@Jean-Pierre-en-Mireille
- 2013
April 2026
5 foto's toegevoegd · 5 maanden geleden

3 foto's toegevoegd · 5 maanden geleden

basic camping. wc en douche aanwezig. ze zijn ook lid van france passions. dan sta je 1 nacht gratis
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Gratis grote ruime plaatsen. electriciteit 0.5€ per kw, water 0,10€ per 10l. leuke rustige plek om te overnachten.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

prachtige locatie met prachtige mensen. Robin en Aletta doen er alles aan om hun klanten een aangenaam verblijf te geven. wij stonden hier 3 nachten op 14, 15 en 16 juni 2024. we hebben genoten van het zwembad, de rust op de mini camping, een lekker ontbijt en een super lekkere Goulash gemaakt door Ruben. wij maakten een fietstocht rond het Tisza meer (een aanrader). Een mooie uitvalsbasis voor mensen die van rust houden.
veel ruimte om te staan. je moet wel zelfvoorzienend zijn.
top locatie, heel erg rustig. maar wat inderdaad opvalt is de vuilbak die uitpuilt. heel jammer. zou ideaal zijn mocht er een degelijke container staan voor huisvuil en eventueel pmd. toevallig zaten wij zonder water (deze was ik bij vertrek op de vorige plaats vergeten vullen) en was dus wat ongemakkelijk, zou leuk zijn mocht er aan het museum ergens een buitenkraantje zijn waar je voor in noodgevallen een beetje water kan halen.