@JanvanderEijken
September 2026
Een locatie beoordeeld · 10 dagen geleden
Geweldige plek! Mooie baai, super om te overnachten. De wijn en het eten is top!
Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
zo ontzettend aardige mensen, schoon sanitair, wanneer je in het restaurant eet, betaal je alleen de stroom. Het eten is heerlijk.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prima camping, wij waren op doorreis, voor 1 nachtje, werden er twee. Leuke eigenaren, groot zwembad, super restaurant. Het sanitair is iets verouderd, maar wel schoon en inderdaad maar 2 douches. Mooi uitzicht op de bergen, wanneer hier in de buurt, komen zeker terug!!
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Redelijke camping, wij betaalde €51,20 per nacht. Veel geld voor n kleine plek. Sanitair oké, wel weinig maar schoon. Daar komt dan nog €2,- bij voor het ledigen van je toilet, in de automaat, geen andere keus verplicht. Dit vonden wij belachelijk,
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Mei 2026
Sitecode: 195130
Wat een gezeliige ontvangst, en wat een geweldige plek. Sanne en Kevin hebben van deze plek zo iets moois gemaakt, ik zou hier zo kunnen wonen. We zouden 1 nachtje blijven en dat werden er 3. We komen hier zeker terug !!
leuke plek, alleen jammer dat het gras zo hoog staat........
Prima camping, aan zee, geen schaduw, die maken we zelf. Prachtig sanitair, aardige mensen. Leuke restaurantjes op het strand, en in het dorp op 5 minuten fietsen. Je kunt er heerlijk eten.
Wij hebben hier drie nachten geslapen. Prachtig campingcarpark, alles aanwezig. Dch,toilet,wasmachine, fietsen huren.Vriendelijk personeel . Vlakbij het park een fietspad naar Valencia, 10km, en in Valencia veel fietspaden. we gaan hier zeker nog n keer terug! Geweldige locatie.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
prachtig plekje met alle voorzieningen binnen handbereik. mooi uitzicht op de rivier en achtergelegen bergen. dorp op 10 minuten lopen. leuke terrasjes en restaurants. zeker een aanrader voor als je op doorreis bent. dicht bij de snelweg.