nu klaar, eenvoudig maar schoon.. Er is wat lawaai van de snelweg, niet erg hard maar het geblaf van de honden van de buren is storend. Anders zoals in eerdere opmerkingen.
Gelukkig aangekomen bij 21 en nog 5 plaatsen vrij.
Bij aankomst is de camping bijna vol, maar wij staan alleen in een speciaal gebied voor overnachtingen met 30% korting. We betaalden € 20 voor twee volwassenen en twee kinderen. De prijs is inclusief vers water, grijs water en wc-afvoer, evenals het gebruik van sanitaire voorzieningen (het zwembad is al gesloten). Kampeergedrag is toegestaan. Zou aanraden.
Leuke plek bij A11. Prima voor een nachtje. Rustig 's nachts en veilig. Helaas waren alle drie de plaatsen al bezet toen we om 22.00 uur aankwamen, maar het is mogelijk om te parkeren in aangrenzende parkeergarages met echt lange plaatsen.
Volgens mij mag hier niet meer geparkeerd worden. Er is een bord aan het begin van de grote parkeerplaats.
Helaas hebben we Parking Le Hourdel gemist, die voor de nacht leeg eindigde, en kregen we een krappe plek in deze volledig overvolle ruimte. Toch is het vlakbij het kiezelstrand en een mooie wandeling verwijderd van het stadscentrum en een vuurtoren.
Groot en erg druk maar OK voor een nacht met al het basisonderhoud en een mooie wandeling naar de prachtige oude stad.
Niet meer beschikbaar, we hebben in plaats daarvan op de parkeerplaats naast de batterijen geparkeerd. Fijne, rustige plek met uitzicht op zee.
Tevreden, alles zoals al geschreven. Rustig kamp in de buurt van de stad en het strand. Er is echt geen wc-papier.
Het is een parkeerplaats, het is gratis en het kan behoorlijk vol raken, dus manoeuvreren met een camper kan heel uitdagend zijn. Ok voor overnachting wel.