@JeanJoop
September 2026
Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
Wat een rust,in een bosrijke omgeving. Mooie camping in ontwikkeling. Bij aankomst een rondleiding door de nieuwe eigenaar alles kregen we uitgelegd. nieuw sanitair gebouw met prachtige douches, geen limiet op hoe lang je douched en erg warm . Wasmachines 3 wasdrogers 2 via een app te betalen. Eigenaars zijn vriendelijk en behulpzaam .Restaurant eten was goed en niet duur. prima plek We betaalden voor 2 nachten €58. Zeker een aanrader!
Juni 2026
Wij hadden de locatie opgezocht via ACSI daar staat €15 per nacht. Maar dat is niet va toepassing! Kosten per nacht is €20 . Verder prima plek. Zou fijn zijn om een uitdraai te krijgen van inlog cijfers van het toilet en douche . en van de wifi. Eventueel telefoonnummers van medische diensten.
Vriendelijk ontvangst.engels en frans sprekend. brood bestellen kan. Grote plaatsen schaduwrijk. water en elektrisch 10 amp dicht bij de plaats. Wasmachine was een drama centrifugeerde praktisch niet dus was kletsnat eruit. Kost wel€5. Maar de zon droogt wel. Saint Jean is een toeristisch plaatsje met leuke straatjes.Klim is behoorlijk stijl maar er gaat een treintje naar boven kosten €5 gepensioneerden en kinderen €3.
Mooiw camping,schoon sanitair mooie plekken.elekrrisch zelf kiezen 6/ 10/ 16 amp Geen wc papier. Mooi zwembad. fietsen naar Valensole is niet echt een aanrader. afstand 18 km. Wij waren met de camper . En konden alleen genieten van de rust en het zwembad..Er is verder niets in de omgeving. Geen bus of iets dergelijks. . Wij gaan hier niet meer naar toe ondanks dat het een mooie camping is en vriendelijke. beheerders. We betaalden€21.65
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Mooie camperplaats . ruime plekken. Voor een plek wel op tijd zijn. Leuk om de stad te bezoeken.
Prima camping. Hebben hier 2 dagen gestaan.Leuke stad lopend te doen Sanitair schoon en goed. Wij hadden een grote plek met schaduw.
Nette camping. Sanitair ziet er goed uit.Fijne plaats om te verblijven. Dicht bij een leuk stadje. Gezellige winkeltjes
Deze camping ligt ten opzichte van het stadje zo goed. In oktober 2024 wordt hij gesloten. Vind het erg jammer. Sanitair wordt nog steeds goed schoongemaakt.