@Jean-Louis75
Lid van Campercontact sinds 2018
2018
De P1 is klein met picknicktafels, zodat deze door families kan worden bewoond. De P3 is plat en groter. Door er goed te zoeken kunnen we plaatsen vinden waar we de nacht in alle rust kunnen doorbrengen. P1 en P3 hebben vuilnisbakken. Er zijn niet veel plaatsen in Europa waar je de nacht op het platteland, in een camper kunt doorbrengen, zonder gestoord te worden!
Deze recentie bevat geen tekst.
Het is jammer om omringd te zijn door bossen en te parkeren op een betalende parking zonder schaduw, naast de begraafplaats en een afvalscheidingsplaats. Maar de servicezuil is gratis en de kruidenier is leuk.
Heel kalm. Een prachtige plek die het verdient beter te worden onderhouden. Lage takken. De toegangsweg is een enkele rijstrook en de brug is beperkt tot 3,5 t. Wandelpaden, de GR41 passeert direct.
Gratis water voor het spoelen van wc-cassettes, maar niet erg schone terminal.
Deze recentie bevat geen tekst.
Goed ontworpen, schoon en functioneel servicegebied. Jammer dat er 6 plaatsen bezet zijn door "lange termijn" camperaars met honden die niet aan de lijn gehouden worden.
De terminal is nog steeds defect.
De automatische spoeling van de drinkwaterleiding werkt niet meer, zodat het mondstuk in de ledigingsopening van de WC-cassettes valt. Het legen van grijs water is geblokkeerd. Bij het VVV-kantoor kreeg ik te horen dat het normaal was. Dit alles voor 2 euro. Vermijd parkeren op zaterdagochtend (markt).
Lawaaierig. Het is ook een parkeerplaats voor bussen. Er zijn ook auto's die het verbod niet respecteren, hoewel er nog veel lege plaatsen waren op de parkeerplaats!