@JannesDrop
🎙️Hannah’s Hymer, de Camper Podcast
🚍 Camperleven in Europa
🌳 Tips, tricks en reisinspiratie
🎧 Elke week een nieuwe aflevering
💚 Ga je mee op reis?
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- 2019
- Hymer B 644
- 2000
- Integraal
Heerlijke plek in de wijnvelden. Je kunt hier overnachten als je 6 flessen wijn, appelcider of appelsap koopt. Je mag mixen! Douchen in een wijnvat voor €2,-, leuker wordt het niet! 🍇 Hannah & Jannes @hannahshymer Hannah’s Hymer, de Camper Podcast
Wat een heerlijke plek, middenin Parijs! Vanaf de camping gaat er een shuttlebus naar Porte Maillot (metro) maar je kunt ook de reguliere bus pakken. Met de fiets sta je binnen een kwartier aan de voet van de Eiffeltoren. De camping is groot, maar de sfeer is zeer gemoedelijk. Gezellig terras en een fijn campingwinkeltje. Reserveren op deze camping is een must. Wij komen terug! Hannah & Jannes @hannahshymer 🎧Hannah’s Hymer, de Camper Podcast
Heerlijke plek als je op doorreis bent naar Denemarken en Zweden. Slapen tussen de appelbomen, op een groen, weids veld. Er is een waanzinnige speeltuin met een grote trampoline, een skelterbaan, en een airtrampoline. Veel diertjes, en ook de hazen lopen het bos in en uit! Je betaalt €12,- en €3,- voor elektriciteit. #parel! Hannah & Jannes @hannahshymer Hannah’s Hymer, de Camper Podcast
Camping op zich prima, maar prijzen kloppen niet. wij betaalden in Maart €100 voor 2 personen + kind van 3. De plek die we toegewezen kregen was recht tegenover verbouwing sanitairgebouw. Toen we vroegen of we twee plekken op mochten schuiven vanwege de herrie en stof bleek dit een xxl comfort plek te zijn en betaalde we € 100 per nacht. Alsnog tot 21.00 uur overlast gehad. Camping was geenszins van plan dit aan te passen of te compenseren.
Fantastische camping van Thierry en Nathalie, die keihard werken en alles zelf doen. Grote plekken met schaduw, heerlijk schoon zwembad en sanitairgebouw met brandschone douches en wc’s en rustgevende panfluitmuziek. Voor kinderen is er een speeltuin, zijn er pingpongtafels, een trampoline, springkussens en een wei met diertjes. Restaurant, broodservice, terrasje. Er hangt een heel fijn sfeertje op de camping! Wij zijn daarom 4 nachten gebleven.
Gemoedelijke, groene, kleine camping met een lieve, relaxte eigenaresse. De plek is voor een camperaar ideaal: op 1 minuut lopen vind je een Lidl, op 3 minuten een hele grote E.Leclerc. Ook kun je vanaf de camping lopend naar Clisson. Er is broodservice, een klein terrasje, ijsverkoop, een speeltuin en een pingpongtafel. Pluspunt; weinig Nederlanders, veel Fransen!

Sitecode: 19073
Heerlijke camping in het bos. Ruime plaatsen, schoon sanitair. Wifi alleen erg duur.