@JanvanEs
- 2016
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Wat een geweldige camping. Goed bereikbaar. Super vriendelijke ontvangst. Modern sanitair en super schoon, is de hele dag iemand aan het poetsen. Groot zwembad, met aangrenzende bar en snackbar. Wij betaalden met ACSI kaart 5 augustus 25 € per nacht. Een aanrader voor kort maar ook langer verblijf. L'Estratit is een gezellig toeristenplaatsje met gezellige winkeltjes en terrasjes.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Wat een pareltje onder de camperplaatsen, zelden zulke mooie ruime en verharde plaatsen gezien. Er is zelf een sanitair gebouw met afwasgelegenheid.
Op doorreis naar het zuiden van Spanje kwamen we bij toeval in dit paradijsje terecht. Super vriendelijke en gastvrije beheerders. Prachtig terrein met grote zwemplas, die gevoed wordt door een beekje. Heerlijk verwarm overdekt zwembad. Leuk restaurant met prachtig uitzicht over het terrein. Eenvoudige kaart, maar prima kwaliteit eten. Plaatsen zijn ruim en keuze tussen schaduw en zonnig. Sanitair is sterk verouderd, maar wel schoon.
Wij verbleven 3 wkn op deze fijne camping met goed verzorgd gastenveld. Sanitair en afwasgelegenheid is netjes en schoon. Verder is er een klein zwembad om verkoeling te zoeken. Een klein deel van de camping waar de vaste bewoners staan, doet op enkele plaatsen wat rommelig aan. De beheerder Gerard doet er alles aan om het de gasten naar de zin te maken, en heeft ons meegenomen om de mooiste plekjes van de omgeving te laten zien.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Prachtige camping gelegen direct aan de Westerschelde. Super gastvrije ontvangst. Mooie ruime camperplaatsen. Nieuw sanitair gebouw en alles ziet er zeer verzorgde uit. Prima uitgangspunt om mooie fietstochten over Walcheren te maken.
Voor de 5e keer 3 wkn weken op deze geweldige camping gestaan. Gastenplaatsen zijn tussen de vaste plaatsen, waardoor je direct het gevoel krijgt er bij te horen. Een super gezellige familie camping waar veel georganiseerd wordt. De omgeving nodigt uit voor veel prachtige fietstochten met veel leuke bestemmingen in de omgeving. Sanitair gebouw recent gerenoveerd en is echt super geworden.
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Super gastvrije ontvangst op deze prachtige camperplaats. Zelf een plaats kiezen al naar gelang de lengte van je camper. Prijs in nov 16,90 incl stroom. 500 meter van het strand en 5 km naar het mooie Peniscola. Een topper deze camperplaats, alles klopt.
Prima plek in een mooie omgeving om het dorpje te bezoeken. Vorig jaar was het tarief nog 15 € , inmiddels verhoogd naar 20 €. Hierdoor is de prijs kwaliteit niet meer in verhouding.
Mooie camperplaats van Camping-car park, toegang met pasje van PassEtappes. Camperplaats gelegen in klein dorpje met landelijke en super rustige omgeving. Supermarkten binnen een straal van een paar kilometer. Gunstig gelegen op de route van en naar het zuiden.