@Janvbree
- Adria Matrix 590
- 2013
April 2026
Sitecode: 21950
Mooie camperlocatie. Alleen jammer van de wifi, want die is beperkt in verbruik.
Mooie camperplaats. Niet geschikt voor grote campers.
Best wel een mooie camperplaats, waar ik ook al een paar keer ben geweest, maar eigenlijk te gek voor woorden. Veel campers staan gratis op de parkeerplaats ernaast. Ze lozen hun afval omdat je er zo bij kunt. Dus waarom dan nog betalen.
Mooie plaats om te overnachten. Op zondag moet je hier in de middag op tijd komen als er een voetbalwedstrijd is, want dan staat de parkeerplaats vol met auto's.
Mooie camperplaats op loopafstand van het centrum. Zeer vriendelijke beheerder. En ja soms blaffen er honden maar obsoluut geen reden om te vertrekken. Je bent tenslotte in Portugal
Leuke camperplaats voor 2 campers. Jammer dat het bordje waarop staat Camperplaats een beetje verkeerd staat waardoor er maar 1 camper kan staan en er op de andere plaats een auto staat. Het restaurant is geweldig. Spareribs zijn aan te bevelen. Vriendelijke bediening.
Mooie camperplaats vlak bij het dorp. Het enige gemis hier is een afvalcontainer. Zou er toch moeten staan want men dumpt nu afval naast de flessencontainets.
Mooie camperplaats naast de camping. Wel verboden om gebruik te maken van de douches op de camping. Ook niet tegen betaling. Dan moet je op de camping staan en dat kost 39 euro
Het is wel degelijk een camperplaats maar soms tijdelijk afgesloten. Dan mag je op de parkeerplaatsen staan bij het zwembad. Altijd goed om vooraf eerst even de website te lezen.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Mooie lokatie om naar het strand te wandelen. Verder geen voorzieningen.