@Jans-Hoff-3932a3

Lid van Campercontact sinds 2019

U kunt nog steeds een parkeerplaats vinden ver weg van elke infrastructuur. Helaas kun je je hier niet beschermen tegen muggen, ze zitten overal.

Udo brengt het! We waren voor de tweede keer bij hem. De nieuwste attractie: Een compleet vakantiehuis voor meereizende familieleden of vrienden. Prijs op aanvraag! (Het is de moeite waard)

Mensen die er passeren zullen worden weggestuurd. Onbeleefde exploitant.

Zeer mooie landelijke parkeerplaats voor leuke mensen. Zou graag terugkomen. Past op Seebüll (Nolde Museum) Er wordt gewerkt aan de andere infrastructuur. Wateraansluiting en elektriciteit zijn er al. Trouwens, Udo bouwt rustieke meubels, een werkplaats is het waard worth

Nee bedankt, beste lezer, constant bruisende industrie op het naastgelegen terrein. Iedereen die deze plek heeft bedacht, heeft alleen aan groot geld gedacht. Heb liever € 6 betaald en ontsnap na 2 uur van het terrein.

Hier kunnen andere parkeerbedrijven een schijfje snijden. Voorbeeldig, schoon, stil.

Alles op tijd. Alles wat je nodig hebt Leuke plaatswachter😊

Na het inschrijfformulier te hebben bekeken en bezienswaardigheden te hebben bezocht, reden we snel verder. Vilt herinnerde de DDR. Inclusief snuit.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Onrein, onverzorgd niet uitnodigend. Hetzelfde geldt voor de alternatieve plaats. We reden verder.

Heerlijke rustige plek op het platteland. Sat-ontvangst op zijn minst aan de linkerkant op alle plaatsen mogelijk, maar ook via kabel vanuit de elektriciteitskolom. Prachtig spapark. De plaats is grindachtig en maakt een nette indruk.

Alles wat je nodig hebt voor de reis. 'S nachts erg rustig, de passerende trein maakt niet uit. De laatste trein vertrekt om 22 uur, de eerste om 6 uur. Je hoort slechts een lichte sierren, elke Womo is luider. We zullen graag weer komen.

Mooie schone plaats. Direct aan het strand.

Rustig en gedegen, wie rust nodig heeft, is hier goed.

Zeer goed onderhouden en dicht bij natuurgebied. Alles op zijn plaats. Winkelen kan snel op de fiets. Naar de Oostzee (steile oever) 300 meter van het strand ongeveer 1,5 km.

Geen indicatie van camperplaats en wat je zou kunnen bedenken, was gevuld met rotzooi.

Iets liefdeloos, mooi gelegen, kunt u meer verwachten voor de prijs. Toerismebonus😕

Voor de prijs op deze plek prima. Hoewel de VE ontbreekt, maar een aanbeveling krijgt.

Iedereen die dit veld heeft gebouwd, heeft nog nooit in de camper geslapen! Neem een ​​groot pak Oropac en minstens één fles wijn per persoon mee. Om hier geld te vragen is al vetgedrukt. Het plein is vrijwel omgeven door de hoofdweg.

Hard op de wind, mooi uitzicht maar dat was het dan. Betaalautomaat alleen bereikbaar per fiets, ongeveer 800 meter. We zijn gelijk weggereden.

Heel klein maar ook heel fijn. Zo voelt men zich meteen thuis in Denemarken. Heeft alles wat je hartje begeert.