@Jasiben
- 2024
Wij staan er momenteel. Teleurgesteld voor de prijs die we betaalden. Je staat erg dicht op elkaar. Wat het verschil is tss een camper comfortplaats en de gewone kampeerplaats….geen idee… De ‘gewone’ kampeerders hebben meer plek dan de comfortplaatsen. Sanitair is proper maar erg weinig voor het aantal campers. De ligging is prima. Daar moeten ze het hier van hebben. Wij kijken toch uit naar een kleinschaliger alternatief voor de toekomst.
Prima! Heel mooie, groene en rustige camping. Ruime plaatsen en hygiënisch sanitair. De aanpak mag wel wat minder streng en afgemeten. Je moet bijna op de cm gaan staan zoals aangegeven wordt. We zijn allemaal volwassen mensen die zelf ook wel kunnen zien waar je je kampeermiddel best neerzet. Restaurant was prima. Heel vriendelijke bediening.
Camping zelf is prima. Mooie, kleine camping met zuiver sanitair. Wij hadden ‘s ochtends om 5u30 veel lawaai van de machines van de wijnboeren. Gastronomisch sloeg deze omgeving wat tegen. 1 restaurant dichtbij waar je niet kan reserveren en waarvan de keuken sluit om 20u….🫣 In vol zomerseizoen mensen weigeren om 19u15. In België niet denkbaar. Soit, camping blijft prima als de wijnboeren ‘s ochtends niet zoveel lawaai zouden maken. 10/7-14/7
Sitecode: 19672
Onaanvaardbaar! 2 zittoiletten en 1 statoilet bij de mannen voor ganse camping. 4 douches bij de mannen. Slechts 1 sanitair blok gelegen tss de bungalows. Supermarkt op camping beneden alle peil. Hondenstrand de naam niet waard. Superdruk! Wegblijven !! Bovendien heel duur. Voor 65€/nacht vr 2 volw en 1 hond - ronduit belachelijk
mooie en zeer verzorgde terrassen camping - super voor hondeneigenaars met eigen hondenstrand. sanitair prima. lage plaatsen zijn soms pittig qua parkeren
Mooie locatie-honden welkom-leuk strand-wat chaotische indeling middenstuk-geen water op middenstuk-geen afgebakende plaatsen-sanitair mag wel wat uitgebreider-heel vriendelijk personeel. Plaatsen aan linkerzijde(strand) prima maar zonder reservatie kansloos.
Prima camping maar als je buiten het hoogseizoen reist, reserveer dan zeker niet. Wij hadden daags tevoren online gereserveerd en kregen daarom geen ACSI korting meer. We moesten de volle pot betalen omdat we online gereserveerd hadden. Niet doen dus. Zorg gewoon dat je er tijdig bent. Altijd wel een plaatsje. Mooi gezellig strandje waar ook onze hond welkom was. Sanitair was OK.
Prima doorreiscamping. we mochten onze plaats uitkiezen. Super lieve gastheer die ons hartelijk ontving. Betalen kan wel enkel cash. Geen gedoe met ID’s afgeven edg. Wij betaalden 25€ voor 2 volwassenen en onze hond. Prima wifi - prima warme douches - zalig rustige camping.
Op doorreis naar Kroatië hier een nachtje gestaan. Wat een prima sanitair! Alles hygiënisch en netjes. Het eerste deel van de camperplaats is het beste. Daar sta je op keien wat beter is als het regent. Niet echt goedkoop. Wij betaalden 28€ voor 2 volwassenen en 1 hond. 24€ plaats + 2€ elek. + 2€ voor de hond. Waarom je moet betalen voor een hond op een camping of camperplaats blijft me een vraagteken maar het zij zo.
Mooie plaatsen maar als het regent, sta je in het slijk vrees ik. Wij hadden droog weer. Wij kwamen toe om 21u30 en hadden het laatste plekje. een heel druk bezochte camperplaats. Voor 1 nachtje en verder doortrekken prima.
Zalig rustig plekje. Water en elektriciteit zijn voorzien, de rest moet je zelf voorzien. Prima uitvalsbasis voor bezoek aan Veurne. de kust ligt op 10km fietsen. Heel vriendelijke en behulpzame eigenaar. 👍Toevallig ontdekt maar wij komen zeker terug met onze 🚙.
verharde plaatsen, mooi verzorgde grasperken, dichtbij het strand, zeer goed en onderhouden sanitair. kortom voor herhaling vatbaar. 👍
Rustige, mooie camperplaatsen omgeven door weilanden en fruitbomen. Zuiver sanitair. Schitterend om te fietsen. Gezellige stadjes en dorpjes in de buurt. kortom, een aanrader.