@Jannie-en-Joop
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 1 dag geleden
Mooie kleinschalige camping. Klein minpuntje dat je niet warm water Hebt om af te wassen. Kunt mooi langs de kust fietsen. Wij betaalde in oktober €28,50 incl. Electra
September 2026
Een locatie beoordeeld · 9 dagen geleden
Sitecode: 196046
Met een camper van ongeacht de lengte, moet je vanaf Ohrid komend de afslag nemen net voor de viaduct en een afval bult rechts van de weg. Neem je de eerste afslag (korter) maar slecht en smal weggetje met veel takken. Plaats mooi uitzicht, geen voorzieningen. Restaurant goet, maar let op met de wijnkaart. Een fles kost €20,--, maar drink je hem aan de tafel betaal je €30,-- per fles??? Van de honden heb je geen last.
Juni 2026
We staan alleen om te ovovernachten.Het is een prima cp. achter omheinging. Het is een heerlijke rustige cp met voorzieningen maar geen stroom.
Vanmiddag gearriveerd. Het was voorheen een camping. Er zijn nog een aantal vaste gasten maar daar bemerk je verder niets van. Wel staan er een paar caravans die je liever kwijt bent. Het sanitairis en douchen zijn redelijk goed. het centrum van het dorp is op 1.4 km lopen maar steld niet erg veel voor. De kerk is zeker een bezoekje waard. Er zijn veel fietsroutes. Wij vinden het een prima cp
Toen wij hier kwamen was alles bezet met volgens ons langdurige campeerders. Heel benauwd en dicht op elkaar, niet wat wij zoeken.
we hebben hier afgelopen nacht gestaan omdat het ons in Bouges te warm was. voor een overnachting oke. We zijn 7.5m lukt net. je staat als haring in een ton. wel mooi uitzicht op het kanaal. Sanitaire voorzieningen werkt niet, water innemen is niet mogelijk. Snachts rustig.
Mei 2026
Sitecode: 194769
Wij staan hier voor een overnachting. Het is een prima lokatie achter op een verharde grote parkeerplaats met zes afgebakende plaatsen voor campers. alle voorzieningen zijn aanwezig, geen stroom. Het hooggelegen dorp is zeker een bezoekje waard. wij vinden het een prima rustige Cp..
2 foto's toegevoegd · 4 maanden geleden

Mooi gelegen rustige cp. op 5 km van de top van de Aspin Op toetsenbord binnen krijg je naar aanmelden een code om binnen te komen. De standaard plaatscode op je ticket lun je later wanneer je een plaats hebt gevonden omzetten op het toetsenbord . wij betaalden €15,10 zonder str.
Prima cp. om de historische stad te bekijken. Wanneer je goed gaat staan sta je best ruim, zelf luifel uitzetten. Schone douche en wc,wasmachine, alles keurig. 500 m naar centrum.