@Javiercaravanero
Lid van Campercontact sinds 2020
Ik was op 3 augustus en het gebied was vol, dus we voelden ons veilig. Er was schaduw en de service werkte perfect. Het centrum ligt op 1,2 km afstand.
Het ligt dicht bij de stad, de vloer is van beton en is vlak. Het is echter smal en het kan moeilijk zijn om auto's van 7 meter opzij te zetten omdat het smal is. De services staan onderaan en ik denk dat het erg moeilijk is om in en uit te komen. De campers van 7 meter komen niet binnen. Daarnaast is er een enkele kraan voor schoon water en chemisch wassen.
Het gebied heeft alles wat je kunt vragen. Het is gemakkelijk te bereiken. Het is geplaveid, heeft schaduw, vlakbij de rivier, heeft alle voorzieningen en is ook gratis. Met dank aan de gemeente !!!!
Gebied op het platteland, hoewel goed onderhouden. De GPS bracht ons bijna drie km langs een rijstrook van iets meer dan twee meter en halverwege onverhard. Er is een betere ingang bij de rotonde.
Uitstekend gebied met prachtige te legen gebieden. Fantastisch welkom met allerlei brochures en twee cadeau-appels. De prijs is inclusief levering aan het grote zwembad. Op de kaart is het gemakkelijk om naar het centrum te gaan, maar op de grond is de rijstrook niet goed aangegeven. Het is beter om met de bus te gaan. Goede service Het enige nadeel is dat de percelen wat klein zijn. Uitstekende plaats
Het is een camping die weinig meer biedt dan een parkeerplaats. Het heeft geen afgebakende percelen of grijs water kan worden geleegd. Er is een bar. Het centrum ligt op 3 km afstand en is gemakkelijk bereikbaar per fietspad
In augustus 2019 kostte het ons 30 eslotis, ongeveer € 7,5. Het gebied ligt op een klein industrieterrein, dus in het weekend is het erg rustig, maar op weekdagen begint het geluid al heel vroeg. Het fietspad begint op 1 km van het gebied. De bus staat voor de deur. Als u de jakdojade-applicatie downloadt, kunt u eenvoudig met het openbaar vervoer reizen
Het is een erg dure camping voor wat weinige biedt. Er zijn gebieden met bomen en gras en anderen in de zon. De plots zijn niet afgebakend. Het geeft een zeer slechte indruk van kleine verlaten bungalows en services uit de jaren 70. Gelukkig is er een nieuwe module met services. De tram is recht tegenover het is dus gemakkelijk om naar het centrum te gaan. Wees voorzichtig bij binnenkomst, de deur bevindt zich aan de rechterkant en ziet er niet gemakkelijk uit
De camping heeft grote percelen omgeven door hagen. Het ligt aan het meer. U kunt met de fiets naar het centrum gaan langs een fietspad langs de oever van het meer of met de tram die op ongeveer 400 meter afstand ligt. Het is een geweldige plek om Poznan te bezoeken, dat een klein maar charmant centrum heeft
Het enige goede is dat het dicht bij het centrum ligt, maar het is duur, het heeft heel weinig schaduw, het regende en sommige gebieden hadden 40 cm water ... maar het ergste is het servicegebied: de derde wereld.
Het gebied is een grote parkeerplaats met twee afzonderlijke ruimtes, aan de rechterkant voor bussen en grote campers en aan de linkerkant voor auto's en campers. Er is weinig schaduw. Er is elektriciteit maar geen water om te legen.
Het gebied heeft een onaantrekkelijk deel en een veel mooier deel dat uitkijkt op het fietspad, de rivier en een esplanade van gras en bomen. Vanaf dezelfde rijstrook bereikt u de kathedraal in 10 minuten fietsen. Het ligt op 3 km afstand. De serviceterminal bevindt zich bij de ingang, vrij gescheiden van waar de caravans zijn.
Prachtig gebied, bijna een camping. Grote stukken gras en ander asfalt, beter om vroeg aan te komen om een goede te vangen, in de middag is het compleet. De prijs is inclusief elektriciteit. Er zijn bomen en het gebied is rustig. De bus naar het centrum wordt genomen bij het tankstation op 400 meter afstand. Het centrum ligt op 2,5 km afstand.
Een grote parkeerplaats naast een voetbalveld aan de oevers van de rivier. Het water en de lediging is gratis, het is een zeer rustige omgeving tussen de bomen, weg van het dorp. Je moet een heel smalle brug oversteken om er te komen.
Het is een perfecte parkeerplaats om het kasteel te bezoeken omdat het in dezelfde deur is en schaduw heeft. Het is handig om zo dicht mogelijk bij het hek te komen omdat aan het begin van het bos het geluid van de auto's veel gehoord wordt. Er zijn geen services
Het is een gebied in een zeer rustige omgeving aan de deur van een camping, u kunt gratis legen en water kopen door een jeton op de camping te kopen. Het kasteel ligt op loopafstand Het is een goede plek om te stoppen en op weg om het prachtige kasteel te bezoeken.
Het is een zeer vlak groot gebied, naast de Alcampo-supermarkt in een gebied met nieuwe gebouwen en op ongeveer 2 km van het centrum. Een zeer aan te bevelen plaats om Burgos te bezoeken, hoewel het helaas niet mogelijk is om water te drinken, als legen beschikbaar is.
De receptionist is erg vriendelijk en geeft je heel goede uitleg. Het gebied ligt op 5 minuten van het centrum en winkelcentra. een prachtig gebied om de stad te bezoeken