@JanvanPolen
Nu gerund door vader en zoon die ontzettend hun best doen,nieuwe schone sanitair units, verschillende leuke vlakke plekken voor camper. broodjes service. prachtige ligging aan het meer met mooie wandel en fietsmogelijkheden . zwart water kan nog niet geleegd worden maar daar wordt aan gewerkt. kom je leeg aan kan je een paar heerlijke dagen hebben,
Heerlijke municipal, grote plaatsen schaduw maar ook zonplekken. klein winkeltje in het dorp, rustige omgeving, wandelen fietsen prima te doen. is gewoon het hele seizoen open tot eind oktober. Net betaald bij de vriendelijke patron, nog geen 70 euro voor 5 nachten met stroom. grijs en zwart lozen oké
Snap niet dat er gesloten staat, gewoon open en reserveren niet nodig. prima veilig en centraal plekje
Door werkzaamheden in de buurt lijkt de toegang voor campers verboden, maar gewoon de naam van de camperplaats noemen of laten zien aan de wegwerkers en je kan doorrijden, wel opletten dat je de inrit niet mist. Verder is alles wel gezegd.
Gewoon open, tussen 1 en half 4 siësta maar als je belt kan je er wel op. Heerlijk plekje en lekker gegeten, dochter spreekt prima Engels. Op de fiets naar de tempels, prachtig park. Aanrader
Heerlijke plek, werkelijk aan alles is gedacht. 4 nachten gebleven maar kan me voorstellen dat je hier langere tijd kan genieten.
echt niks mis mee! warme douche, veilig gevoel, en inchecken echt geen probleem. leuke wandeling naar bovenstad ,voor sportieve (race)fietsers een Eldorado.
inderdaad mooie camping, niks mis mee, mooi uitzicht op de baai. Maar: fietsen naar setubal? gevaarlijke en steile kustweg dus vergeet dat maar. stukje wandelen? op de camping verder niet. Eens met vorig review, opgesloten gevoel.
Sitecode: 19408
Heerlijke camping, ruime plaatsen allen met vrij uitzicht. Sanitair netjes en voldoende. Fijn wandelen en fietsen, routes beschikbaar. zeer hulpvaardige eigenaren, Menno bemiddelde met garage in zijn beste Portugees ivm startproblemen van onze buscamper.
prima municipal, grote plekken, water stroom en afvoer op elke plek. Sanitair eenvoudig maar schoon. Leuk klein plaatsje met bakker slager kleine supermarkt. wandelroutes en mooi fietsen voor sportieve fietsers