@JanvanMispelaar
- 2007
vandaag, 23/6, geen €5 per nacht zoals hierboven aangegeven. Wij betaalden €38 voor 2 nachten. Bizar
Rustige camping, ruime plekken. Vriendelijke en behulpzame eigenaren. Dichtbij het stadje Plougasnou, supermarkt en zee. Hier komen we graag terug! JenR
Van 5 op 6 mei jl stonden wij wederom op deze prachtige Camperplek. sMorgens vloog er een helicopter met sproei armen dicht boven onze camper. Het regende gif op onze camper en die spetters zijn met moeite weg te poetsen. Belachelijk dat dit zomaar op zo’n mooie plek kan/mag gebeuren. We zijn direct vertrokken.. JenR
Wat ik niet snap, is dat de prijs op Campercontact tot 1 maart €17,50 is. Echter op 27 februari hebben wij €23.00 moeten betalen. Dit ondanks dat we de site aan de man lieten lezen!
Prima Camping met verouderd, wel schoon, sanitair. Eigenlijk heeft de gehele camping behoefte aan een goede opknapbeurt. Groot pluspunt is het restaurantje op het terrein voor vers stokbrood, ontbijt en perfecte lunch!
Prima gratis plek en vlak naast een prachtig oude stadje. Nu versiert met heel veel feestverlichting en kerstbomen. Nog volop terrasjes op de pleinen. Hier komen we terug.

Voor €20 per nacht mogen wij met 2p op deze zgn Camperplek/ parkeerplaats staan. Is dit nog leuk? Groet, Jan en Reina
Voor ons 5 sterren vanwege de heerlijke, schone, ruime, warme en verwarmde douche. Geweldig! Bovendien ruime Camperplekken, grootse bakker en mooi stadje !
Mooie plek! Per dag nu €8. Wij namen om 18 uur voor €9 stroom (!!) voor 12 uur. Dus om 6 uur ‘s morgens geen stroom meer, dit terwijl wij alleen licht en koelkast hebben. Bizar.
snap ik even niet.. staat op Campercontact dat de plek hier €12,60 per nacht kost tot april’23. Wordt er gewoon €14,22 afgeschreven.. bizar toch?? Jan en Reina
Wat een prachtige, verstilde, plek zo midden in het dorp. We komen hier graag terug! Jan en Reina
veel te dure camping, gammel sanitair. Wij komen hier niet weer.
Ondanks het feit dat het bijna 40 graden was, hebben wij hier toch prima gestaan. Ruime plek, mooi uitzicht over de wijngaarden. Nogmaals veel dank voor die super heerlijke wijn! De prijs/kwaliteit is heel goed. Hadden we maar meer gekocht. Jan en Reina
€ 56 voor camper, 2 personen, 1 nacht. Echt veel te duur. Ongelijk grasveld, geen verharde paden. Loos plek te ver weg. Plaats werd toegewezen. Wel vlak bij leuke speelplek met water. Groet, Reina en Jan
Het was zo warm dat we hier 3 nachten zijn gebleven. Prima plek en zeer aardige mensen! Echt een goede en goedkope Camperplek.
Wat een heerlijke plek. Zo rustig en prettig! Twee nachten gestaan, met de trolleybus 1 naar centrum Luzern. Andere dag weer met de bus en de beroemde Goldene Rundfahrt gedaan. Zeer aan te bevelen! Groet, Reina en Jan
Wat een schitterende plek. Vooral genoten van de uitgezette wandeling langs de zee over rotsen, struikgewas. Veel dank voor de vlonders en uitgezette paden met kettingen als trapleuning! Super!!!
leuke lokatie, ruime plaatsen ,lekker rustig ,goede voorzieningen. aanrader! Jan