@JavierRipoll
- Citroen jumper
- 2020
- Ander
- Buscamper
Zeer dicht bij het historische centrum, de parkeerplaatsen zijn licht hellend, u kunt grijs water en toiletten legen en water bijvullen, 's nachts rustig en zonder problemen, erg druk
Het is een eenvoudige parkeerplaats, de tramhalte is iets meer dan 100 meter verderop, en er zijn een Aldi en een Lidl op 200 meter afstand. Er is geen water, elektriciteit of afvalverwerking, en als er een trein is gepasseerd, heb ik het niet eens gemerkt 😂 Een goed gevoel van veiligheid en rust.
De locatie, vlakbij de rivier, is fantastisch, met volop ruimte voor talloze campers, en het is er rustig en veilig.
We kwamen op 30 augustus rond 18.00 uur aan en er waren nog plaatsen beschikbaar. Er zijn veel parkeerplaatsen op een grasveld, douches en toiletten in perfecte staat, en de locatie is ideaal om met de bus en tram naar het centrum van Krakau te reizen. Ik kan het zeker aanraden. Ze bieden ook de mogelijkheid om water bij te vullen, afvalwater af te voeren en de toiletten schoon te maken.
Het is een heel rustige plek, en de grond is vlak; een goede plek om uit te rusten, en het is gratis.
Een rustige plek aan een weg met weinig verkeer, op iets meer dan 100 meter van het stadscentrum, dat zeker een bezoek waard is om door de straten te slenteren en de muurschilderingen te bekijken. 4 laadpunten; om ze te gebruiken, moet je tokens halen bij het Repsol-station of in bepaalde winkels in de stad. 3 kW voor 3 euro en 100 liter voor 2 euro
Het enige wat ontbreekt is prullenbak nummer 6, die moet worden geleegd en gevuld. Verder is de plek fantastisch.

Ik heb er een nacht doorgebracht en de plaats is rustig, zonder lawaai of verstoringen, het gebied staat onder videobewaking en het sportcentrum met cafetaria ligt op ongeveer 200 meter afstand, gratis gebied