@JanvaSt
- 2017
zulke plekjes maken het leven van de camperaar fijn. Mooie locatie iets wat krappe plekjes maar hartelijke welkom Cash betalen of met PayPal
een hele grote parkeerplaats, gezien alle voorzieningen zal het hier zomers erg druk zijn, aan de randen sta je met mooi uitzicht,. op dit moment is de loos mogelijkheid voor zwarte water kapot. mooie wandeling naar de Königsstuhl, je betaalt €12,5 om op de skywalk te mogen, dat is echt zonde van het geld, je ziet bijna niets. Beter is 400 meter rechts van de ingang te lopen, Victoria sicht, daar heb je een schitterend uitzicht en voor niets.
Sitecode: 12091
mooie lokatie, betalen kosten moeite, de automaat weigerde diverse betalings en credit kaaten, ook meerdere biljetten lukte niet, gelukkig pakte de automaat wel een briefje van€20
is tijdelijk? niet bereikbaar, hoogtebalk 2m en wegwerkzaamhedén, wellicht nog wel voor lage buscampers?
Tip: de e loosplek voor grijs water is, bij het uitrijden, rechts van de slagboom.
Is gewoon open. Heerlijk rustig plekje met een prachtig uitzicht. aanrader, geen voorzieningen, zelfs geen prullenbak. volg de blauwe camper borden buiten het dorp, volg niet je navigatie, dan heb je in het dorp een uitdaging. Dank gemeente voor dit plekje
Voor de vroege vertrekkers: de poort gaat pas om 9.00 open, als je in de wachtrij staat vertrek je iets later🙂, grappig is dat de zelfde wachtrij campers even later bij de goedkope dieselpomp om de hoek staat
het is niet meer als een hele grote parking, zonder voorzieningen. Wel sta je naast een heel groot shopping center en op loopafstand van de stranden en boulevard van Zenia
Dank gemeente Grenay, voor de gastvrije ontvangst. Ter geruststelling: de stroom was gewoon aangesloten, een eerdere review vermelde van niet.
kleine camping bij een mooi openbaar strand. sanitair met sleutel na betaling. vriendelijke ontvangst. drukke weg naast de camping
let op, kijk voordat je een ticket koopt eerst of er plek is.
saaie, doodse parkeerplaats naast het station, alleen goed om kort te overnachten. wij reden weer snel door, er zijn veel mooiere plekken. grijs water lozen met de bak die je onder je afvoer schuift rechts naast het stations gebouw
wat een heerlijk plekje. er mogen 10 campers staan, 7 aan het water en 3 er dwars achter. binnen de afbakening. daar wordt op gecontroleerd. de wc's en douche in het nieuwe club gebouw zijn modern en schoon, in het grijze schuurtje zijn ze minder. geld, euro of kronen in een enveloppe in de brievenbus of per bank overmaken
Laat je niet afschrikken door de eerste aanblik, op het parkeer terrein ervoor staan de campers een halve meter ui elkaar. Op de camping zelf zijn het ruime, soms schuine plekken met een prachtig uitzicht op de Moezel. Ligt tegen het oude centrum aan. Voornamelijk passanten op doorreis.
De toegang is wat complex, we zagen diverse campers weer doorrijden. Je moet bellen naar het aangegeven nummer. Degene die opneemt spreekt alleen Italiaans en hij zei dat hij ook Frans sprak, naar dat was voor mij niet verstaanbaar. De slagboom wordt dan toch op afstand geopend, 's avonds komen ze langs, dan krijg je een pas waarmee je eruit kunt. Ruime schone plekken en goede basis voorzieningen
We kwamen per ongeluk hier terecht, in het weekend is het erg druk met Italianen die in het naastliggende, erg drukke, meer recreeren, zondag avond liep het helemaal leeg en stonden we bijna alleen,. Schaduwrijke kleine plekken
Mooie camping aan het meer, als de receptie gesloten is kun je doorrijden en alvast een plekje kiezen, geen vaste plekken. Top voorzieningen, zelden gezien. Stevige prijs, maar ja Zwitserland.
Je staat vooraan op een veldje bij de receptie, dicht op elkaar, voorzieningen zijn erg goed, vriendelijke ontvangst, veel te duur voor een overnachting
Mooie ruime CP, prima voor een overnachting, ruim veld achter een restaurant. Basis voorzieningen (zomer), lozen grijs water en toilet, schoon water en electra.
Een mooie camping, je staat op een grasveld, zonder zichtbaar afgebakende plekken, in overleg kun je een plekje kiezen. Sanitair is beperkt aanwezig. 1 van de beheerders spreekt goed Nederlands. Ligt aan een rivier, goede wandel en fiets mogelijkheden. Met tram en trein een bezoek aan Zurich gebracht
Een onverwacht pareltje, we waren de snelweg zat en stuiten op deze weingut. We stonden alleen op een licht glooiend terrein, omringt door druiven en groen. vriendelijke ontvangst, wijn proeverij en dat voor€5 incl electra. We waren op doorreis, maar komen nog een keer terug om te fietsen
Een bijzondere camping, geen slagboom, geen vaste plekken, grasstroken tussen de fruitbomen. Alleen toegankelijk met reservering. Goed verzorgde voorzieningen. Rustig. Weinig electra aansluitingen, neem een lange kabel mee. Vanaf de zijkant een prachtig uitzicht over het geuldal. Ondanks al dit positiefs was het ons te groot en massaal.
Een bijzondere camping, van te voren reserveren of op de infozuil te aanmelden, geen bemenste receptie. Een mooi terrassen camping met ruime plaatsen en verharde staplaatsen. Vanaf de eerste rij een mooi uitzicht over het dal. Ruim, goed verzorgd sanitair.
een camperplek zonder voorzieningen. wel dichtbij het centrum. je mag gratis de voorzieningen van het Lierderholt gebruiken, 23km verderop, geen serieus alternatief. plek heeft potentieel maar nu mag je nog niet op het ingezaaid gras staan.
Dit is meer een boerencamping als een Cp, mooie ruime plaatsen. mooi uitzicht over de velden, links en rechts een gezellig zitje. Loos mogelijkheid is wat bijzonder, WC in een groot vat, ik zag dit 1 keer eerder in Noord Frankrijk. Het grijze water vraagt wat manoeuvreren om goed boven het rooster te komen. De wandel mogelijkheden in de omgeving zijn beperkt.
Prima Cp om de stad te bezoeken, op een paar 100m van het centrum.Toen wij aankwamen om 12.00 waren er nog maar een paar plaatsen over. Gemarkeerde plaatsen, wisselend van grootte. heb het veel slechter meegemaakt. Door de struiken krijg je niet het gevoel op een grote, onpersoonlijke Cp te staan. 1 service plek is krap voor zoveel campers 's morgens wachtrij
gedateerde camping, alles is aan renovatie toe. Hoeveel plekken er met de genoemde prijs van €15 zijn weet ik niet, vrijwel alle campers stonden voor de dubbele prijs op de camping, sommige op wel heel kleine plekjes. Het meer is bijna nergens toegankelijk, veel private plekken. wel goede wifi.
🤗een mooie Cp midden in een bos in een natuurgebied, veel wandel en fiets mogelijkheden. veel ruimte. De voorzieningen zijn beperkt. 1 elektra zuil met 8 munt aansluitingen, 1 munt water tappunt, 1 loospunt voor het toilet. betalen met een muntautomaat €9 per 24 uur, die 24 uur gaan in op het moment dat je betaald. Zorg dat je zelfvoorzienend bent en neem veel munten mee😉
We moesten ter plekke bellen om een plekje te vinden, onze eerste keuzes waren vol, je kunt merken dat men dit jaar in Nederland blijft. Zo kwamen we op deze camping en dat was prima. De beheerders doen erg hun best er iets goeds van te maken en dat lukt goed. We stonden net buiten de camping aan de rand van een aardappelveld met uitzicht op een bos, daar kun je reeën en hazen zien. De faciliteiten zijn erg goed en worden goed schoon gehouden, echt een aanrader. Er is geen loosplek voor grijs water, lastig als je wat langer wilt blijven, maar daarvoor is al een vergunning aangevraagd. Hunebedden kun je beter ergens anders gaan bekijken, tenzij je van veel drukte houdt. De Hondsrug is een erg mooie omgeving
Een camperplaats zoals die moet zijn, ruime plekken, maar zonder dat een camping wordt met heggetjes. De camping is iets verder op, je kunt van de faciliteiten van de camping gebruik maken. Stroom via een munten automaat per kWh. Je merkt dan hoeveel je ongemerkt verbruikt. Aan de rand van een prachtig natuurgebied, veel wandel en fiets mogelijkheden. Internet van Vodafoon is mager, maar daar kan de beheerder niets aan doen. De Wifi was ook niet echt geweldig.
De prijs kwaliteit verhouding is heel goed, goed verzorgde camping,ruime plaatsen, rustig, vriendelijk ontvangst, goed onderhouden sanitair. Alleen die saaie doodlopende lange weg, 1,3km, maakt dat ik een volgende keer toch verder zoek
Een camperplek op een prima plaats, redelijk geprijsd, vriendelijk beheerder. Op fiets afstand van de omliggende dorpen en vlak bij het strand, mooie wandel en fiets mogelijkheden. Vriendelijke beheerder vol met plannen. Goed verzorgd, door de corona waren de plekken om en om in gebruik, als alle plekken in gebruik zijn sta je erg dicht op elkaar, daarom "slechts" een 8. Er zijn plannen om dit komende winter te wijzigen. Bijna altijd vol dus reserveren, ook houden wij camperaars daar niet van, is aanbevolen.
Goede stads camping, behoorlijk duur. ideaal gelegen. plekken voor de slagboom zijn krap, achter de slagboom veel ruimer. gelegen in een bos vol vogelgeluiden. op de fiets ben je met de gratis pont snel in het centrum
Sitecode: 11992
Dit is een Cp met twee gezichten, de plekken aan het water zijn voldoende groot en een schitterend uitzicht, een 9 waard. De plekken op rij 2 zijn krap en veel te duur voor wat ze bieden, ik zou daar niet gaan staan, gelijk doorrijden, hooguit een vijfje. De sani voorzieningen zijn basic functioneel, niet bijzonder . Gemiddeld een 7.
Tsja, wat kan ik hieraan toevoegen, ik onderschrijf de vorige reviews. 1 tip, kort de hekken in, die maken het in en uitdraaien onnodig krap
CP met goede voorzieningen en centraal gelegen tov Haarlem eo, vriendelijke ontvangst
Je staat met de neus praktisch op het strand, bij de zonsondergang zit je vooraan, de duinen zijn vlak bij, mooie wandel en fiets mogelijkheden, circuit, as je er van houdt, achter je . Achter je veel verkeerslawaai, geen voorzieningen, de prijs is in lijn met de prijzen aan de kust, duur helaas. maar niet onredelijk.
Het is even zoeken op het grote terrein, de SP ligt helemaal rechts. Keurig verzorgd, kunnen we in Nederland een voorbeeld aan nemen.
Prachtig gelegen camping in natuurgebied, rustiger en zeker zo mooi als de Picos de Europa. Ruime plekken, prachtig uitzicht. Lozen en water tanken kan provisorisch. De weg omhoog is een uitdaging, maar met onze 7m 130pk dethleffs ducato goed te doen.
Het is een parking midden in een prachtig gebied, weg omhoog is pittig, maar te doen. Beloning is een prachtige omgeving. water middels een bron
Een goed voorziene Cp voor een schappelijke prijs, zorg dat je voldoende muntgeld hebt. Complimenten aan de gemeente voor deze voorzieningen. Bij het meertje is ook recreatie en speel gelegenheid. wees voorzichtig met de stroomvoorziening, weet niet hoeveel amp. na uitval duurt het lang voor het weer terug komt
Alles wat hiervoor geschreven is onderschrijf ik. Helaas zijn de voorzieningen permanent afgesloten door aanhoudende beschadigingen. Wat jammer van zo'n mooi plekje met zulke goede voorzieningen 😪
Een Cp op een parkeerplaats naast een skidorpje, het dorp is uitgebreid in de authentieke stijl. Het uitzicht is mooi. Goede ondergrond. De voorzieningen zijn wat gammel. Het rooster voor het grijze water ligt zo dat ik onze 7m Dethleffs er niet boven kreeg. Water uit een kraan die op een boom is geschroefd. Electra, er hangen twee verlengsnoeren uit een boom, toilet legen in betaald toilet.
Om Lourdes te bezoeken een prima plek, 20min vlak lopen naar de bedevaarts plekken. Omheinde, kale, ongezellige grind parking. Geen plek om lang te staan. Alle andere voorzieningen apart betalen
Sitecode: 20322
Het is een bijzondere plek, wel heel mooi. volg de blauwe borden, anders loop je vast. De Parking en Service Plek liggen 400m van elkaar, naar het Sp is geen bewegwijzering. Ik heb bij de foto's een plattegrond toegevoegd. Het water van het Sp werkt niet. Campers langer als 6m kunnen de bocht naar de P niet maken. Wij zijn achteruit vanaf de weg naar de P gereden, dan is het met 7m net te doen
Waren hier voor een servicestop,0. Alle voorzieningen zijn aanwezig en goed verzorgd, complimenten! Grijs water lozen naast de autowasplaatsen
ik zou niet weten wat er beter kan, een 10 dus, vriendelijke ontvangst, goede goed onderhouden voorzieningen, door de verhoogde ligging een verkoelend briesje en een prachtig uitzicht.
de ontvangst was niet vriendelijk, max verstappen was belangrijker als ons te woord staan. de Cp is een desolate zandvlakte, de plek bij het zwembad maakt dat weer goed. voor alles apart betalen maakt het samen te duur voor wat er geboden wordt. de omgeving is wel prachtig, kaartjes voor de caminito del rey moet je meer als een maand van tevoren bestellen, maar daar kan de Cp niets aan doen
Het was in eerste instantie even slikken, keurig afgebakende ruime plekken, veel regeltjes. Maar het is een prettige plek om te staan, aardige, behulpzame beheerders, fiets en wandel mogelijkheden, alle voorzieningen aanwezig, mooi uitzicht over de wetlands
je kunt hier je toilet lozen, grijs water niet, ziet er slecht onderhouden uit. water kun je hier op diverse plekken tappen
Het is inderdaad een mooie Cp en omgeving. het restaurant was helaas wegens vakantie gesloten. de douches hebben WARM gratis water en worden goed onderhouden. Het is even zoeken maar de kraan om water te tanken, in het dames toilet en de stortplek, een betonnen tegel optillen, de loosplek voor grijs water hebben we niet gevonden. lozen we wel op de volgende plek
om Lissabon te bezoeken een ideale plek. inderdaad geen voorzieningen, maar wel via de catamaran pont in een kwartier in hartje Lissabon. het is een transferium, als een boot aankomt racen de auto's de parking af. verder rustig. Mooi uitzicht over de rivier naar Lissabon
Dit is een van de pareltjes langs de kust. uitzicht over de baai, water, toilet als het strand bewaakt is een restaurantje. Ze waren de haven aan het saneren toen wij er waren, of het zee water er echt schoon is? Electra is er niet, de kasten zijn afgesloten, één was er opgebroken, de openliggende bedrading zag er niet veilig uit. Waarom doet men dit, slecht voor het imago van de camperaar
bijzondere locatie, de omgeving en het uitzicht zijn prachtig. prima plek om per trein de vallei de bewonderen, de voorzieningen zijn goed. het ontwerp is bijzonder maar er is mee te leven
bijzondere plek, hoog op een heuvel bij Guimaraes, smalle en steile weg omhoog, is goed te doen, verouderd maar schoon sanitair. Guimaraes is zeer de moeite waard.
Een mooie plek bij de zee. bij de kiosk kun je niet meer staan, de parkeerplaatsen zijn afgebakend met paaltjes. Iets naar links is een parkeerplaats in de duinen waar je prima kunt staan. begin september was er voldoende ruimte. door de struiken zie je de zee
Sitecode: 72093
Ongezellige plek. Lange strook parkeerplekken met zicht op zee. je ziet geen natuur. Als overnachtingsplek voor kleine campers geschikt, we stonden met onze 7 m dethleffs met de achterwielen tegen de stoeprand, toch nog een meter op de weg. We zijn maar doorgereden.
Cp op een parking, de camper plaatsen zijn niet heel duidelijk aangegeven. maar dat lost zich zelf op, slechts 1 kraan voor de loosplek en het water tappen, hoop dat iedereen daar hygiënisch mee om gaat, denk het niet. plaatsje zelf viel wat tegen, is er 1 van 13 uit een dozijn, de toiletten worden ook door busladingen wandelaars gebruikt en zijn niet altijd schoon
Mooie plaats op een parking naast een oud kasteel. dat kun je grotendeels gratis bekijken. uitzicht is prachtig. Rij de weg naar het kasteel op en na een paar honderd meter scherp naar rechts en naar boven, we eerst iets verder gekeerd, de bocht was te scherp. er zijn geen voorzieningen, alleen ruimte en uitzicht. we stonden er alleen, erg stil
we zijn hierheen verhuisd omdat een grote bosbrand woedde naast de vorige CP 73088, 5 blus helicopters, 8 blus vliegtuigen, heftig. we kwamen laat aan, het is een CP onder platanen, kijkt uit op een riviertje, stadje met een oude kleine kern, mooi. De sani is basic maar wel functioneel. blokken meenemen!
aangename verrassing, Cp gelegen aan een park met drie termaal bassins, water, lozen, electra, termaal bassins, alles gratis, hoe bestaat het. er is ook een kiosk met drankjes en hapjes, als die open is. Is ook het toilet open. naast de termaal bassins staat een open lucht douche.
Het plekje is prachtig, de beheerder is zeer behulpzaam. Voorzieningen zijn basic maar wel goed. 3,5km van de kaap en de vuurtoren, kun je prima heen fietsen of wandelen. Met het water zou ik uitkijken, net als veel CP's in dit warme deel van Europa, ligt de waterleiding 100m in de zon, op de muur getimmerd, het water is warm, bijna heet, risico op legionella besmetting is groot! Gelukkig chloreren wij het water en is het risico voor ons nul.
Sitecode: 19333
om compostella te bezoeken een prima plek, de bus lijn 1 stopt naast de parking, €1, 10 min, enkele reis pp. Basic, nette voorzieningen. Stevig aan de prijs
we zijn hier. alleen geweest voor een servicebeurt, de voorzieningen zijn prima, de kraan heeft inderdaad een grote schroefdraad, ons doosje met kraanadapters kon ons gelukkig helpen. De plaatsen zijn ruim en schoon, omgeving oogt aantrekkelijk.
de locatie is prachtig, je staat hoog boven het strand en kunt de surfers goed zien, veel surfers in busjes, gezellig. toen wij er waren, waren er word surf League wedstrijden. wel blokken meenemen. ook goed om te zwemmen
niks mis mee, er zijn in de omgeving mooiere plekken om te overnachten, veel ruimte. wij hebben alleen gebruik gemaakt van de sani plek. was moeilijk te vinden. als je de Cp oprijdt zie je links een grijs gebouw, een zwembad, er achter, dus links van het zwembad is de sani plek, basic maar functioneel. Met het water was nu ook niets mis.
Sitecode: 72040
wat een prachtige plek is dit, we staan hoog op de rotsen boven een prachtig uitzicht. Het is wel druk, parkerende wandelaars komen en gaan. en tegen de avond ook diverse campers, maar het uitzicht en de zonsondergang maken veel goed.
Is niet veel bijzonders, een grote vierkante parking ingesloten tussen een betonnen muur en een oude sporthal, andere campers rijden door. Het dorpje is wel de moeite waard, wel erg toeristisch
basic CP op een parking zonder voorzieningen, je staat er dicht op elkaar. vanaf de CP is er geen uitzicht. het fietspad vanaf de CP naar Gijon, langs de baai, de boulevard en het strand is perfect. Zee, geen strand op een paar honderd meter
wat een plek, je staat hier bovenop de klippen, prachtig uitzicht over de oceaan en een surfstrand. je kunt langs de kust wandelen. er staat een soort strandtent waar het druk was. wij hebben geen muziek gehoord. Ruime plekken.
de CP is een afgeschermd deel van een parkeerplaats en is ruim opgezet voor 8 campers, loos mogelijkheid voor grijs water en toilet. water uit een kraan met drukknop, dat schiet niet op, zelfs niet als je knop ingedrukt houdt met een bandje. Functioneel, schoon, ongezellig goed om te overnachten
heerlijk rustige plek, je hebt ca 1,5m ruimte tussen de campers vrij. Wat fijn is is hartelijke ontvangst en de goede verzorging van de CP. er is een wasmachine en je kunt/mag een waslijn spannen. het beddengoed was net aan verschoning toe. aan de ene kant zit je op een groot grasveld met uitzicht over de velden op het dorp, ligt aan de Camino
In Bilbao was de CP 10426 vol, die verwees ons naar Soplana CP 42452 een desolate CP, maar wel met voorzieningen en dus kwamen we op deze schitterende plek, wat een uitzicht. Prima plek om naar Bilbao te gaan. In Bilbao parkeerden we op de Botikazear Erribera, voldoende ruimte, €2, 1 km van het Guggenheim. Om het uitzicht, de fiets en wandel mogelijkheden, de stranden, bleven we een extra dag. De genoemde spijkers zijn weg. Er gebeurd van alles, daar moet je wel van houden, Het is een parking die de lokals gebruiken om te surfen, van het uitzicht te genieten, homo ontmoetingsplek enz. Toch heb ik mij geen moment onveilig gevoeld. De politie komt hier een aantal keren per dag langs.
wat moet ik nog toevoegen, het uitzicht is schitterend, de voorzieningen zijn goed, de plekken zijn ruim voldoende en de camperplaats baas is een gastheer, praat graag, vertelt over de omgeving, geeft VVV folders, Chapeau
Het is als overnachtingsplek prima geschikt, wel wat unheimisch op zo'n grote asfalt vlakte naast een oud stadion. Het regent nu, maar als de zon schijnt brandt hier denk ik weg Het water is grijs, wordt ook voor het schoonmaken van de WC gebruikt. Fietsen naar de stad is vlak, behalve de stevige klim terug, de CP ligt hoog. Tot mijn verrassing veel fietspad. We hadden overigens geluk, de parking was net 5 dagen gesloten
als God in Frankrijk. Heerlijk aan de oever van de Loire. Heerlijk rustig. Fietsen, wandelen, kasteel Chambord. bakker vlakbij en openbaar toilet bij de VVV. Vogels en vanmorgen zwom een beverrat langs. Mooie zonsopgang. Geen voorzieningen, gratis.
Een prima plek om te overnachten, voor de prijs hoef je het niet te laten. Goed verzorgd, met een groot recreatie park ernaast, wandelen, vissen, zwemmen (als de zwemvijver open is), fitness. Kan mij inderdaad voorstellen dat door de ruime opzet mensen hun camper er tussen persen. Slechts 2 stroom aansluitingen, maar die hebben wij niet nodig. door de bomen geen tv ontvangst
de plekken vooraan, zonder electra, zijn een 10 waard, ruim, schitterend uitzicht op Engeland, rustig. de plekken met electra achter de schuur zijn een 6 waard, inzicht op een blinde muur. de voorzieningen zijn basic, maar wel functioneel , de containers waarin je het toilet kunt ledigen zijn uniek. als we in de buurt zijn komen we zeker terug
We waren hier om de warmte 37' te ontvluchten, mooie locatie, 300m van het meer met grote grasstranden. was erg rustig, gedateerd, maar schoon, sanitair. De vrije plaats keuze was erg prettig stonden in de schaduw van een grote boom. Update, voor electra moet je wel extra betalen, zie foto
vriendelijke ontvangst, mooi uitzicht over de weilanden, ruime plaatsen, goed verzorgd, van de rotonde hebben we geen last gehad, als je erop let hoor je het wel.
Vriendelijke ontvangst, mooie plek aan de haven, rustig, schoon sanitair , dicht bij winkels . Update, zijn 2 plekken bij de botenhelling bijgekomen. 7 plaatsen dus, tarief €14,30 per nacht, zonder electra