@Jblokzijl
- Gezin met kinderen (12+)
- 2023
- Hymer B654 Integraal
- 1994
- Integraal
top plek aan het water! zwemgelegenheid, restaurant en supermarkt nabij. veel succes voor de nieuwe eigenaren! dit kan alleen maar nog beter worden.
prima camperplek, op fiets/loop afstand van de stad en een supermarkt (in BE). Al die negatieve reviewers die voor 20 euro verwachten dat je op een 5 sterren camping zit….kunnen beter 100 euro per nacht op een camping betalen.
top plekje! rustig, veel ruimte, goed sanitair!
Mooiste camping waar we in Zuid Noorwegen hebben gestaan. heel veel ruimte, mooie plekjes aan het water (zonder stroom) en goed sanitair. heel rustig, top. enige nadeel is misschien dat je er niet echt wandelend vanaf kan door de drukke weg, maar voor een paar dagen niks doen, de perfecte camping
je KAN er overnachten, maar of je het moet willen…..heel druk en toeristisch
fraai plek om een nacht door te brengen als je de hike naar boven wilt doen. Die je alleen moet doen als je in goede conditie bent en goede schoenen draagt! het weggetje er naar toe is heel smal, dus met een camper alleen in de ochtend naar boven, einde dag naar beneden, of overnachten en dan de volgende ochtend vroeg weer naar beneden. je wilt echt geen tegenliggers…..
niks toe te voegen aan de vorige reviews. hele fijne relaxte camping, zelf plekje zoeken. Riviertje met kristalhelder water er naast.
prima camping, prachtige ligging. helaas is er weinig te doen in de omgeving, je kan niet wandelen, of de camping af. let op, geen grijs water lozen! wel toilet
familie camping , niet onaardig maar staat wel bomvol. en christelijk, dus veel groepen die ‘s avonds zingen.
hele fraaie camperplek, maar wel druk in het hoogseizoen, rond de middag aankomen is al bijna te laat….
Een betere camperplek ben ik nog niet tegengekomen in DK!
prima stadscamping voor een bezoek aan Colmar. wel drie kwartier lopen naar centrum, de bus stopt echter voor de ingang, en voor 1,50 euro ben je in een paar minuten ook daar. Grote Leclerc op loopafstand voor de boodschappen. En al het andere, want ze verkopen daar ALLES! ;)
Wat een top gemeentecamping is dit. op loopafstand van het oude centrum, en in de hoeken hele ruime plekken, een bakkertje op de camping in de ochtend en water op de plek. Sanitair prima, receptie vriendelijk en sla je rechtsaf als je de camping uitloopt, dan sta je zo tussen de wijnvelden. aanrader!
top camping, heel rustig gelegen. leuke eigenaren, 1 dame spreekt ook Nederlands. Toen wij er waren was het vrij druk volgens de eigenaren maar je merkt er niet veel van.
ruim, goed sanitair en goed restaurant
Camperen bij de Alpaca-boerin ;) heel klein, honden niet welkom, katten wel. Al werd er een oogje dichtgeknepen bij een niet blaffende rustige labrador. douche en toilet aanwezig, stroom op de twee plekken ook. mooi uitzicht, rustige plek, prima voor de doorreis naar Scandinavië
ruime plekken, douches en toilet en heel rustig, we waren de enigen. Ligt aan de weg dus af en toe hoor je wel een auto. terrein grotendeels omheind, handig ivm hond.