@JasmijnKurvers
Super camperplaats! Wij hebben hier 3 nachten gestaan om de kerstmarkten te bezoeken. Alle voorzieningen aanwezig! Wat ons betreft loopafstand (+-30min) naar de stad. Maar openbaar vervoer op 5 min lopen te bereiken. Dat is gelijk het enige minpunt, je staat onder de spoorbaan, voor de lichte slapers, oordopjes mee, verder dikke prima!
Erg mooie camping, plekken zijn niet groot maar voldoende gezien de weinige tijd je hier doorbrengt en wellicht in Rome bent. Rome met de fiets prachtig te bereiken, vanaf de camping kleine uitdaging (ga direct links langs de bushalte, klein paadje de struiken door vervolgens langs wat bouwhekken, straat achter appartementen langs, rechtsaf grote weg over, weer rechts af achter de gebouwen langs, vervolgens ter hoogte van t station het fietspad
Niet gereserveerd maar dat was geen enkel probleem. Mochten zo ergens gaan staan op een lege plek, plekken niet groot maar prima. Fantastisch aan het meer, dorpje ben je zo! Sanitair ziet er erg luxe uit, maar wel eigen toiletpapier meenemen
Camping in 2 delen. Wij hebben met ons camperbusJE beneden gestaan. Via de buitenkant/langs het meer te bereiken want via de camping was dit niet mogelijk, pad steil naar beneden. Boven vlak langs de weg prima plekken voor grotere campers. Sanitair beneden, tja erg verouderd, kleine douchehokjes met haakjes aan de buitenkant voor kleding/handdoek. Sanitair boven was prima! Daarnaast stikte het van de muggen, en was het meer heel erg vies helaas
Mooie camping, zeker voor gezinnen met kinderen, veel animatie aanwezig, mooi zwembad en je bent zo bij het meer. Wij mochten er zelfs samen op 1 plek staan om vrienden te bezoeken