@Janny51
info is achterhaald even wat bijstelling prijs overnachting €5 geen toiletten stroom €15 per nacht geen afzorging mogelijk alleen een kale plaats heel duur dus
wat een ramp is dit geworden. komen hier al jaren met plezier. dat is er helemaal van af komen om te staan 10€ geworden ook de prijs van de wijn reist de pan uit en zijn veel alternatieve plaatsen in de buut
Fijne locatie zeer gastvrij ontvangen door de uitbater van de taverne gelijk veel verhalen over de eerste wereldoorlog waar je ook de restanten in het tegen over gelegen bos tegenkomt tijdens een fijne wandeling
de camperplaats is inderdaad dicht. maar bij de pizzeria kan je rustig staan. zeker als je van tevoren even belt +492631943900
inmiddels betalen we niet alleen standplaats maar ook per persoon.€13
de wegen zijn omgelecht. nu bijna niet te bereiken. zijn niet doorgaan.
deze locatie kost inderdaad 8€ maar er komen kosten van kaart en eventueel stroom bij. check in is bijna niet te vinden. we hebben 2 kaarten die niet werden geaccepteerd. met Walter op gemeente huis gebeld dit blijkt vaker voor te komen. is nu een grote camperstandplaats. er es geen gratis plaats meer. de review van flizi hier onder verwijst naar een coördinaat hier 300 km vandaan. is goed toeven maar niet wat ik werwachtte
een mooie plaats. voor wandelen en fietsen minder geschikt door de hoogte verschillen
Sitecode: 19571
mooie omgeving goede wandelen. verzorgde omgeving. aan de rij
is inderdaad moeilijk om er te komen. is achter het huis via klein weggetje te bekijken. maar echt fijne wijnen
fijne plaats heeft alles. leuke wandeling door altstad
eigenlijk alles wat je wenst fijn dat coronatijd langzaam aan achter ons is. hier waren we welkom
mooie locatie goede voorzieningen
lekker gewandeld met de hond bedankt voor het advies
op zich nette plaatsen. het parkeerterrein was rustig. maarop de grote parkeerplaats was het druk. zijn doorgereden
het blijf een mooie plek bij een leuk stadj6
redelijke plaats. goedkoop en stroom meer voor doorreis
waren erg terug houdend. maar aangenaam verrast.plaats . fijn om te wandelen isar nabij. zuil aanwezig voor álles. stroom 1kw voor € 0,5
Sitecode: 11998
kale open vlakte bij dorpje. sprak ons niet aan. Maar de stapel stenen wij gingen doordoet vermoeden dat er veel te gebeuren staat. en tja Mac Donald.
Wat een leuk plekje goede voorzieningen
Sitecode: 19798
voor 4€ stroom 1€ voor 6uur Nette plaatsen met fijn uitzicht
mooie plaats. ook
Nog steeds een fijne plek. ook de laatste wijnen smaken goed
inderdaad gewéldige cp. bistro was dicht
probeerde het te vinden. reden door tot nonnenbos
geweldige plek maar de werking van slagboom met vetaning moet je echt mee oppassen. voor de inrit is een service plaats daar eerst gebruik van maken.
zelden een dergelijke plaats gevonden even bedenken hoe en waar ik zal beginnen. Zijn wein ? voor iedereen zijn maak een goede. gezellige mensen. zijn maaltijden? geweldig. denk dat je maar eens móet gaan kijken. woorden scieten te kort. heb wein meegenomen en heerlijk gegeten
heel mooi bij altstad
fijne plek en gratis
arstad stand viel tegen
veel ruimte en veel plaatsen. in meertje word gezwommen
verdrietig moeilijk te vinden. bijna niet te komen
bleef wat zoeken naar automaat. zijn veel bruggetjes. het havenkantoor kan je ook vinden tegenover tankstation fieten. stroom in kast achter een bord. chemische afvoer en water waren bereikbaar. rest was nu afgesloten. is fijn verblijven
nog maar eens geprobeerd. was nu ruimte. ook was de weg begaanbaar. hoeven vast niet achteruit om weg te komen. en nu is de berm niet glad.
prachtige CP. helaas nog weinig schaduw. mooi plaatsen om even de cassette te legen. stroom. internet. zulke plaatsen moeten er meer zijn
waren niet onder de indruk norse vrouw aan de poort. beheerder die geen Engels of Duits wou spreken. los lopende honden. zijn niet verder gaan kijken
ook wij vonden beheerder wat nors. is wel een mooie plek. denk aan muntjes voor de douche. lang gezocht waar wc geleegd kom worden
gezellige ontvangst. waren eerst in de buurt aan een meer. maar deze ontvangst was heel vriendelijk.
soms moet je gewoon meteen hier kijken. reden eerst naar een camping aan een meer. dat was een desillusie. dan was de ontvangst hier echt gezellig.
Sitecode: 20264
Stonden er een nacht om bij kennissen op visite te gaan. Kan eigenlijk niet beter. Je hebt er geen voorzieningen, maar staat gratis.
Heel gezellig, leuke winkel.
op zich niks mis mee. grote plaats. alles aan voorzieningen. parkje om te wandelen.
och wat wil je voor een nacht gratis staan. eigenlijk niets van te zeggen toch
niet te geloven dat zulke plekken nog bestaan. kon nog geen plek vinden om vuil water af te laten lopen ui mijn tank. vind ik vast
goed te doen redelijk in prijs. restaurant niet altijd open maar waren vroeg in het jaar
fijne camping. hanteren verschillende tarieven. kan rustig plaatsje uitzoeken
we kiezen niet vaak voor een camping. soms is het wel even fijn Dan is dit een goede camping en betaalbaar
mooi plek. zeker voor herhaling vatbaar
zijn maar door gereden. was kermis
die Werra ist aan de andere kant van een gemeente werf. en dan ook nog achter een dijk. we leegde de cassette en reden naar de camperplaats in het centrum. die is ook goedkoper
de doorgaande weg is al aangegeven. het gezellige centrum dichtbij
konden toch nog aan stroom water ingenomen. wijntje gedronken. morgen door
Water was afgesloten, maar goed om even schoon te maken.
Een redelijk rustige parkeerplaats. kan er goed overnachten. Lift was niet in gebruik. Lijkt een pretpark, maar nu was niets open. Buiten de lift ook een glasblazerij waar je kunt kijken.
we waren eerder op deze plaats is echt fijn vertoeven. in de zomer is meestal geen plaats te vinden
Zou hier niet heen gaan. Ik ben met veel moeite terug kunnen komen over smalle weg. Links en rechts zakten we weg. Dit is gewoon geen plaats te vinden voor een camper. Site geeft drie plaatsen aan, maar dat is lokkertje.
Echt een fijne plaats. Mooie omgeving ook in deze wintertijd veel te doen. Aller vriendelijkste ontvangst.
mooie plaats, grevel. wat plassen nu. goede voorzieningen. vrijwillige bijdrage van 3 €. elektrische voorziening 1€
Een mooie plaats. Men had het beter aan kunnen geven en ja mijn camper paste ook niet op een plaats. Nam de ruimte maar. Nette toilet.
Wat een pareltje is deze plaats. Geweldig uitzicht. Stroom voor drie campers. Gratis. en heel goede wijn.
Op zich niets mis met de plaats. Alles is aanwezig. Wijj vulden de tank, leegden de vuilwatertank en de cassette.
een mooie plek zeker in de tijd van de wijnoogst. wel wat duurder al met al
de dornfelder blijft goed, er is veel veranderd nu zoon zaak overgenomen heeft. minder gastvrijheid. prijzen duurder geworden zijn meer betere en goedkopere plaatsen in de omgeving
ook in het weekend is het minder geworden. de weinstube heeft een andere beheerder. gaan volgend jaar wel eens kijken. maar voorzieningen zijn minder
goede ontvangst. staan aan wijngaarden. Weinort op kwartier lopen. zijn goedkopere plekken,maar is niet slecht alleen standplaats 5€ stroom 4€. de wijn niet duur. ruime keuze in liebliche wein
Niet veel veranderd, moesten wel zoeken. De pizzawagen stond er, ze smaakten goed. Te doen voor een nacht
Deze plaatsen maken mij minder camperaar. Mooie plaatsen. Goede voorzieningen. Gezellige beheerder. Boodschappen doen niet zo makkelijk. Natuurwandelingen minder. Lourdes duidelijk bedevaart Oort. Goed te bereiken. Fijn zwembad, bleven langer dan normaal.
Even heerlijk om komen. Is nu echt niets dan visser wandelaars en op 100 meter een kudde paarden. Om er te komen was een steile klim nodig. Rond 6uur werd geld op gehaald. De toiletten zijn open maar cassette kan je niet legen. Genoten van de rust daar. De paarden koeien en schapen liepen vrij rond.
Een grote afgang. Paal werkt niet
Op de parkeerplaats bij de kiosk kun je nog staan. Is ook stroom. In weekend gezellig.
Waren hier eerder. Was toen stil en verlaten. Nu duidelijke ontvangst. Goede wijn. Gratis als je wat koopt. Prijs niet duur. Ook op doorreis goede plek.
Was een redelijke plek maar erg druk meet gaan en komen. de woensdag is op 100 de plaatselijke, deels overdekte, markt. Toen lette de politie wel op staplaatsen. ook komen dan veel bussen
campers vliegen af en aan 8n de middag om het stadje aan te doen. Is wel aardig en toeristische. De paarsige peper hangt overal. Sta best goed op de standplaats. Morgen door. op een andere parkeerplaats zie ik 30-40 andere campers staan. Zie ook een hoogte balk maar vind het wel goed. Sta hier best is plaats van de foto en daar schreef me al over
Je wandelt tussen loslopende pony's door. Ook zijn de oerpaarden verder op.
Ziet er goed uit. Mooi aan rivier. Niet het juiste moment van de dag. We rijden door, maar het ziet er als aanrader uit!
Inderdaad mooi. Nu wel drukker. De camping was vol. We mochten een nachtje blijven, tenzij we een duurdere plek namen. Maar een nacht is genoeg morgen verder!
Iets verder dan de coördinaten vond ik een mooie verharde plaats. afgelegen en stil. Even genieten van rust!
wilde even naar stand wandelen. Maar slagboom schrok af
Stuurde foto in waarop onze camper te zien is en verderop een bus. Was een oprit verder. Maar er staat nergens wat aangegeven. Mooie plek op doorreis. Ik blijf staan
Ziet er netjes uit. Eigenlijk wil ik nog wat verder Frankrijk in zakken vandaag. Maar keurige plaats.
Als we in Hessigheim staan maken we gebruik van de sanitaire mogelijkheden. Viel me op dat er meer plaatsen zijn gekomen. Weet niet of het gevolgen heeft voor de prijs.
fijne plaats om even te zijn. burgt is goed te belopen. Hond kun je rustig uitlaten. sanizuil ziet er goed uit, maar niet gebruikt. geeft een plaats voor stroom.soms zullen er activiteiten zijn op sportterrein
Het is een mooie plaats. Inderdaad, die afmetingen slaan nergens op. Zal foto's plaatsen. Op het parkeerplaatsje waar wij stonden, konden er ook staan. Een echte France wc. Paal met water en elektriciteit, weet niet wat er wat deed. Waren op doorreis en voldeed prima.
Het blijft een mooie plaats. Zeker de verhouding tussen prijs kwaliteit. 8€ all-in met water, stroom en wifi. Jammer dat de omgeving weinig te bieden heeft. Het plaatsje is snel gezien. Een supermarkt en wat andere kleine winkeltjes. Omgeving nodigde ons niet echt uit.
Inmiddels is er een grote parkeerplaats gekomen. Daar sta je te ver voor de stroom. Je kan ook nog wel bij de kiosk staan.
Een nette plaats. Zelf sta ik liever op de camperplaats op de berg, Am Felsengellergarten, dan maak ik van deze plaats gebruik om wc te legen en afval te brengen.
Mooie en duidelijk aangegeven plaats, dicht bij het gezellige centrum. Geld opgehaald 5€, dan kun je wel stroom gebruiken.
Was wel veel wind, geen beschutting: een parkeerplaats met afvalbakken.
met veel plezier gestaan. leuk even wifi te hebben voor de thuisblijvers. ook ik heb niet direct stroom nodig. Maar de snelkoker is toch makkelijker dan pan op gas veel plezier voor de volgende
nette plek in de avond zeker rustig. er zijn inderdaad stopcontacten maar die zijn niet echt om een nacht aan te staan
mooie plaats. liep wel vol met campers nederlands gesproken bij de balie.
prachtige plaats erg goed voorzien
Onze vaste tussenstop. Gezellig als de kiosk in het weekend open is. Heerlijk.