@JannyBontekoe
Dure plek, wetende dat je hier bijna overal en op mooiere plekken gratis kunt staan. Maar ja, soms heb je een wasmachine nodig en die hebben ze hier. Eentje om precies te zijn. En da’s niet genoeg voor zoveel campinggasten. Toen we eindelijk konden wassen en drogen, bleek dat een andere gast brutaalweg onze nog natte was uit de droger had gehaald om er de zijne in te stoppen. Gevolg: Ruzie dus met deze asociale Duitser.
Sitecode: 19027
Het is helaas de enige camping in de buurt van Fez( 9 km van het centrum) . Het had geregend, de camping was een grote blubberige bende. De stroomcapaciteit is lang niet voldoende, onze koelkast sprong steeds terug op gas . Op de receptie werd geen woord Engels gesproken, bovendien kon er alleen met pin betaald worden . Voor Marokkaanse begrippen is dit een dure camping voor het geen er geboden wordt.
wat een fijne camperplaats . Alles super schoon. Een heel vriendelijke ontvangst met een welkomstdrankje . Het gebruik van de wasmachine was gratis en de droger kostte €3 wat een aanrader !!
prima plekje voor een nacht
Wij hebben 85 dirham betaald voor een staanplaats met uitzicht op een muur . Voor een warme douche moest extra betaald worden, waar wij geen gebruik van hebben gemaakt . Ook de toiletten zagen er bijzonder onverzorgd uit . Daarnaast hebben we niet kunnen ontdekken,waar we het toilet hadden kunnen legen , vuil water kunnen lozen of water kunnen tanken . Deze plek is veel te duur naar Marokkaanse begrippen, voor wat er geboden wordt .
wij vonden het een prima camping . Wij betaalden €19 met de actiekaart . We hadden een mooie plek, dicht bij het strand met gratis ligbedden . Het sanitair was schoon en het personeel was vriendelijk .
Sitecode: 19229
De camping is oké. Het zwembad was al per 1 sept. gesloten . Daar moest je trouwens nog 6€ extra voor betalen , zoals voor alles . Met actiekaart zou de camping €23 kosten , maar wij moesten € 35,56 afrekenen. €3,80 extra voor administratiekosten en €2,50 voor gescheiden afval en 6,26 toeristenbelasting.Zo wordt de camping nog duur . Deze camping is veel te commercieel.
Wat een leuke plek onder de palmbomen ! De voorzieningen zijn basic, er is één toilet en douche,maar keurig netjes . Niet alle plaatsen hebben stroom , maar dat vonden wij niet erg want wij zijn zelfvoorzienend. De ontvangst was vriendelijk en gastvrij. Wij wensen de eigenaren veel succes met deze nieuwe camper plaats in opbouw. Wij vonden het erg leuk.
Ik heb de camperplaats 4 sterren gegeven , ondanks dat wij er niet gestaan hebben omdat de plek gesloten is vanaf 25 oktober tot 1 april. Jammer dat dit niet vermeld was . We hebben ernaast overnacht . De plek zag er heel goed uit . Overigens was de pizza van de pizzawagen aan de overkant erg lekker .
Wat een prachtige camperplaats en wat een wat een warm welkom van de jonge eigenaren. De locatie is geweldig aan het mooie strand van de oceaan . Een mooie bordwalk naar het dorp . De voorzieningen zijn super netjes en je kunt broodjes bestellen voor de volgende dag . wij komen hier zeker terug.
Mooie camperplaats met prachtig uitzicht ! Nog steeds staan er personenauto’s op de camperplaats . Verder erg rustig.
Wij hebben hier vannacht gestaan . Wat een prima camperplaats met een zeer hartelijke ontvangst. Alle voorzieningen zijn prima : een schoon toilet en een heerlijke warme en nette doucheruimte .
Wij waren hier half september en betaalden met kortingskaart €18. We vonden het een geweldige camping met prima voorzieningen . Het was nu niet druk en genoeg ruimte in het zwembad en de jacuzzi’s.
Prachtige camperplaats aan de Vecht. Alles is super schoon en netjes . Erg vriendelijke eigenaar . Prachtige fietsroutes in de omgeving. Helaas maar 4 plekken .
Wij wilden het Hemelvaart weekend op deze camperplaats doorbrengen. We kwamen dinsdag aan , maar bleek de plek afgesloten te zijn, waarschijnlijk vanwege de Corona . We zijn naar de tegenover gelegen camping gegaan . De grote invasie Duitse camperaars gingen doodleuk naast de camperplaats op de gewone parkeerplaatsen staan met stoelen en tafels ernaast. Onbegrijpelijk dat dit wel werd toegestaan .

Prima locatie om Toledo te bezoeken. Roltrappen te bereiken door niet links maar rechts over de (nieuwe) brug te lopen. Locatie ligt zeer dicht bij het station zodat we ook nog een dagje Madrid hebben gedaan ( met de hogesnelheidslijn). Ruimte genoeg voor campers (zeker in het weekend, door de week overdag duidelijk veel minder)
Ruim opgezette camping, prachtig gelegen aan de Loire. We betaalden voor 1 nacht 2 personen en gebruik stroom €12,34. Het sanitair is schoon en netjes. Prachtige uitvalsbasis voor fietstochten langs de Loire
Een gratis parkeerplaats, geen voorzieningen maar prima voor overnachting op doorreis
Prima plek voor een overnachting. Leuk om even op de kaasboerderij te kijken en Volendam op 2 km afstand. Let op, overnachten mag vanaf 17.00 uur tot 09.30 uur en is gratis
De camping op zich is prima, met uitstekende sanitaire voorzieningen en een mooie ligging. s’Avonds is de toegangsweg aardedonker . We moesten het volle pond betalen , omdat men de NKC /CCI kaart niet accepteerde. ☹️
De camperplaats ligt in een mooie omgeving vlakbij de Mersey . Wij kwamen aan op 4 oktober en de camperplaats was vol , maar we mochten ook op het parkeerterrein ernaast staan . We betaalden £ 15 per nacht . We kwamen voor het bezoek van de reuzen van Royal de Luxe het aankomend weekend . Ivm met dit evenement werd de prijs verhoogd naar 30£ per nacht voor de komende nachten .
Prima overnachtingsplek voor slechts €3,- mits voor 8.30 uur vertrokken. Toiletten bij ingang park.
Prima camperplaats onder de bomen tegenover de camping. Wij hebben hier prima gestaan. Mooie fietspaden in de buurt en fijn strand
We waren hier met de Korting, maar zouden normaal nooit 51€ voor deze camping betalen . De ontvangst was onvriendelijk , er zou geen plaats zijn . Uiteindelijk mochten we toch op een plaats staan vlakbij de receptie. Toen we later over de camping wandelden , was bijna elke camperplaats nog vrij !!! Op zich een mooie camping aan het meer met veel voorzieningen.
De camperplaats is inderdaad nu open (13 sept)Mooie gratis camperplaats onder de bomen. Geen winkels of bakker in de buurt. Wel mooi dichtbij een prachtig strand en een erg mooi fietspad langs de kust !
Op zich een mooie plaats op loop/fietsafstand van het dorp en de Atlantische kust. Nadeel, een (te) zachte ondergrond op grote delen wat opgelost is door er een soort schors overheen te gooien.
Sitecode: 19254
Prima camperplek op mooie locatie ! Wij hebben op het plein gestaan onder de platanen. Er is een wc en je kunt je vuil water lozen en er is een milieu parkje voor je afval. Het is een pittoresk dorpje en je kunt prachtig langs de Loire fietsen. 's Morgens hebben we een lekker vers stokbroodje bij de bakker gehaald. Een plek om terug te komen !
Niet bepaald de mooiste plek, even verderop - richting Eidfjord - zijn aanmerkelijk mooiere plaatsen. Geen TV ontvangst, wat voor ons trouwens geen probleem is.
Mooie -gratis- camperplaats. Veel picknicktafels en zelfs een barbecue, toiletten en tegen betaling douche mogelijkheid. Achter een pompstation waar ook AdBlue verkrijgbaar is.
Prima overnachtingsplek met schoon toilet. Met veel picknicktafels (even langs toilet naar boven). Prachtig uitzicht op hoge woeste bergtoppen en kabbelend beekje.
Dit vinden wij een Camperplaats waar je door de geweldige locatie blij van wordt. Pittoresk haventje en dorpje en een mooi uitzicht op het fjord. Het sanitair is super schoon (douche betaald). Betalen is lastig als je geen Noors kent. Naast wc staat op de grond een bus waarin enveloppen zitten. Geld erin (150 NK) en in brievenbus van de deur stoppen.
Een mooie grote camping in de duinen. Je mag zelf kiezen, waar je gaat staan. De toiletten waren keurig en schoon en de douches perfect. De ontvangst was plezierig en we betaalden DKK 136,50 voor een nacht zonder stroom met de kortingkaart. Het enige minpuntje was, dat er maar 3 toiletgebouwen waren voor zo een grote camping. Dus als je pech hebt moet je een stukje lopen.
Prima camperplek met eenvoudig, maar schoon sanitair. Mooie ruime plaatsen onder de fruitbomen . Erg vriendelijke en behulpzame eigenaar.
Prachtige camperplaats ! Schoon sanitair en vriendelijke ontvangst. Vele ruime schaduwrijke plaatsen. Een supermarkt is heel dichtbij en naar Gallipoli kun je fietsen in 10 minuten. Ook binnen 10 minuten op de fiets ben je bij een prachtig strand. Een aanrader.