@JansdeVries
- 2017
Prachtige kleine camping met kiezel strand en zeer helder water ! Zeer vriendelijk ontvang !! Behulpzaam team altijd vriendelijk Er is een prachtige wandel route om de berg heen om de zonsondergang te zien ! Restaurant en snackbar prima Er is een kleine winkel met de nodige dingen Sanitair altijd vers en schoon We hebben genoten van alles hier !! met behulp van Eleonore een super plek met de camper Dank aan het Team !!!👍🏻
2 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

De weg naar de camping 800 mtr is onverhard en zeer slecht. Op de camping waren nog geen gasten. zwembad zonder water. Alles zag er rommelig uit. Zijn dus ook niet gebleven
Prima camping mooie grote plaatsen, aardige receptie spreekt een beetje Engels. Restaurant op de camping, betalen 25 euro voor 2 personen en een camper met stroom. Via een klein paadje kom je op het strand en loop de zon naar Saint Florent. Wc zonder bril en wc papier
2023
Sitecode: 19548
leuke ontvangst ruime plek aan het water met zandstrand schoon strand ! met restaurant over een heerlijk lange loop brug naar het eiland oude revues kloppen niet !!
2 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden

2022
Een gemiddelde camping, niet veel te doen. Alleen een bezoek aan de Etna, maar daar kun je ook met de camper naar toe rijden. Toilet gebouw is netjes en warm water gratis, vriendelijke receptie. Het zwembad op de foto is er niet meer
2021
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 5 jaar geleden