@JeanVanhees
- 1984
- Diesel Roller team Kronos 284TL
- 2020

Waren hier 29/07. Mooie verharde plaats vlak bij het historische centrum. We betaalde 10€. Electra 1€/2kw. Chem.toilet en water telkens 1€ via sanizuil. Ideale plaats om Mühlhausen te bezoeken.
Hebben hier op 2/7 op terugweg van Bosnië overnacht. Voor 0€ mag je ook niet te veel verwachten. Wij waren al blij, dat we er schaduw hadden, aangezien het die dag snikheet was.

Bezochten deze plaats 14/10. De plaatsen zijn afgebakend en het oprijden is verhard. Naast de oprijding heb je grasveldje, net groot genoeg om een tafeltje met stoeltjes te zetten. De noodzakelijke voorzieningen zijn er. Wifi stelt niets voor. Mooie fietsomgeving met de mooi burcht vlak bij.

Verbleven hier op 9/09. Vriendelijke ontvangst. Plaats vrij te kiezen. Je staat er op gras met toch verharde ondergrond. Voor electra betaal je 3€ extra. Wc en uistekende wifi is inbegrepen. Er is wel geen schaduw.
Hier beschouwt men camperaars als melkkoeien, nl 16,80€ betalen om te mogen staan op een mix-parking en dan nog geen enkele service, want daar dien je nogeens extra 5 €voor te dokken. Wel mooi dorp om te bezoeken, en leuke fietsomgeving.
Bezochten deze zeer mooi aangelegde CP. Keggen heb je er nodig. Water en stroom betalend. Spijtig dat de plaats gelegen is langs een zeer drukke weg en zeer druk bevaren spoorwegen. Om rustig te slapen toch wel oordopjes gebruiken. Toch wel een voorbeeld van hoe het zou moeten zijn.
Bezochten deze CP op 21/8. Bij het inchecken krijg je een pasje welk tijd, gebruik van water en stroom registreert. Je betaalt 9€ voor 4uur parkeren en 2kw stroom of 100l water. Voorts 50ct per verdere uur, en 50l water, en 1kw stroom. Nog nergens eerder gezien. De plaatsen zijn verhard en zeer eng. Er is veel schaduw. Per fiets het mooie stadje te bezichtigen.
Bezochten deze zeer druk bezochte plaats op 18/08. Als het er druk is zijn de plaatsen erg eng. Water en stroom betalend. Mooie plaats aan de Rijn, en om het dorpje te bezoeken. De plaatsen zijn verhard en er is geen schaduw.

Bezochten deze CP op 23/07. Vriendelijke ontvangst. Zeer ruime plaatsen. Wat een luxe toilet ruimte, dit hebben we nog nooit gezien op CP. Stroom is betalend, alsook water 10ct/10liter. Uitstekende wifi. Veel schaduw.
Bezochten deze mooie CP op 22/07. Bij het aanmelden, was enige hulp welkom, wel een mooi systeem. De plaatsen zijn ruim, op een verharde gras ondergrond. Zeer net toiletgebouw, met wc papier en handzeep ter beschikking. Veel toeristische info. Leesboeken zijn er ook voorhanden. Zeer goede wifi. Voor electra betaal je 50ct/kw. De douchen werken met munt van 50ct. Mooie fietsomgeving. Een echte aanrader.

Bezochten op 20/07 deze mooie camping bij de geitenboerderij derij, waar je een kijkje kan nemen als deze gemolken worden. Ruime plaatsen met een beetje schaduw. Zeer net toiletgebouw, zelfs wc papier aanwezig. Zeer goede wifi. Spijtig dat het die dag zo super warm was 32°, waardoor we niet hebben gefietst in de omgeving.

Hebben hier op 4/7 overnacht. Mooie ligging, wel geen schaduw. De ondergrond is gravel en de plaatsen zijn afgebakend. Fietsen naar Cap Fréhel valt wel mee.
Hebben hier op 4/7 overnacht. Mooie en rustige CCP net buiten het centrum. Je kan er gebruik maken van het toiletgebouw van een voetbalclub. WiFi is gratis maar zwak, zoals bijna overal in Bretagne. Het sanitair is verouderd, maar netjes en warm water om te douchen. En mooie plaats.
Bezochten deze ex camping plek op 2/7. Plaatsen zijn hoofdzakelijk met gras als ondergrond. Ze zijn niet afgebakend, er wordt nogal wat ruimte gelaten. Water in doen aan de kraan buitenkant toiletgebouw. Dit laatste kon wel wat onderhoud gebruiken. Bij de sanizuil kwam het water maar druppelsgewijs uit de waterkraan. Het dorpje was wel een bezoekje waard.

Wij verbleven hier op 1/7. De verharde plaatsen zijn nogal schuin. Op het bovenste gedeelte verharde grind ondergrond, maar rechter om te staan. Er is verlichting, maar wij hadden waarschijnlijk een stroompanne. Op toerit is nogal kort draaien wat voor grote campers voor problemen zou kunnen zijn. Water en electra gratis.
Waren hier op 29/06. De plaatsen zijn afgebakend en voldoende ruim, en verhard. Gelegen naast een camping en pétanque club. Dicht bij het strand. Mooi wandel- en fietsomgeving. Voor 15,43€ kan je gebruik maken van deze CP met zijn faciliteiten.
Waren hier 28/06. Grote verharde parking. Plaatsen zijn afgebakend en voldoende groot om buiten in een zeteltje te kunnen zitten, moest ze volledig vol staan. Van het mooie centrum terug naar de CP is erg stijl.
Waren hier op27/06. Alle voorzieningen zijn aanwezig, zelfs wc en douche. Er is veel schaduw. Enig nadeel is dat het er nogal schuin is. Keggen is er nodig. Fietsweg langs het kanaal.
Werden vriendelijk ontvangen op 26/6. Kleine verzorgde camping. Toiletgebouw wat verouderd maar wel netjes. Toiletpapier wel niet vergeten mee te nemen. WiFi zeer zwak. Omgeving heeft buiten het grote zandstrand niet veel te bieden. Met de fiets nogal gevaarlijk langs de drukke D10. Betaalde 16.40€ acsi tarief.
Waren hier op 25/6. Plaatsen zijn verhard op kiezel ondergrond. Noodzakelijke voorzieningen zijn aanwezig. WiFi hebben wij er niet kunnen gebruiken. Met de fiets naar Roscoff centrum is de moeite waard. Er zijn ook verschillende caches in de omgeving. De oprit is nogal kort en bochtig, waardoor er iemand bij het verlaten van de CP de betaalzuil geraakt had. Dus opletten is de boodschap.

Bezochten deze CP op 24/6. Zulke grote CP nog nooit gezien, en zo prachtig onderhouden. Normaal zal je hier wel een vrij plaatsje vinden. Alle noodzakelijke voorzieningen zijn er. WiFi stelde echt niets voor. Dicht bij centrum. Mooie fiets - wandelweg 5km naar Mont St Michel. Wel van de duurdere plaatsen van deze keten.
Hebben hier op 25/05 overnacht. Vriendelijke ontvangst. Ruime plaats met een zitbank. Stroom en water op de plaats. Zeer goede wifi. Zeer net toiletgebouw. Betaalde 16,30 € all-in. Mooie fietsomgeving.
Waren hier op 24/5. Vriendelijke ontvangst door de eigenaar. Mooi aangelegde plaatsen op verharde ondergrond met daarnaast een grasveldje. Net toiletgebouw. Uitstekende wifi. Mooie fietsomgeving. 15€ kontant te betalen.
Bezochten op 23/05 deze toch wel druk bezochte CP. De ondergrond was gras, maar vormde geen schuif probleem. We betaalde 18€ alle service inbegrepen. WiFi eerder zwak.

Waren hier 22/05 te gast. Vriendelijke ontvangst. Plek vrij te kiezen. Plaatsen zijn verhard en met een grasstrook. S' avonds verlicht. Net sanitair gebouw met wc papier. Veel toeristische informatie. Voor de fietsers gelegen ts 23 en 10 knooppunt. Mooie fietsomgeving. Wij betaalde 18€ per nacht.

Verbleven hier 1 nacht. Je kan je telefonisch aanmelden bij de marktmeester. Stuurde ons een sms met het rekeningnummer om 10,50€ te storten. Passeerde later, waardoor we konden pinnen. De parking is verlicht en verhard. Er is electra en een kleine afvalbak. Voor de fietsers gelegen ts de knooppunten 76 en 85.

Mooie overnachtingstplaats. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Wij betaalden er 15.10€ inclusief 8 uur electra.
Waren hier te gast op 10/04. Vriendelijke ontvangst. Plaats vrij te kiezen op de voor campers voorziene plaats. Stroom en water op de plaats. Wc en douches mogen gebruikt worden. Lekker warm water in de douche, maar de straal was een echte geseling.
Zouden hier op 11/04 willen overnachten. Het slechte weer en de nogal forse prijs voor electra deden ons besluiten om verder te rijden. Waarom niet electra en parkeren voor dezelfde eenheden betalen?
Waren hier op bezoek op 8/04. Mooie grote CP, met vooraan plaatsen met electra. De ondergrond is hard, de plaatsen niet afgelijnd. Toch wat verwijderd van het centrum, met zijn mooie wandel - fietspad langs de Somme. Voor de geocachers, die zijn er ook te vinden..
Waren hier op7/04. Mooi verharde CP. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Plaats was wel niet verlicht. Dicht bij het niet veel te bieden centrum. Op 500m van het strand. Er is ook een mooi aangelegde duinenwandeling waar zelfs een cache te vinden is.
Bezochten op 15/9 deze volledig bezette CP. Als er niet veel plaatsen meer vrij zijn, wordt de keuze steeds minder. Onze plaats was nogal eng. De douches leken meer op hun plaats in een nudisten camping. Wifi zeer zwak.

Bezochten op 14/09 deze mooie CP. De plaatsen zijn verhard, spijtig dat ze niet afgelijnd zijn. Het aanmelden staat er duidelijk uitgelegd (anders translate gebruiken). Mooie en zeer netjes toiletgebouw. Voor de geocachers, er liggen er wel enkele in de omgeving.

Bezochten op 5/9 deze Acsi camping. Plaatsen vrij te kiezen. Ruime plaatsen. Het servicegebouw is verouderd en vraagt wel wat onderhoud. Uitstekende wifi. Verrassend was wel de 6€ extra welke we bovenop de Acsi prijs van 21€ diende te betalen. Nogal afgelegen.
Verbleven hier 2 nachten. Ruime plaatsen, veel schaduw. Onthaal vriendelijk, plaatsen vrij te kiezen. Sanitair proper en goed onderhouden. Ruime douches met nogal heet water, wat 'niet te regelen viel. WiFi gratis maar zwak. Wij betaalde er 23€ zoals ook aangeven in de Acsi boek. Zeker aan te bevelen.
Bezochten op 1/09 op doorreis naar Denemarken deze CP. De plaatsen zijn verhard, maar nogal smal. Alle voorzieningen zijn aanwezig. De prijs is zeer schappelijk nl 5€. Electra 50ct/kw. Water 1€/+/-70l. Dicht bij het centrum. Voor de cacher, er zijn er wel enkele te vinden.
Wat een mooie en druk bezochte camping. Het grasplein zeer mooi gemaaid. Ruime plekken. Aan toeristische informatie geen gebrek. Piekfijne douches en wc's. Zeer goed en gratis internet. Kortom, alles tot in puntjes geregeld. Wij betaalden als Geen svr lid. 19.50€.

Bij het toekomen, oei wat een boel is dat hier. Dit hebben we nog nooit gezien. De plaatsen zijn wel OK, je staat er op kort gemaaid gras. Toiletgebouw ook povertjes, maar wel veel toeristische informatie aanwezig. WiFi is gratis en zeer goede kwaliteit. Wij betaalde er 26€ incl 2pers en electra, wat toch wel fors is voor de geboden kwaliteit.

Hebben hier overnacht op 10/07. Mooie plaats vlak bij het centrum. De verharde plaatsen zijn wel aan de enge kant, toch wel spijtig voor een zo grote parking. De prijs is nu 12.50€. Incl. Electra en water. Iedeale startplaats voor een fietsroute. Dicht bij het centrum gelegen. Wel geen schaduw.
Op onze terugreis uit de Bourgogne hier op 4/6 overnacht. Mooi aangelegde CP op een gedeelte van de vroegere camping municipal. De plaatsen zijn verhard. Je staat er wel dicht bij elkaar. Dicht bij het centrum. Voor geocachers, er liggen er wel enkele in de omgeving.
Tijdens onze fietsvakantie in de Bourgogne in mei, hier 3 nachten verbleven. Zeer vriendelijke eigenaars. Het is een natuurcamping op een nogal hellend terrein, keggen is wel nodig. Er is veel schaduw. Mooi toiletgebouw, met ruime douches. Voor 1€ kan je gebruik maken van afwasmachine. Aan de receptie is er een klein winkeltje en broodservice. Het zwembad was nog niet gevuld.

Tijdens onze reis naar Bourgondië, hier overnacht. Mooi aangelegde CP. Er is schaduw. Alle voorzieningen zijn aanwezig.
Tijdens onze fietsvakantie in de Bourgogne deze mooie camping bezocht. Het is een natuurcamping in het bos. Keggen heb je er nodig. Veel schaduw. Zeer vriendelijke eigenaars. Sanitair zeer netjes. Voor 1€ kan je gebruik maken van het afwasmachine. Broodservice en klein winkeltje aan de receptie. WiFi is gratis, maar erg zwak.
Tijdens onze fietsvakantie in de Bourgogne hier 3 nachten verbleven. Mooie camping, met keuze ts schaduw of zonrijke plaatsen. Zeer vriendelijke eigenaar. Toiletgebouw zeer netjes. WiFi is gratis, maar stelt niets voor. Ideale vertrekplaats om te fietsen in de wijngaarden. Ook ideaal om Beaune te bezoeken.
Tijdens onze fietsvakantie hier 3 nachten overnacht. Ruime plaatsen op gras, onder prachtige linde bomen, welke veel schaduw geven. Toilet verouderd, maar netjes. Lekker warme douches. Wifi gratis, maar zakjes. Ideaal als vertrekplaats om te fietsen langs het kanaal. Dorp stelt niet zoveel voor.
Waren hier 19/05. Ruime plekken onder de bomen. Veel schaduw. Vlak bij de zoo, en andere vermakelijkheden. Alle voorzieningen zijn aanwezig. WiFi stelt niets voor. Voor de geocachers, er liggen er wel enkele op wandelafstand.

Hebben hier op 13/5 overnacht. Heb een foto geplaatst, niet om te laten staan, maar om te tonen hoe sommige zieken mensen zo iets kunnen aanrichten met de sanizuil. Echte schande. Heeft die persoon iets tegen camperaars. Hopelijk kan men via camerabeelden de dader traceren. Spijtig dat zo iets kan in een gemeente, die inspanningen levert voor de camperaars.
Waren hier op 12/05. Door de hevige regenval, waren op de meeste plaatsen grote waterplassen. De ondergrond is verhard. De plaats is gratis, en iedere plaats is voorzien van 2 ampère stroom. Als de sporthal open is kan je gebruik maken van wc. Voor douchen moet je 2€ dokken. Supermarkt vlakbij. Ideale online productselectie plaats als vertrekplaats voor een fietstochtje

Waren hier op 12/05. Ondanks de vele nachtelijke regen, was het terrein goed berijdbaar. Vriendelijke ontvangst, met uitleg over de omgeving. Sanitair gebouwtje verouderd, maar netjes. Mooie douchen. Electra 75ct/kw. Mooie fietsomgeving.

Waren hier op 22/04 te gast. Bij aankomst vrij plaats gekozen, s'avonds aangemeld. Ruime plaatsen. Je staat er op gras, wat niet leuk is als het pas gemaaid is en het vochtig is. Toilet was netjes. WiFi gratis, maar niet sterk genoeg om tv te kijken. Mooi fietsen via de knooppunten. Voor ons zeker een 7/10.

Bezochten op 8/4 deze mooi aangelegde CP. De plaatsen zijn ruim, met de nodige voorzieningen. Aanmelden in de nabije aquahal. Wij betaalden er inclusief 16 uur electra 14.50€. Water ook betalend. Mooi dorpje om er te wandelen. Er is regelmatige controle.
Waren hier op 6/4. Voor 5 plaatsen sta wal dicht op elkaar. Je hebt er wel keggen nodig. Dicht bij het centrum, waar er voor de geocachers wel enkele te vinden zijn. Voor electra betaal je 1€/6 uur. Water heb ik niet gebruikt. Vuilbakje is blijkbaar wat te klein.
Hebben hier 5/04 overnacht. Vriendelijke ontvangst. Er zijn speciaal in terrasvorm camperparkings aangelegd. De camping zijn hoofdzakelijk vaste standplaatsen. Het toiletgebouw was zeer netjes. Douchen wel speciaal systeem met een chip, en voor elk geslacht 2 stuks. Wij betaalden 23€ all-in wat toch wel een stevige prijs is.
Hebben hier op 4/04 overnacht. Mooie CP waar je op gras staat. De plaatsen zijn ruim, omgeven door hoge bomen. Voor stroom betaal je 50ct/kw. Op wandelafstand van het centrum. Ondanks snelheidsbeperking van 50, s'morgens veel geluidshinder van het snelle verkeer.
Waren hier op 22/10. Vriendelijke ontvangst in het Nederlands. Plaats wordt aangeduid. Mooi toiletgebouw, met ruime douches en zelfs aan de avond nog netjes. Lekker warm water, maar wel een harde straal. WiFi gratis, maar niet al te sterk.

Waren hier op 21/10. Plaats vrij te kiezen. De plaats is wat afhellend naar de Moezel, keggen toch wel nodig. Mooie verharde plaats met een strookje gras. Plaatsen zijn ruim. De noodzakelijke voorzieningen zijn aanwezig, alsook WiFi. Beheerder komt s'avonds geld innen. Mooie fiets- en wandelomgeving.
Waren hier op 20/10. Mooie CP met ruime plaatsen. Bij regenweer wel glibberig omdat je op gras staat. Volledig geautomatiseerde toegang en uitrit. Wc met code, welke op betaalbewijs staat. Gratis WiFi. Eigenaar was er ook douches aan het installeren. Dicht bij het historisch centrum gelegen.

Bezochten op 19/10 deze CP. De plaatsen zijn zeer eng bemeten. Moeilijk om de fietsen uit de garage te krijgen. Je staat er op gras, maar het was er zeer drassig, waardoor je schoenen zeer modderig werden. Het chemisch toilet kan je achter de slagerij ledigen. Er is gratis WiFi.
Waren hier op 16/09. CP waar alles aanwezig wat een camperaar zoekt, en dit voor een schappelijke prijs. Super WiFi. Mooie fietsomgeving. Mooie verharde en ruime plaatsen met grasperk.
Verbleven hier op 15/09. Werden er vriendelijk ontvangen door de eigenaar, welke geen moeite spaarde voor de zeer prachtige inrichting. Heeft aan nog meer gedacht, dan dat een camperaar nodig heeft. Zeer mooi toiletgebouw, en dan de kantine waar alles aanwezig is, drank, wijn, diepvries koffiezet, muziek, filmpjes, leesboeken en wat vergeet ik nog. Echt een top top plaats.

Sitecode: 20270
Waren hier op 14/09. Vriendelijke ontvangst. De 2 plaatsen voor het meer zijn wel zanderig, en met een ganse dag regen was dat niet zo plezant. Toiletgebouw was heel netjes. Kantine was gesloten. Er is veel schaduw. Wel wat afgelegen.
Bezochten deze CP op 13/09. Plaats vrij te kiezen. Vriendelijke eigenaar, die erg aangedaan was van de vele tegenkanting. Wat een prachtige inspanningen deze man doet om zo een mooie CP te realiseren. Ruime verharde plaatsen, met grasperkje. Super internet. Toeristische info. Winkeltje met streekproducten. Mooie fietsomgeving via de knooppunten. Een voorbeeld.

Bezochten op 21/08 deze goed verzorgde municipal camping. Plaatsen zijn ruim en mooi afgescheiden en vrij te kiezen als je op tijd aankomt. Net toiletgebouw, met lekker warme douches, wel maar 4, wat toch weinig is. Ideaal om Cambrai te bezoeken. Beleefden er nog een mooie vuurwerk avond. Alle voorzieningen zijn aanwezig, alsook een goed werkend internet. Zeker aan te raden.
Waren hier op 20/08. Wat op het eerste zicht een zeer leuke plek leek te zijn, veranderde naar verloop van tijd. Wat een herrie van de herhaaldelijk overvliegende vliegtuigen van een oefend stuntteam. En dan dat voortdurend moeten uitkijken naar de ganzen dollen, die ook nog s'nachts luidkeels waren. Maar anders een zeer mooie plek, met alle voorzieningen, en dicht bij het centrum. Voor de geocachers, er liggen er op korte afstand.
Bezochten op 20/08 deze mooie camperplek. Alle voorzieningen zijn aanwezig. De plaatsen zijn ruim. Je staat er op geasfalteerde ondergrond. Mooie wandelomgeving. Op wandelafstand van het centrum.

Bezochten op 16/08 deze zeer mooi aangelegde CP. De plaatsen zijn verhard maar nogal krap. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Op wandelafstand van het centrum en het strand. De zomerperiode is wel erg prijzig, zeker voor deze uitbater.

Bezochten op 17/08 deze CP. Is aan een drukke weg gelegen, waardoor er toch wel overlast is van lawaai. De plaatsen zijn krap. Bij de meesten sta je op steentjes. Alle voorzieningen zijn aanwezig. De waterinname bevindt zich boven de losplaats voor de wc, wat ik toch moeilijk kan begrijpen voor een uitbater van toch wel doorgaans zeer mooie camperplaatsen.

Sitecode: 72035
Bezochten deze mooi aangelegde CP 9/07. De ondergrond is verhard. Wel langs een nogal drukke weg, met nogal wat geluid tot in de late avond. Toiletgebouw is goed onderhouden. Mooie fiets omgeving.

Wij bezochten op 16/06 deze op het eerste zicht wat verloederde camping. Het terras leek niet meer in gebruik te zijn en het gras op de camping was ook al een tijdje niet meer gemaaid te zijn. Dat veranderde bij bezoek aan het toiletgebouw, echt prachtig en netjes. De 3 plaatsen voor campers zijn ook wel krap, en de haagjes mochten ook wel gesnoeid worden. Chem.toilet mistte ook wat onderhoud. De nette en warme douches maakte dat goed, dit a 15€

Vrij prijzige CP, voor hetgeen er geboden wordt. Enkel stroom is inbegrepen. De plaatsen zijn wel ruim en zijn pas. In de avond mooi verlicht. Er is een loospunt voor ch. Toilet aan de overzijde achter het rode gebouwtje. Wel dicht bij het centrum.
Sitecode: 91993
Bezochten op 14/06 deze CP. Daar de 3 plaatsen bezet was, mochten we op de verharde reserveplaats. De vriendelijke eigenaar plugte ons in de schuur zodat we ook electra hadden. Er is ook een netjes onderhouden toilet. In de schuur vind je toeristische info en diverse leesboeken. Is wel wat afgelegen. Voor de fietsers, een mooie fietsomgeving.
Sitecode: 19299
Hebben hier op 13/06 overnacht. De plaatsen zijn verhard en ruim. Alle voorzieningen gratis, enkel electra 1€/kw. Water in het busgebouw. Voor de fietsers, gelegen ts knooppunt 77 en 81. Een voorbeeld voor vele gemeenten.
Bezochten op 12/06 deze mooie CP, dicht bij het centrum. De plaatsen zijn verhard en pas. Je hebt er schaduw. Er staan afvalbakken, maar voor de jeugd die er in de vooravond komen keuvelen, zijn deze onzichtbaar. Betalen via aanuit. Stroom 50ct/KW. Geen hinder van de jeugd, maar de talrijke treinen verstoren wel wat de rust.
Sitecode: 2070
Wij bezochten op 14/05 tijdens onze terugreis van Spanje, deze in het bos gelegen mooie camping. Vriendelijke ontvangst. Plaats vrij te kiezen. Er is veel schaduw. Broodjesservice en een klein restaurantje. Toiletgebouw gedeeltelijk open. Douches waren ruim, water niet te regelen, maar was goed afgesteld. Het sanitair gebouw was ook goed verwarmd. De plaatsen zijn erg ruim.

Bezochten op 13/05 deze camperplek. Door de dag erg luidruchtig, maar s'nachts is het er rustig. Sommige plaatsen zijn nogal eng. De ondergrond is verhard. Mooie plaats dicht bij het centrum. De noodzakelijke voorzieningen zijn aanwezig. Er ook wat schaduw.

Tijdens onze rondreis in Spanje hier 2 nachten gestaan. Mooie ruime plaatsen, wel opletten met de bomen. Mooie en ruim toiletgebouw. Vanop de camping stap je zo het strand op. S'avonds goed verlicht. Er is ook een klein winkeltje.

Tijdens onze rondreis in Spanje hebben we hier 2 nachten verbleven. Camping is mooi in terrasvorm aangelegd. De plaatsen zijn zeer ruim. Water en electra zijn dichtbij. Chem.toilet en vuilbakken zijn nogal stijl te bereiken. Er is schaduw. Brood is er ook verkrijgbaar.
Tijdens onze rondreis in Spanje hier 2 nachten gestaan. Plaatsen zijn voldoende ruim, en er is ook schaduw. Super mooi toiletgebouw, met ruime douches. Leuk restaurant. Vlak aan zee en op wandelafstand van dorpje. Electra ter plaatse, water en ch.toilet aan de ingang. Afvalbakken staan buiten de camping langs de straat.
Tijdens onze rondreis in Spanje, hier 4 nachten verbleven. Ideale uitvalsbasis om Valencia te bezoeken met autobus, of per fiets. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Er is een toiletgebouw welk vernieuwd is, het andere is dringend aan vernieuwing toe. Klein winkeltje op de camping.
Tijdens onze rondreis in Spanje, hier overnacht. Mooie camping, dicht bij het mooie oude dorpje, maar wel klimmen. Prachtig toiletgebouw en restaurant ter plaatse. Wel weinig schaduw.
Tijdens onze rondreis in Spanje op 22/04 deze mooie camping bezocht. Zeer mooi onderhouden. Prachtig servicegebouw. Mooie verharde en ruime parkeerplaatsen. Prachtig uitzicht op het mooie stadje.
Sitecode: 20924
Tijdens onze reis door Spanje, hier 3 nachten overnacht. Het onthaal was koel. De plaatsen zijn verhard en ruim. Het toiletgebouw was matig onderhouden. De douches wel warm water, maar beperkte ruimte. Ledigen ch.toilet, ook niet erg apetijtelijk.

Hebben hier overnacht tijdens onze doorreis naar Spanje. Vriendelijke ontvangst. Op eerste zicht slecht onderhouden. Lang gras vol met bloemen, (daarom mogelijk). Sanitair is verouderd, maar netjes. Betaalde 19,40 acsi tarief.
Wij bezochten op 2/10 deze mooie camping, gelegen aan de oever van de Gardon. Vriendelijke ontvangst in het Nederlands. Plaats vrij te kiezen. Je staat er overal onder grote bomen, veel schaduw. Sanitair is verouderd maar netjes. Ruime douches en lekker warm water. Klein winkeltje bij de receptie, alsook toeristische info.

Waren op deze mooie CP te gast op 19/03. Ruime plaatsen op kortgehouden gras. Via briefomslag deponeer je de bijdrage van 14€ in deurgleuf. S'morgens kan je genieten van een eitje aan de infostand. Via de gratise WiFi kan je gemakkelijk TV kijken. Voor de fietsers is er een oplaadpunt. Gelegen ts de knooppunten 80 en 82. Zeker aan te bevelen.

Vriendelijke ontvangst op 18/03 op deze zeer mooi onderhouden CP. De plaatsen zijn ruim met electra aansluiting ter plaatse. Er staat ook een klein toiletgebouw. Afval dient gesorteerd te worden. In de grote schuur is er toeristische info, alsook zelf vervaardigde producten. Gelegen ts knooppunt 80 en 31. S'avonds is er verlichting. Zeker een aanrader.
Wat een mooie overnachtingstplaats. Een dikke pluim voor de uitbater die met hart en ziel uitbaat. Kraaknet toiletgebouw, ruime douches. Ruime fietsenstalling met oplaad mogelijkheden. Veel toeristische informatie. Er is zelfs een zaaltje met diverse ontspanningsmogelijkheden. De plaatsen zijn zeer ruim. Mooie fietsomgeving. En echte aanrader.
Bezochten op 16/03 deze kleine camper-parking. Vriendelijke ontvangst door de havenmeester. De plaatsen zijn verhard, maar eng bemeten. Spijtig dat haven gebouw in renovatie is, geen wc, douche en bar. Voor water 50ct voor 6min. Electra 1€/2kw. Mooie fietsomgeving.
Bezochten op 1/10/21 deze kleine camping, welke welke we via de zeer smalle Col de la Loubiere bereikte. Je kan vrij plaats nemen. S'avonds komt er iemand langs om 13,40€ p/p te innen. Toiletgebouw verouderd maar netjes. De plaatsen zijn ruim, er zijn er ook met veel schaduw. WiFi stelt er niets voor. Ideaal als doorreis camping.
Zeer druk bezochte CP in het centrum van het stadje. Sanizuil staat wat ongelukkig, aan de uitgang van de autoparking, waar het ook zeer druk is. Voorts is alles reeds neergeschreven.
CP is opgeheven, enkel personenwagens.
Was reeds gesloten vanaf 2/10. Zijn naar camp Brudy gegaan.
Bezochten op 30/9 deze lokatie. De CP is in terrasvorm aangelegd. Bij parkeren zijn keggen noodzakelijk. Met je camperpasje kan je gebruik maken van de lokatie en alle voorzieningen. Er is veel schaduw en restaurant aan de ingang. Voor de geocachers, er liggen er vlakbij.

We bezochten op 29/9 deze kleine camping, welke er nogal verwaarloosd bij lag. Vrij een plaatsje kiezen. De eigenaar komt s'avonds even langs om af te rekenen 15.90€ incl stroom + 2pp. Het toiletgebouw is verouderd, niet verwarmd (brr bij 4° in s'morgens). Er is veel schaduw. Om er te overnachten best ok.
Bezochten op 27/9 deze kleine camping. Vriendelijke ontvangst. Plaats werd aangeduid. De plaatsen zijn op gras, en ruim. Er is veel schaduw. Toiletgebouw is wat verouderd, maar netjes. Voor de geocachers, er liggen er vlakbij. Dorpje stelt niet veel voor.

Waren hier op 28/9. Zeer ruime plaats, met ook veel schaduw. Modern toiletgebouw. Alle voorzieningen welk een camperaar nodig heeft zijn er. Alhoewel er in het dorp staat dat de toegangsweg maar 2m is, kan je er toch makkelijk geraken.

Hebben hier op21/8 gestaan. Mooie plaats in het centrum. S'avonds zeer rustig, geen hinder van verkeer. Water en ch.toilet gratis. Stroom en hebben we zelf bij. Voor de fietsers gelegen ts knooppunt 67 en 76.
Bezochten op 20/8 deze kleine CP. De plaatsen zijn verhard maar veel te smal. Het toegangsgeld (8€) dient met muntjes te gebeuren. Hiervoor krijg je ook stroom. Voor water nog een muntje (1€) gebruiken. Het terrein is verlicht. Dicht bij het centrum. Ideaal om te fietsen op het fietsroutenetwerk. Voor de geocachers, er liggen erwat in de nabije omgeving. Voor ons zeker een 7/10.
Bezochten op 19/8 deze kleine camping, welke moeilijk te bereiken is, wegens de zeer smalle toegangsweg. Achter de NKC korting (10%) heb ik wel moeten vragen. Het sanitair is wel heel verouderd, maar netjes. Ze zijn er niet echt op voorzien voor campers, de meeste bezoekers zijn vaste plaatsen. Het ch.toilet ledigen was nog vooroorlogs, in een grote plastieken ton. Hebben er wel rustig overnacht.

Hebben hier op 18/8 overnacht. Mooie CP met verharde ondergrond, ofwel steentjes of beton. Er staat een betaalzuil waaraan je parkeergeld 4€ en jetons voor stroom 2€/4 uur, 2€ voor water en ch.toilet Kan bekomen. De plaatsen zijn eerder smal, maar ok. Je staat er wel een drukke weg, veel geluidshinder.
Bezochten op 17/8 deze zeer mooi aangelegde CP. De plaatsen zijn verhard, ruim en vlak. De toegang tot de CP was weer iets nieuws voor ons. Stroom is inbegrepen in de 10€ toegangsprijs. Voor de ingang staat er een sanizuil. Ledigen ch.toilet en grijs water is gratis, waterinname te betalen aan de toegangszuil. Er is geen schaduw. Een voorbeeld voor hoe het moet.

Werden op 26/8 vriendelijk ontvangen door de eigenaar die zijn best deed om ons in het Nederlands te woord te staan. Het is een kleine camping, met veel vaste standplaatsen. Voor de ingang zijn er enkele verharde plaatsen voor campers, op de camping gras ondergrond, maar zeer ruime plaatsen. Het sanitair is wel verouderd, maar netjes. Er is ook veel schaduw. WiFi is een probleem in de hele omgeving. Douchen met muntjes.

Bezochten op 26/07 dit mooie plekje. Van verharde plaatsen niet veel gezien, want dan moet je op de kade staan en dat zullen de booteigenaars niet graag hebben. Jij krijgt een code, waarmee je het sleutelkluisje kan openen voor het toiletgebouw. Dit was netjes en zelfs toiletpapier aanwezig. Voor stroom 3kw en water 100l betaal je telkens 1€. Aan de avond komt de vriendelijke havenmeester 10€ standgeld innen. Mooie fietsomgeving. Voor ons 7/10.
Bezochten op 25/07 deze leuke CP. Je kan er je plekje vrij kiezen, wel opstellen zoals aangegeven op het bord bij de ingang. Op de weide staan er verschillende stroomzuilen. De ondergrond is gras (slipgevaar bij Veen regenval). WiFi is gratis. Stroom 2.50€. Aan de ingang kan je water tappen 50ct/80l. ,toilet ledigen, en staan ook de afvalbakken. In het info kantoortje is er toeristische info, alsook envelop voor bijdrage als je beheerder miste.

Bezochten op 24/07 deze zeer mooi aangelegde CP. Het onthaal was vriendelijk. De plaatsen zijn ruim, wel nog weinig schaduw. WiFi gratis. Het ruime toiletgebouw verdient een pluim, zo mooi verzorgd. In de inforuimte vind je heel wat toeristische info. Er staan ook enkele streekproducten zoals melk, confituur en zeer lekkere ijsjes. Afval sorteren. Voor ons een dikke 7 rekening houdend met de prijs
Waren hierop 23/07 te gast. Plaats vrij te kiezen. De receptie kon beter aangeduid worden, want als nieuweling is het wel even zoeken. Je staat rondom een weide opgesteld, waardoor er veel ruimte is. Het toiletgebouw is ruim en netjes. Afhankelijk van de plaats is er veel schaduw. In het toiletgebouw ligt er heel wat toeristische info. Ondanks het tonen van de NKC lidkaart bij de aanmelding toch nog naar de korting moeten vragen.
Bezochten op 22/07 deze mooie aangelegde CP. Op de staanplaats is de ondergrond is verhard met daarnaast een grasveldje. De plaats is ruim genoeg. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Er is een bolderkar, om je wc naar de afvalput te transporteren. Er is ook toeristische info in het kastje. Afrekenen kan in een envelop. Je kan er ook gebruik maken van gratis WiFi. Mooie fietsomgeving.
Hebben hier op 21/07 overnacht, na een heerlijk fietstochtje in de omgeving. Het is niet zoals op de foto, maar achter het plaatje op het gras parkeren. Tijdens de openingsuren van de golf, kan je gebruik maken van toilet, douche en restaurant. WiFi is gratis, wij konden er de krant mee downloaden. Er is geen schaduw. Parkeren 10€ stroom 2.50€

Bezochten op 20/07 deze kleine camping. De plaatsen zijn erg ruim, met electraaansluiting op de plek. Je staat er op gras, en er zijn ook plaatsen met schaduw. Het sanitair is mooi en netjes. Er is toeristische info, leesgerief aanwezig. Douchen met muntjes (1€). Voor waterinname 1 centraal punt. Voor de fietsers dicht bij knooppunt 50. Mooie fietsomgeving. Prijs/kwaliteit een 6.
Wij zijn hier geweest op 4/7. Er hing een briefje dat de camperplek gesloten was. Jammer
Bezochten op 7/7 deze zeer mooi aangelegde CP. Eigenaar kwam ons dadelijk verwelkomen. De noodzakelijke voorzieningen zijn aanwezig. Dat ze het met volle toewijding uitbaten, valt op door de netheid van het terrein en de zeer verzorgde infostand. Ook kan je er streekbiertje alsook zelf gedraaid ijs kopen.
Hebben hier op 6/7 overnacht. CP stelt niet veel voor, buiten verharde ondergrond en straatverlichting is er niets, maar je weet dat je ongestoord mag staan. Op een CP zou toch ook een afvalbak(je) mogen staan.
Hadden deze CP geprogrammeerd, maar zijn er niet kunnen geraken. Plaats is ingenomen door aannemer die er materiaal heeft uitgestald om fabriek Hanekop af te breken.
Mooie CP met alle voorzieningen. Wel iets nieuws voor ons, met die aanuit-app, maar werkt prima. Je staat er op verharde ondergrond, en de voorzieningen zijn zeer netjes. Wel was er veel lawaai van een dichtbij gelegen bedrijf. Wel een voorbeeld voor vele gemeentebesturen.

Verbleven hier op 3/7. Rustige plaats op mix-parking. Plaats is verhard en verlicht, maar wel erg smal. Er is weinig schaduw. Er staat ook wel een kleine afvalbak. Dicht bij het fietsroutenetwerk.
Hebben hier op 2/7 overnacht, na een mooie fietstoer in de omgeving. Alle voorzieningen zijn er, en nogwel gratis ook. Spijtig dat er maar 1 electraaansluiting werkte en dat de plaatsen wel wat smal zijn. Voor schaduw moet je er ook niet zijn. Een voorbeeld voor vele gemeenten.
Waren hier op 1/7. Wel, wat afgelegen. Enkel electra ontbreekt. Er is veel schaduw. Het fietsroutenetwerk is dichtbij.
Hier sta je op een mix-parking waarop 1 auto parkeerplaats is voorzien met het parkeerborden camper. De plaats is erg hellend, maar rustig gelegen aan een doodlopend straatje naar het zwembad. De plaats is verhard en er is veel schaduw. Als voorziening enkel een afvalbak.
Bezochten op 10/6 deze CP. Alhoewel er 8 plaatsen zijn gemaakt, zou 6 ideale zijn. Nu zijn ze veel te klein, je moet toch nog kunnen uitstappen. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Ledigen Chem. Toilet vond ik niet, of mag dat in het putje van het grijs water? Was niet erg duidelijk. Mooie fiets omgeving.
Op 9/6 stonden we deze CP, gelegen in het centrum op een grote mix parking. De 2 plaatsen zijn ruim, verhard en s'avonds mooi verlicht. Er hangt ook een kleine afvalbak. Ideale plaats om te fietsen op het fietsroutenetwerk.
Vertoefde hier op 8/6. Werden er vriendelijk ontvangen. Alle voorzieningen zijn aanwezig, alleen het chemisch toilet ledigen, was wel iets vreemd. Je krijgt er ook dadelijk gezelschap van tamme kippen en pauwen, waardoor je er ook moet opletten op de drolletjes. Een wekker is ook overbodig, want rond 4h begint de dagtaak van de pauw, maar rond 5h zat die er al op. Mooie streek om te fietsen.
Mooie plaats langs de vaart. Je staat er op verharde ondergrond, langs de straatkant. Als voorziening is er enkel een vuilbak. Er is wel veel schaduw.
Bezochten op 6/6 deze CP. Slagboom stond open, zodoende gratis gebruik van alle faciliteiten, bedankt Gent. Dit zou zo al een hele tijd, volgens regelmatige bezoekers. 'S is de plaats mooi verlicht. De plaatsen zijn wel veel te smal (de ontwerper rijdt zeker met een moto?) want je kan nauwelijks uit je huisje.' S is het er wel rumoerige. Goede plaats om de mooie stad en omgeving te bezoeken
Bij aankomst even getwijfeld of we juist waren. Er staat helemaal niets aangegeven, en ook geen parkeerborden. Eigenlijk is het een gewone parkeerplaats, zoals er honderden zijn. Voor mij is dit geen CP
Bezochten op 10/05 deze mooi aangelegde CP, gelegen aan de voetbalvelden. De ondergrond is verhard. Alle voorzieningen inbegrepen in de toegangsprijs van 5€. Je kan er enkel betalen met munten. Er is wifi maar wel zeer zwak. Dicht bij het centrum en De Gavers. Fietsroutenetwerk is ook vlakbij. Dank aan het gemeentebestuur, welk als voorbeeld kan zijn voor zovele besturen.
Bezochten op 8/05 deze mooie CP vlak bij het centrum, op een afgescheiden deel van een grote parking. Je kan er ticket nemen bij het oprijden v/d parking of gebruik maken van je betaalkaart. Hetzelfde ticket of betaalkaart gebruik je ook om de CP op te rijden. Alle voorzieningen zijn inbegrepen in het tarief van 15€. Er veel schaduw en 's avonds verlicht.
Vriendelijke ontvangst. Mooie grote CP. Door het drukke bezoek zijn sommige plaatsen nogal eng. In het onthaalgebouwtje zijn enkele streekproducten, drank en ijsjes te verkrijgen. Je hebt er plaatsen op gras en op grind. Je betaalt er 10€ of 13€ met electra.
Met je bankkaart betaal je 10€, waarop de slagboom je toegang verleent en je er 72h kan ver- blijven, electra inbegrepen. Voor water betaal je 1€/60l. Op de CP is er geen verlichting, wel op de toegangsweg. De plaatsen zijn verhard en gescheiden door haagje, maar wel smal. Afval sorteren. Dank aan de gemeente, een voorbeeld voor meerdere besturen.
Bezochten op 11/04 deze grote CP vlak bij het centrum. De afgebakende plaatsen zijn nogal eng, waardoor je dicht bij elkaar staat bij drukte. Stroom en water punten staan verdeeld. Aan de ingang is er een toiletgebouw, 50 CT toegang, welke nu wel gesloten was. Op betaalbewijs staat code voor tamelijk goed internet. De toegangsprijs is 9€ te betalen op het vvv of aan de opzichter.
Wij bezochten deze zeer mooie aangelegde CP voor 5 plaatsen op 10/4. Via hefboom krijg je toegang na electronische betaling. Op de kwitantie staat code voor toegang tot electra en water. De plaats is omheind en s'avonds mooi verlicht. Een voorbeeld voor vele gemeentebesturen.
Bezochten op 9/4 deze grote CP. De plaatsen en water is er gratis. Er is weinig schaduw. Er staan ook grote afvalbakken, en met je chemisch toilet terecht. Er passeren enkele bewegwijzerde wandelingen.

Bezochten op 8/4 deze acsi camp. Vriendelijke ontvangst in het Nederlands. Mooie grote groene camping met aangelegde plaatsen voor campers. Je staat op verharde strook, met daarnaast gras. Verzorgd toiletgebouw. WiFi is gratis, maar zwak. Acsi tarief 21€/all-in. Er is broodjes service en je kan er ook gerechtjes afhalen.
Mooie CP, alles wat een camperaar verlangt is er. Gratis staan en water en electra voor 2€/12h.
Mooie CP gelegen net buiten het stadje, aan het busstation op wandelafstand v/h centrum. Alle noodzakelijke voorzieningen zijn aanwezig. De plaatsen zijn verhard of op grind, maar keggen heb je er wel nodig. 'S avonds mooi verlicht. Een voorbeeld voor vele steden. Buiten het standgeld (7€) betaal je 50ct/kw electra en 50ct/100l water.
Mooie CP aan het zwembad. De plekken zijn niet ruim. Op wandelafstand v/h centrum, dat echter niet veel te bieden heeft. Met je parkeerticket (8€) krijg je in de cafetaria v/h zwembad een jeton voor 2u electra of waterinname of ledigen Chem.toilet. Extra jetons voor 3€. Er is weinig schaduw. Spijtig dat electra zo duur is, vandaar ook maar een 6.
Werden zeer vriendelijk in het Nederlands ontvangen, en konden een plekje kiezen op de speciaal voor campers (verharde bandenstrook) voorziene plaatsen. Toiletgebouw zag er niet erg verzorgd uit. Voor stroom nog eens 5€ extra bovenop de al forse standplaatsprijs 26.51€. Er is veel schaduw. WiFi gratis aan de receptie. Er is nogal wat geluidsoverlast van de trein die vlakbij voorbij raast over ijzeren brug. Chem.toilet ledigen was een ramp.

Hier op 22/09 overnacht. De plaatsen zijn verhard en ruim, maar hellend, keggen nodig. Iedere plaats heeft electra. Er staat een kist, waar de bestelde broodjes in gedeponeerd worden. Er is zeer goede wifi. Mooie rustige plaats.
Bezochten deze parking, waar er 3 veel te smalle plaatsen voorzien zijn voor campers. Er zijn geen voorzieningen. Als uitvalsbasis voor fietstochten ideaal gelegen.
Mooie CP aan de vijver. Je kan er enkel oprijden door je eerst, enkel met een betaalkaart, aan te melden bij de automaat. Bij het verlaten dezelfde kaart gebruiken, waarbij er automatisch afgerekend wordt. Voor water dien je 1€/100l te betalen. Electra is inbegrepen in de 9€ standgeld. De CP is aangelegd met grastegels. De verzorgingshuis bevindt zich voor de ingang. Mooie uitvalsbasis voor fietstochten.
Verbleven hier 2 dagen. Werden vriendelijk ontvangen door de eigenares, die de nodige uitleg verschafte. De plaatsen zijn aangelegd met grastegels, met daarnaast een grasveldje. Er is een plaats voorzien voor lozen grijs water, chemisch toilet, en inname zuiver water. WiFi is in aanleg. Voor electra betaal je 3€ extra. Ideaal als uitvalsbasis voor fietstochten
Mooie verharde parking met 5 gereserveerde voor campers. Er zijn 5 stroomaansluitingen (1€/1kw), een sanizuil waar je grijs water kan laten, zuiver water innemen, en chemisch toilet ledigen, telkens voor 1€. 's avonds is de parking mooi verlicht. Er is ook wifi, maar deze stelt niet veel voor. Min puntje 2€ betalen voor afval. Voorbeeld voor vele gemeentebesturen.
CP gelegen onder grote eikenbomen met als voordeel veel schaduw, maar in het najaar vallende eikels. Daar ze naast een drukke weg gelegen, nogal wat geluid. Er is een stroomzuilen met 4 aansluitingen 1€/0,5kw en aan de sportzaal staat een waterzuil 0,50€/100l en kan je grijs water lozen. Voor de fietsers dicht bij netwerk knp 32-35.

Bezochten op 20/08 deze camping. Is hoog klimmen en ver van het centrum afgelegen. Er was helemaal geen beweging, zijn verder gereden.
Bezochten op 28/08 deze mooi aangelegde CP op de industriezone, waar je wat geluidsoverlast erbij moet nemen. Per 4 plaatsen staat er een stroomzuil met 4 aansluitingen. De plaatsen zijn wel erg bemeten en leggen zijn er ook welkom. 's avonds mooi verlicht. Prijs 10.50€ all-in, te betalen met bankpas.
Sitecode: 19259
Op 27/08 was de CP volledig bezet en het 2° veld bezet door circus, vandaar dat de grote autoparking deeltelijk gereserveerd voor campers. Alle voorzieningen heb je aan de sanizuil. Goed gelegen om het mooie dorp te bezoeken. Water aan de sani 6€/10min, toch wel pittig.
We hier op 26/08 op deze mix parking overnacht. Er is een afzonderlijk gedeelte voor de campers. Overdag is er een parkwachter 7€, na 19h gratis. De plaatsen zijn erg hellend naar de zee, gewone leggen helpen niet veel. Er staan afvalbakken en een sanizuil waar ook water kan ingedaan worden. Overdag openbaar toiletgebouw. De plaatsen zijn smal, wat moeilijk is bij uitrijden (opletten voor de banden)
Hebben hier op 25/08 overnacht. Mooie CP op loopafstand van het pittoreske vissersdorpje. Alle voorzieningen zijn aanwezig. De plaatsen zijn afgebakend door haagjes, maar zijn niet al te ruim.

CP is gelegen dicht bij het strand. Water en stroom te verkrijgen aan een sanizuil. Toegang via een betaalzuil (in 4 talen), waarna je een code ontvangt welke je nodig hebt om de CP te kunnen verlaten. Bij hoog water hoor je s'avonds de bulderende zee. Verlichting is er van de openbare verlichting. Je kan er ook enkel parkeren 5€/2 uur.
Bezochten op 22/08 deze mooie en druk bezochte CP. Bij het inchecken moet je het aantal dagen dat je er wil verblijven, en wordt dadelijk afgerekend met bankkaart. Stroom en water op sanizuil, 2€ voor 10min water en 1h electra. Is aan de rand v/h centrum gelegen en op loopafstand v/d zee. Er is weinig schaduw. Er staat een openbaar toilet, welk zelfreinigend is.
Op 21/08 waren we bij de gelukkigen die er nog een vrij plaatsje vinden. Zeer mooi aangelegde en druk bezochte CP, gelegen net buiten het mooie dorpje. Electra is wel zeeeer minimaal nl 2A. De bakker komt s' morgens op 't terrein. Bij de incheck nummerplaat ingeven, waarna je een code ontvangt, welke je nodig hebt om uitrijden en af te rekenen met bankkaart.
Mooie CP vlak buiten het dorpje, waar enkel de abdijkerk het vernoemen waard is. De plaatsen zijn niet afgebakend, waardoor er bij drukte nogal dicht op elkaar wordt gestaan. De plaatsen en het water is gratis.
Mooie camping met ruime plaatsen en veel schaduw. Camping was die dag bijna volledig ingenomen door oldtimer campers club. Sanitair gebouw is wat verouderd,maar wel netjes. Er is wifi maar echter zeer zwak. Voor electra wordt 4€ aangerekend. Afrekenen dient wel cash te gebeuren.

Vriendelijk ontvangst. Mooi mini camping met ruime en niet afgebakende plaatsen. Mooi sanitair gebouw met ruime douches en zeer netjes. Ontspanningsruimte met diverse spelen, leesgerief en veel info over de omgeving. Afreken met cash. Op het campingveld is er geen wifi Voor de fietsers gelegen aan knooppunt 84.

Hebben hier op 27/07 overnacht. Daar we geen stroom nodig hadden, konden we plaats nemen op een afgebakende weide dicht bij de koeienstal, waardoor ook nu en dan een geurtje. Sanitairgebouw is wat aftands, maar netjes. Wifi enkel aan de receptie. 20€ is toch wel een pittige prijs in vergelijking met andere locaties. Mooie fietsroute naar Middelburg.
Hier werden we op 25/07 vriendelijk ontvangen. Je krijgt een prachtige map met alle nuttige info, ook over de omgeving. Voor de campers hebben ze verharde plaatsen met stroomaansluitingen. Er is beperkte schaduw. Waterinname, lozen grijs en schem.toilet vlakbij. Mooi en net toiletgebouw. Wifi van goede kwaliteit. Boerderijwinkel. Af en toe een geurtje, maar dat hoort erbij. Mooie omgeving.
Mooie CP aan haventje buiten het stadscentrum. Mooie fietsomgeving, zeker de moeite om het mooie Dordrecht te bezoeken. Als de plaatsen langs het water bezet zijn is er altijd nog plaats op de grote parking, maar dan zonder electra. In het havengebouw mooi en net sanitair. Douche wel0.50€ inwerpen. Er is wifi, maar nogal zwak.
Waren hier op 24/07 te gast. Verharde plaatsen op het erf. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Wifi gratis en van goede kwaliteit. Als je achter de boerderij staat heb je een weids uitzicht over de velden. Mooie fietsomgeving. Toerist-info in de toiletruimte.

Zeer mooie CP in het haventje midden in het centrum van Steenbergen. Vriendelijke ontvangst door de havenmeester. Bij de aanmelding ontvang je code om gebruik te kunnen maken van het zeer nette sanitair in het havengebouw. 'S avonds mooi verlicht. Grijs water lozen in de rioleringsrooster op de parking of aan het havengebouw. Zeer goede wifi.
Zijn hier op 23/07 geweest, maar het zag er verlaten uit. Er stonden diverse trailers op de verharde parkingsplaatsen. Zijn verder gereden. Is deze CP nog actief ?

Hebben hier op 22/07. Mooie plaats aan het haventje. De plaatsen zijn verhard, en er zijn er 11 afgebakend. In de namiddag was er schaduw. In het havengebouw is er een mooie toiletruimte, welke tijdens de openingsuren kan gebruikt worden en welke zeer netjes waren. Je kan ook gebruik maken v/h restaurant. Wifi van goede kwaliteit. Ideale plek om fietsuitstapjes te maken via het knooppuntennet.
Vriendelijke ontvangst op 21/07. Plaats vrij te kiezen op weide. Er is weinig schaduw. Sanitairgebouw is netjes. Douchen met munten van 0.50€. In de afwasruimte is er ook mogelijkheid tot koken op gas of microgolf. Er is ook heel wat toeristische info over de omgeving. Het loospunt voor chemisch toilet lijkt met wel amateuristisch. Verlichting was er enkel aan toiletgebouw.
Hadden op 11/7 geluk dat er nog net 1 plekje vrij was op deze mooie CP vlak aan het meer. De eigenaar komt het geld (15€) innen. Je kan er gebruik maken van het sanigebouw v/d tegenoverliggende camping. Spijtig dat er geen wifi was. Voor stroom dien je 0,50€/kw te betalen. Mooie wandelomgeving aan het meer.

Bezochten op 10/7 deze mega grote CP. Supermooi toiletgebouw, waarvoor je een toegangscode krijgt bij de incheck. Standgeld 13€ is voor parkeren, wc gebruik en internet van goede kwaliteit. Douche 1€/5min, water 10ct/10l en electra 1€/1.6kw. Zeer mooi aangelegde standplaats met steentjes, met daarnaast gras. Er zijn eetstandjes en broodjesservice.
Door. het feit dat P5 niet kon gebruikt worden, zijn we hier terecht gekomen. Er zijn hier 4 plaatsen voorzien op de parking aan de Sauerlandhalle. Er staat een stroomzuil, waar je voor 0,50€ 4uur stroom kan afnemen. Ook stond er een piepkleine afvalbak. S' avonds was de parking mooi verlicht. Grijs water kon geloosd worden in een rioolrooster op de parking. Lidl is vlak bij.
Wilden hier op 7/07 overnachten. De parking stond vol met auto's en de borden waren afgedekt. Is deze plaats nu definitief opgeheven?

Hebben hier op 6/7 overnacht. Mooi aangelegde CP met 16 plaatsen. Voor 18€ kan je hier parkeren, stroom aansluiten, ja afval kwijt en genieten van wifi en gebruik maken van een zeer net toiletgebouw, welk aan de overkant gelegen is en je een toegangscode vindt op je parkeerticket. Om te douchen dien je 1€/4 min betalen. Wc lozen + water nemen ook telkens 1€. Er was geen verlichting en schaduw, toch pittige prijs.
Op 5/07 hebben we hier overnacht. Verharde plaats aan de revier Lenne, net buiten het dorpje. De plaatsen zijn niet afgebakend. Er is een stroomzuil met 4 aansluitingen. Voor 1€ krijg je 2kw. Het chemisch toilet kan je ledigen aan de sanizuil, waar ook waterinname mogelijk is. Er is weinig schaduw. Spijtig dat er werken waren, waardoor we al om 7u gewekt werden door de vrachtwagens.
Bezochten deze plek om het dorpje te verkennen. De plaats is gratis, enkel stroom en water zijn alleen te betalen. Lozen cassettetoilet is gratis, en daar werd gretig gebruik van gemaakt door passanten. Ideaal gelegen voor een bezoek. Er is geen schaduw en wifi.

Hebben hier op 8/7 gestopt om te eten. Is een grote parking aan zwembad en sportvelden, waar men een bordje van camper geplaatst heeft. Buiten parkeren zijn er geen voorzieningen, tenzij glasfbakken.
Waren hier op 26/06 2 dagen te gast. Heel vriendelijk en hulpvaardig onthaal. Grote camping met speciale plaatsen voor campers, waar je op een verharde ondergrond staat. Er is weinig schaduw en de wifi is van matige kwaliteit. Mooi en verzorgd sanitair gebouw. Ideale plek voor met kleine kinderen. Voor de fietsers, gelegen aan knp 72. Er werd niet op een uurtje gekeken de dag van vertrek.
Na wat zoeken, omdat de toegangsweg afgesloten was (wegenwerken) toch gevonden. Er stonden reeds 2 campers, waarvan 1 niet bewoond. Stroom en water via APP, hebben er geen gebruik van gemaakt. Wifi is ons niet gelukt. Mooie plek voor bezoek aan het dorp. Je staat er op grasdallen en er is veel schaduw. Voor fietsers, langs knp 86-31. Mooi initiatief van het bestuur.
Mooi en verzorgde MP, waarvan we gebruik hebben gemaakt om als vertrekpunt te dienen voor een fietstourtje te maken in de prachtige omgeving. Alle voorzieningen zijn aanwezig, alsook een uit stekende wifi. Om te douchen wel munt van 0.50€ nodig.
We wilden hier komen staan, maar de plaats gaf zo een sobere indruk dat we besloten om op de camping te gaan, wat waarschijnlijk ook de bedoeling geweest is van de camping uitbater. Als ik de vorige commentaren lees merk ik dat de meesten op de camping hebben gestaan. Het betreft hier een smalle parkeerplaats op kiezelsteentjes met een sani zuil, langs de toegangsweg voor de camping.
Waren hier op 20/06 te gast. Vriendelijke ontvangst, ook al was het op het middaguur. Mooi verzorgde mini boerencamping, gelegen langs een grote kalverstal, waarvan er geen geurhinder was. Mooi en goed verzorgd sanitair, waar wc-papier niet vergeten was. Er is een grote ontspanningsruimte met biljarten en toeristische info. Wifi is er gratis. Er is geen schaduw
Bezochten op 12/06 deze MP voor de 2x. Omwille van corona was het sanitair gedeelte gesloten. De ontvangst was hartelijk en zeer gedienstig, er werd zelfs koffie aangeboden (wel eigen tas gebruiken). Wij stonden vlak bij het water, wat we zeker niet meer zullen doen omwille v/d brulkikkers. Wifi was er uitstekend.
Bezochten op 11/06 deze kleine camping. Werden vriendelijk ontvangen. Voor de fietsers is deze gelegen ts de knooppunten 39 en 50. De plek is goed onderhouden en er is veel schaduw. Er is een mooie sanitaire blok, die zeer netjes was. De wifi was er uitstekend. Er is toeristische info en broodjesservice.
Bezochten op 10/06 deze zeer mooie en goed verzorgde mini-camping.Het onthaal was heel vriendelijk en spontaan. Toiletgebouw was gedeeltelijk open (corona) en kraaknet. Alle voorzieningen aanwezig, zelfs uitgebreide toeristische info en een automaat met diverse dranken en versnaperingen. Zeer goede wifi. Een dikke pluim voor de inspanningen om het er zo aangenaam te maken. Tip toiletpapier?
Bezochten op 9/06 deze MP. Je dient eerst een telefoontje naar de eigenaar te doen, die na enkele minuten ter plaatse is. De eigenares komt s'avonds het geld ophalen. Je kan kiezen ts verhard of gras. Er is geen schaduw en wifi. Fietsen via de knooppunten of een abdij bezoek is vlakbij. Er is ook een broodjesservice.
11/06 volgens ons gesloten wegens totale renovatie. Toegang was afgesloten.

Bezochten op 23/10 deze kleine camping. De plaatsen zijn zeer ruim en bijna uitsluitend op grasland. Het toiletgebouwtje is echt niet meer van deze tijd. Er is geen verlichting. Wij betaalden 17€ 2pp incl electra wat toch pittig is voor het geboden comfort.
Op 22/10 hier te gast. Wat een vriendelijke ontvangst. Mooie camping met grote plekken, een verhard gedeelte met daarnaast grasperkje. De plaatsen zien er egaal uit, maar keggen toch nodig. 'S avonds mooi verlicht. Ruim toiletgebouw, zeer netjes en ruime douches. Er is een broodjes en pizza service. Matige Wifi die gratis is. De camping is gelegen op een groot domein met diverse activiteiten.
Hebben hier op 21/10 gestaan. Grote camping, met vooral houten bungalows en bungalow tenten. De camping is aangelegd op een bosrijke heuvel, waardoor het heel wat manoeuvreren en keggen is om iets of wat pas te kunnen staan. Zeer mooi toiletgebouw, met ruime douches en verwarmd met houtpellets kachel. Wifi gratis maar zeer zwak, krant downloaden lukte niet. Ideale plaats voor bezoek aan Versaille.
Bezochten op 21/10 deze plek, waar je naast een hobbelige kasseienweg kan parkeren. Dit is volgens ons geen CP, dan kan je overal waar je kan parkeren een CP noemen. Er zijn helemaal geen voorzieningen. Enigste pluspunt, je staat vlak bij het kasteel.
Bezochten op 20/10 deze grote camping. De ontvangst was vriendelijk, we konden plaats ook vrij kiezen. Afhankelijk kan het zijn dat je een lange stroomkabel nodig hebt. Toiletgebouwtje grotendeels gesloten, het open gedeelte was zeer netjes. Wifi betalend (1€/dag), maar van zeer goede kwaliteit. Er is veel schaduw. Er is een keukentje in een zaaltje, waar ook spelletjes en leesboekjes liggen.
Bezochten op 19/10 deze grote camping, die me op sterven na, dood leek. Sanitair hopeloos verouderd en slecht onderhouden, spinnenwebben aan het plafond in de douche.Er is geen verwarming in het sanitair. Wc's en douches liggen aan de buitenkant van het gebouw. Voor wifi durfde men zonder te blozen 9€/dag vragen. Op het terrein is er verlichting. Betaalden 19,20€/2pp, wat te veel is voor geboden.
Alhoewel campercontact en ook de Acsi boek aangaven dat de camping open was tot 4/11 stonden we hier op 18/10 voor een gesloten poort. De camping was enkel nog open voor residerende, aldus volgens een van de verblijvers, niet leuk als dan nog op zoek moet naar een andere plek
Bezochten deze mooie camping op 18/10. Daar er veel regen gevallen was, waren de plaatsen nogal drassig en glibberig. Keggen heb je er ook nodig. Toiletgebouw ruim en gezien de omstandigheden nogal netjes. Er is gratis wifi aan de receptie. De camping ligt langs spoorweg, maar dit was helemaal niet hinderlijk. We betaalden voor 2pp 21.26€ Acsi tarief.
Dit was de 2x dat we deze plaats bezochten. Grote MP vlak bij wellness center. De plaatsen zijn ruim en tamelijk egaal en voorzien van stroom. Er is weinig schaduw. De ganse parking is verhard met steengruis. Vlakbij ligt er een mooi wandelpark. Standaard is er 4A electra, behalve in de middelcirkel is er 16A, betaalbaar met 50ct munten. De geocachers winden er ook hun gading.
Bezochten op 24/09 deze zeer mooi aangelegde MP. De plaatsen zijn verhard en tamelijk waterpas. Men kan er enkel met briefjesgeld of munten betalen. Er was wifi van de plaatselijke supermarkt, maar niet erg stabiel. Voor electra en water dient nog betaald te worden, waardoor de plaats prijzig wordt als men daar gebruik van maakt, vandaar dan ook maar een 5.
Op 23/09 waren we hier te gast. Daar het al de ganse voormiddag regende was het zeer moeilijk om een geschikt plaatsje te vinden, vooral omdat de ondergrond zeer drassig was, met gevaar op vastrijden. De plaatsen zijn voorzien van electra en water. Het toiletgebouw is zeer netjes met ruime douches met heerlijk warm water. Wifi is gratis en van zeer goede kwaliteit. Hiervoor betaalden we 21€ Acsi.
Waren hier op 22/09 op deze druk bezocht MP, welke op 1 km van het centrum gelegen is. Het ticket van de parking geeft je de gelegenheid om gratis gebruik te maken van de pendelbus naar het centrum. Meersburg is echt de moeite waard voor een bezoek. S'avonds is de MP verlicht. Er is ook wat schaduw. Voor stroom betaal je 0.50€/kw en water 0,10€/10l. Er is ook een wc gebouwtje, type autobaan.
Op 21/09 hebben wij ons hier gestald voor een nachtje. Het centrum van dit prachtige stadje ligt op +/- 1 km van de MP. Schaduw is er wel beperkt. S'avonds is er ook wat verlichting. In het centrum aan de Media Markt hadden we goede wifi gevonden. Voor de geocachers zijn er wat klimwandelen enkele te vinden.
Bezochten deze MP op 20/09 in de voormiddag en hadden geluk dat er nog een plekje vrij was, want deze plek is super druk bezocht. De plaatsen zijn zeer ruim, volledig verhard en s'avonds mooi verlicht. Je kan er enkel met gepast geld betalen. Er is geen wifi, maar in het stadje is er een wifi vrije zone.
Bezochten op 17/09 deze mooie plaats bij het tenniscentrum. De parkeerplaats is verhard en de stroken zijn iets breder afgetekend. Er zijn 5 plaatsen, ook voorzien van stroom. S'avonds is er verlichting. Spijtig dat er geen 24 uren ticket is, loopt nu af om 9u, wat toch erg vroeg is voor mensen die vakantie hebben. Het was er wel wat rumoerig door het drukke treinverkeer.
Wij bezochten op 28/08 deze mooie camping. De plaatsen zijn ruim en op iedere plaats is er wateraan- en afvoer. Zeer ruim toiletgebouw, met mooie ruime douches, en op de wc's was er geen gebrek aan wc papier. Wifi is gratis en van tamelijk goede kwaliteit. Op de achterzijde van de camping waren er enkele plaatsen met schaduw. Een mooi zwembad ontbrak er ook niet.
Zouden hier op 28/08 gaan overnachten. Het zag er veel belovend uit, maar als we uitstapten konden we de indringende geur van waarschijnlijk ingekuild veevoeder, of mest, niet harden. Rustig buiten zitten konden we niet omwille van geurhinder. Spijtig voor de eigenaar, die het er aangenaam trachtte te maken, zijn we verder moeten rijden. Zonder dit euvel aan zeker een 7/10
Hebben hier op 27/08 overnacht. Na de aanmelding, plaats vrij te kiezen. Schaduw is er wel beperkt, de plaatsen zijn ruim. Sanitair is beperkt nl 2 wc's en 2 douchen. Deze laatste zijn wel ruim en zonder gedoe met muntjes. Wifi gratis en van super kwaliteit, tv kijken laptop was geen probleem.
Bezochten op 26/08 deze mooie MP. Er is veel schaduw. Water, electra en lozen cassettetoilet aanwezig. Wifi is gratis en van uitstekende kwaliteit. Geocachers vinden er ook hun gading. De verlichting valt wel weg om 23h, waardoor het er pikdonker wordt.
Hebben hier op 25/08 overnacht. Het onthaal was erg vriendelijk en spontaan. Mooi onderhouden mini camping, waar er ook veel aandacht werd besteed aan kleine kinderen (speeltuintje, diverse skelters en zelfs een speelkamertje voor als het regent). Het sanitairgebouw was kraaknet. Douches erg ruim, zelfs een haardroger ontbrak niet. Wifi gratis en super ontvangst. Aan toeristische info geen gebrek.
Bezochten op 24/08 deze kleine boerderijcamping. Bij het aanrijden is het opletten, de camping ligt midden in het dorp, en je bent er zo voorbij. Toiletgebouw is ook mini slechts 1wc en 1douche per geslacht, maar het belangrijkste, het was er netjes. De douche is ruim, en het water heerlijk warm. Er is weinig schaduw. Wifi gratis en van goede kwaliteit.
Bezochten in juli deze kleine en verouderde camping. het toiletgebouwtje is ook wat aftands en de douches wat krap bemeten. Als tussenstop is het wel een mooie plaats.
Waren hier voor de 2x te gast. Mooie en druk bezochte MP. Stroom, water, lozen en zelfs tamelijk goede wifi inbegrepen in de prijs van 10€ te regelen op de captainerie. Door de dag wel wat straatlawaai, maar 's nachts rustig. Rond 9h30 kwam er een bakker het terrein opgereden.
deze zeer mooi aangelegde MP. Er zijn 7 plaatsen. Aan de overzijde kan je aan de automaat, enkel met bankkaart, de 5€ betalen voor standgeld en electra. Er staat ook een rusthuisje met 2 wc's. Mooie plaats om te wandelen. Geocachers zullen er zeker hun gading vinden.
Werden hier op 18/07 vriendelijk onthaald door de gastvrouw. Kleine boerencamping in een voormalige veeweide. Plaatsen zijn nogal ongelijk en ruim. Het sanitairgebouw is netjes. 'S nachts is het er pikdonker. Vooral geschikt voor wandelaars. Er is weinig toeristisch in de omgeving. Wifi is gratis.
Wilden hier op 18/07 komen overnachten. De stroompaal werkte niet meer. De plaats was ook gratis. Eigenlijk is het nu alleen nog enkel een parkeerplaats.
Bezochten op 18/07 deze in terrasvormige camping. Je kan je plekje vrij kiezen. Stroom en water ter plaatse. Er is veel schaduw. Aan de receptie is er gratis wifi, maar zeeeer traag. Volgens de tariefinfo zouden we er 26.80€ moeten betalen incl electra. Zijn verder gereden.
Waren hier op 17/07, enkel gebruikt om de stad te bezoeken. Als er meerdere staan, kan je nauwelijks de deur openen of de vensters openzetten. Is niet meer als een parkeerplaats. Ideaal om de stad te bezoeken omdat het nogal dicht bij het centrum is.
Bezochten op 17/07 deze kleine camping, rustig gelegen aan de Loue. Sanitairgebouw is wat verouderd maar netjes. Er werd aan bijgebouwd. De plaatsen zijn ruim, met veel schaduw en vrij te kiezen. 's Avonds is het goed verlicht. Aan de avond is de receptie bemand, maar men komt ook rond op te innen. Er is geen wifi. Wij betaalden 2pp 12.40€ incl elektra.
Bezochten deze MP op 15/09/14, welke net buiten het centrum gelegen is. Betaling 8€ via automaat en je ontvangt een ticket welk geldig is tot 12h.
Sitecode: 1956
Bezochten op 16/07 deze kleine camping, waar nogal wat stelttenten opgesteld staan. De plaatsen zijn ruim en er is veel schaduw. Sanitair met douches wat verouderd maar netjes. In de douches stroomde er heerlijk warm water. Aan de receptie is er gratis wifi. Wij betaalden 18,94€ voor 2pp met electra.
Bezochten op 15/07 deze mooie in cirkelvorm aangelegde MP. Alle services zijn inbegrepen, behalve voor het douchen, hiervoor diende er 2.20€ betaald te worden. Het toiletgebouw oogde wel modern, maar deed me denken aan deze langs de autobaan met een wc van het Franse type, neen niet ons ding. Voor wifi moet men naar de Super U of VVV. Wij betaalden hier 11,20€.
Op 14/07 hebben we hier een dagje verbleven. Ruime plaatsen, met wel weinig schaduw. De camping is net buiten het dorpje ( wat echter weinig te bieden had) gelegen. Het toiletgebouw is verouderd, maar netjes. Douches met heerlijk warm water. Er is geen wifi. Beheerder komt aan de avond de bijdrage van 11.44€ ophalen.
Bezochten op 13/07 deze kleine camping, gelegen net buiten het dorpje aan de Doubs. Sanitair is wat verouderd, maar netjes. Er is veel schaduw en keuze tussen plaatsen met of zonder electra. Wifi was gratis en van goede kwaliteit. We betaalden hier met 2pp 18.20€ all-in.
Bezochten op 22/06 deze camping om een fietstocht te maken in Waterland. De ontvangst was vriendelijk. Het sanitairgebouw is wat verouderd, maar netjes. De douches geven redelijk lang warm water, daar valt niets aan te regelen, het muntje moet helemaal opgebruikt worden. Wifi gratis maar zwak. We stonden heel dicht op elkaar, net als op een parking (niet leuk) en dat aan 22€ acsi tarief.
Wilden hier op 22/06 komen overnachten, maar in de voormiddag stonden stonden er 2 campers en 1 caravan, waardoor er geen plaats meer was. De CP gaf echter geen aantrekkelijke indruk. Zijn verder gereden.
Bij ons bezoek op 21/06 hadden we geluk, dat er nog net 1 plaatsje vrij was. Mooi verzorgde camping met ruime plaatsen. Iedere plek heeft zijn eigen electra, water en grijs-water- afvoer. Het toiletgebouw is zeer netjes en de douches zijn ruim. Wifi is betalend, 1€/dag. De kinderen hoeven er zich zeker niet te vervelen. Wij betaalden er 20.56€ acsi tarief.
Wij bezochten op 20/06 deze grote en verharde CP, waar er voldoende ruimte is tussen 2 campers. Vriendelijk onthaal in het havenkantoor. Er is heel wat te zien in de omgeving. Mooi en zeer net toiletgebouw, welk toegankelijk is met een pasje. 'S avonds mooi verlicht. Er is geen schaduw. Wifi gratis en van goede kwaliteit. Voor al deze service betaalden we met 2pp 13€ en 1€/2kw electra.
Bezochten op 18/06 deze mooie grote camping, met veel speelgelegenheid voor kinderen. Sanitair is mooi en zeer netjes. Er is veel schaduw en is gelegen in een bosrijke omgeving, dicht bij het fietsnetwerk. Iedere plek heeft electra, water en afvoer. Voor wifi durfde men zelfs 5€/dag vragen, vandaar ook maar een 5. Acsi tarief voor 2pp 18.90€/dag.
Mooie CP in de goed verzorgde passantenhaven. Vriendelijke ontvangst door de havenmeester. Sanitair is zeer netjes en douchen is inbegrepen. Wifi is zeer zwak, maar in het vvv kantoor is dit geen probleem. Is gelegen net buiten het mooie dorpje.
Mooie camping met ook heel wat vaste locaties. Prachtig sanitair gebouw, welk zeer netjes was. Er is veel schaduw. Wifi is betalend 2.5€/dag. Uitstekende plek als vertrekbasis op het Friese fietsknooppunten netwerk. Wij betaalden er als acsi lid 20€ voor 2pp.
Bezochten op 24/05 deze mooie CP, welke vlak voor het mooie dorpje gelegen is. De CP is druk bezocht, vroeg aankomen is de boodschap. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Aan de receptie is er toeristische info van de omgeving. Voor de geocachers, er ligt er een vlak bij de CP. Internet betalend, maar van super kwaliteit.
Bezochten op 23/05 deze mooie CP. Mooi aangelegd op verharde ondergrond (grastegels), wel vlak bij de spoorweg, alhoewel dit niet echt storend was. Aan het infobord waren ook folderhouders met toeristische info. Voor de de fietsers staat er een zuil, met alle materiaal om u uit de nood te helpen. Wifi is gratis en van zeer goede kwaliteit. Parken gratis electra 1/2€/kw en water 1€/100l. Dank stad
Hebben hier op 23/05 geparkeerd, om het stadje te bezoeken. Alhoewel campercontact aangaf dat er geen electra was, hebben we vastgesteld dat er 8 electra aansluitingen waren. Helaas lag de electrazuil in storing, waardoor er toch geen electra was. Stroom(0.50€/kw en water(1€/100l) zijn betalend. Parking gratis.
Mooie CP op een grote parking, vlak voor het zeer mooie stadje. Aan de ingang is toiletgebouw met enkel wc, waar het zeer netjes was. 'S avonds is er verlichting (verhoogt de veiligheid). Het terrein is nogal aflopend, keggen nodig. Voor electra betaal je 0.50€/kw en voor water 1€ voor 80 a 100l. Parking 12€ voor 24h. Er is geen wifi.
Waren hier op 21/05 te gast. De receptie is in de namiddag vanaf 15h open. Net toiletgebouw met heerlijk warm water in de douches. Wifi is van goede kwaliteit en kost 1€/dag. Het dorpje stelde niet veel voor. Wij betaalden hier 19,70€ incl 2pp.
Op 20/05 bezochten we Erwin Hymer World en zijn er ook blijven overnachten. Het zijn gewone parkeerplaatsen waardoor er weinig ruimte ts 2 campers is. Er zijn stroomzuilen, waaraan je voor 1€= 3h stroom krijgt. Aan de uitgang staat er een sanizuil. Tijdens de openingsuren kan je gebruik maken van het toilet in de toonzaal. Er is weinig schaduw. Wij betaalden er 5€ aan stroom. Outletvillage vlakby.
Hier op 19/05 naar geocachen gezocht en overnacht. Mooie CP met zicht op de Main. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Keggen is wel nodig. Gratis wifi en van goede kwaliteit. 'S avonds is er openbare verlichting. Er is geen schaduw. Wij betaalden 8€ incl 2pp en electra.
Hebben hier op 18/05 overnacht. Cp is vlak voor het historisch centrum, op een grote mix-parking, gelegen. Alle voorzieningen zijn aanwezig, stroom (1€=2kw) en water zijn betalend. 'S avonds goed verlicht. Wifi is gratis. Vlakbij is er ook een openbaar toilet, welk er zeer netjes uitzag. Ideale plek om het mooie dorpje te bezoeken.
Op 17/05 hebben we hier overnacht. Mooie CP aan de rand van het dorpje dat vooral bekend is zijn Unesco werelderfgoed Klosters. De plaatsen zijn verhard en tamelijk waterpas. 's Avonds is het er goed verlicht. Er is weinig schaduw. Voor stroom betaal je er 1€/2kw en waterafname 0,10€/ 8 a 10l. Aan de ingang kun je ook wat toeristische info bekomen. Mooie dorpje ligt op wandelafstand van de CP.
door een vriendelijke dame ontvangen. Prachtige camping met ruime plekken waar stroom en water aanwezig is. Wat een mooi toiletgebouw, het super netjes was, en mooie douches. Wifi gratis en van top kwaliteit, zonder hapering de hele avond tv kunnen kijken. Voor al dit supers betaalden we met 2pp 18€ acsi tarief.
Bezochten op 12/04 deze mooie camping, waar we zeer vriendelijk werden ontvangen. Je kon er uit een aantal gemarkeerde plaatsen je keuze maken. De plaatsen zijn er ruim en er is veel schaduw. Sanitair gebouw zeer ruim en netjes. Wifi gratis en van goede kwaliteit. Ideaal om het mooie dorpje te bezoeken, slecht een 15 tal minuutjes wandelen en je bent in het centrum. We betaalden er acsi 17.20€ 2pp
Werden hier op 10/04 zeer vriendelijk ontvangen. Kregen de nodige uitleg over de faciliteiten van de camping, alsook een zeer uitgebreide info over het stadje. Zeer net toiletgebouw. Zeer goede wifi. Ideaal gelegen om het mooie stadje te bezoeken. Wij betaalden voor 2pp 15.94€.
Waren hier op 9/04. Vriendelijk onthaal door de eigenaar. Toonde ons de weg om op de CP te geraken, welke achter de woning en magazijn gelegen is. Er zijn 2 plaatsen op verharde ondergrond. Je kan er lekkere wijn proeven en kopen. Buiten stroom en water zijn er geen voorzieningen. Wc cassette ledigen is het riooldeksel opheffen en maar inkippen, toch wat amateuristisch.
Bezochten op 8/4 deze mooi gelegen, vlak voor het dorpje op 10 min wandelen van het centrum. Er is veel schaduw en de plaatsen zijn ruim. Sanitair zeer netjes, ruime douches met lekker warm water. Wifi was er enkel aan de receptie. Acsi tarief voor 2pp 14,40€
Werden op 7/04 op deze kleine camping vriendelijk ontvangen. Er is een verwarmd overkapt zwembad. Sanitair gebouw wat verouderd maar netjes onderhouden. Wifi 10 min gratis, daarna 7€/dag, wat toch wel echt overdreven is. We betaalden hier voor 2pp acsi tarief 19€.
Waren hier op 21/09 te gast. Aanmelden kan pas vanaf 15h. Vriendelijke ontvangst in het Nederlands. Uitbater bepaalt waar je kan staan. De ondergrond is gras. Het sanitair gebouw is aftands, kleine douches zonder afdroogruimte. Er is weinig schaduw. We hadden blijkbaar pech dat het internet ook nog stuk was.
Bezochten op 20/09 deze grote camping. Receptie bepaalt waar je kan gaan staan. De plaatsen zijn ruim maar keggen is er nodig. Toiletgebouw is zeer ruim en netjes. Zeer ruime douches. Op de camping is er weinig schaduw. Internet is betalend. Wij kozen voor 2uur/ 1€, maar het kan ook langer en is van zeer goede kwaliteit. Omwille van de prijs een 5, maar zeker aan te bevelen.
Zeer mooie camping, gelegen aan een meertje. De plaatsen zijn ruim en er is nogal wat schaduw. Het hoofdgebouw met receptie en service gedeelte luwe straalt uit. Wat een prachtige douches en daar dient voor betaald te worden nl 24.50€ Acsi tarief voor 2pp, hierin was wel 4.50€ taks begrepen. Daar prijs ook zeer bepalend is, een magere 4, alhoewel een top plaats.
Wij bezochten op 14/09 deze camping, gelegen aan het meer. De plaatsen die ons voorgesteld werden, waren nogal krap, waardoor je er ook zeer dicht bij elkaar stond. Wel veel schaduw, omdat je er onder de bomen staat. Groot toiletgebouw is erg ruim en goed verzorgd. Douches zeer ruim met aangenaam warm water. Wifi gratis, maar erg zwak.
Mooie CP, gelegen buiten het dorpje, aangelegd op een boshelling. Spijtig dat de parkeerplaatsen niet helemaal waterpas werden aangelegd, waardoor er toch nog keggen moeten gebruikt worden. Je kan er enkel betalen met munten, maar er staat wel een briefjes wisselaar. Electra, water en een toiletgebouwtje staan er ter beschikking. Er is ook veel schaduw en 's nachts is de CP mooi verlicht.
Bezochten op 17/09deze kleine Acsi camping, gelegen aan het Ledro meer. Vriendelijke ontvangst in het Nederlands. Keggen heb je hier wel nodig. Sanitairgebouw niet van het allernieuwste, maar wel netjes en ruime douches. Wifi gratis maar zwak. Er is een restaurant, waar je ook afhaalpizza kan krijgen. Acsi tarief 18.40€/dag all-in.
Wij bezochten deze 2 sterrencamping op 16/09. Is gelegen aan het Idro meer. De plaatsen zijn ruim en op gras. Toiletgebouw wat ouderwets, maar proper. Douches zijn krap en aan de buitenkant van het gebouw gelegen. Wifi aan het receptiegebouw. De eigenares spreekt zeer goed Nederlands, wat wel handig was.
Op 16/09 hadden we geluk dat er nog een plaatse vrij kwam op deze druk bezochte CP, gelegen aan het meer. De vriendelijke eigenaar begeleidt je per fiets naar je plekje. Alhoewel we er met 71 campers stonden, zijn er maar 4 douches, wc's zijn van het Franse type. Wifi is gratis, enkel rond de receptie. We betaalden hier 18€/nacht met electra. Bij zo een drukte sta ja wel dicht op elkaar.
15/09 zouden we hier willen overnachten. Je staat er voor een gesloten poort en moet je eerst aanmelden in het restaurant om de poort te openen. De CP is nogal afgelegen, en omdat we er alleen stonden, zijn we verder gereden.
Op 13/09 zijn we hier aangeland. Zeer mooie CP gelegen aan het Iseo meer. Zeer mooi waterpas aangelegde parkeerplekken. Ondergrond zijn plastiek tegels opgevuld met kleine kiezelsteentjes. Op de stroompalen staat max 800 watt, wat toch wel erg weinig zou zijn. Er zijn 2 kleine badkamertjes met douche (1€). 'S avonds mooi verlicht, weinig schaduw. Wifi is gratis maar zeer zwak.
Wij bezochten op 12/09 deze mooie CP, gelegen vlak voor toegang tot het stadje. De ondergrond zijn grastegels. De nodige service voorzieningen zijn er aanwezig. Er is s'morgensvroeg veel geluidsoverlast van de naastliggende spoorweg en de drukke weg. Er is geen schaduw en wifi. Je kan er ook betalen met munten.
Op 11/09 bezochten we voor de 2x deze mooie CP. Alle voorzieningen zijn er aanwezig. De plaatsen zijn ruim en afgescheiden door een haagje. Wifi is gratis, je moet wel even naar het receptiegebouw gaan. Het toiletgebouw v/d camping kan niet gebruikt worden, maar er is wel gebouwtje met 2 Wc's. De CP is s'avonds ook verlicht.
Hebben hier op 10/09 overnacht. Er is een ruimte speciaal voor campers voorzien. Het toiletgebouw is ruim en netjes. Douches iets krap, maar het water heerlijk. Wifi werkt er zeer goed. De camping is gelegen langs een zeer drukke weg, wat nogal wat lawaai met zich meebrengt. We betaalden 19.70€ acsi tarief voor 2pp
Prachtige CP hoog gelegen aan de parking v/h schutzenhaus, waar er ook een restaurantje is en je tijdens de openingsuren het toilet kan gebruiken. De parking is gratis, enkel de service is betalend. Voor electra is dat 2€ voor 8 uur. Water is ook 2€, hoeveelheid ?? Je hebt er een prachtig uitzicht.
Op 31/08 waren wij hier te gast. Deze mooie Cp is gelegen aan de rand v/h historisch centrum. De plaatsen zijn verhard en mooi afgelijnd. Er zijn 12 electra aansluitingen, welke met 10, 20, 50 ct en 1 en 2 euro stukken bediend kunnen worden. De prijs = 0.50€. In de avond is het er mooi verlicht. Er is ook een toiletgebouwtje.
We bezochten op 30/08 deze prachtig nieuwe aangelegde CP. De plaatsen zijn ruim en gescheiden door een haagje. Het parkeergeld bedraagt 8.5€ te regelen via een automaat. Voor electra 1€= 2kw, water 1€/ 80l. De ondergrond zijn kiezelsteentjes. Het toiletgebouwtje ligt op de oude parking, welke via een bruggetje te bereiken is. Ideaal gelegen om het stadje te bezoeken.
Bezochten op 30/08 deze CP, welke ideaal gelegen is om stadje te bezoeken. Je kan er per uur betalen, voor 24 u is het max tarief 5€. Stroom is gratis. De plaatsen zijn wel erg krap. Er is geen wifi.
Mooie CP vlak bij het centrum aan het zwembad. Parking is gratis, voor electra betaal je 1€/12uur. Parking is omgeven door hoge bomen, waardoor je er ook schaduw hebt. Het verzorgde dorpje telt 2 winkelstraten, maar dat is het dan ook. Als je dicht bij het zwembad staat kan je ook wifi ontvangen. Een voorbeeld voor vele dorpsbesturen om je dorp te promoten.
Mooie cp welke we op 28/08 bezochten, gelegen voor parkeergarage. Ideaal gelegen om Passau te voet te bezoeken. De plaatsen zijn verhard. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Aan het parkeergebouw is er ook een net toiletgebouwtje. Afvalbakken vallen wel wat kleintjes uit, waardoor ze s' morgens uitpuilen. Wifi is er in het centrum van Passau aan de toeristeninfo in het Rathaus.
Kleine camping gelegen op een heuvel met veel bomen (schaduw). Toiletgebouw is netjes onderhouden. De douches zijn krap en werken met een muntautomaat (1€) welke buiten de douche hangt (niet praktisch). Er is geen wifi. De stroom wordt per kw afgerekend.
Bezochten op 26/08 deze kleine camping, gelegen in dal aan de Altmuhl rivier. Ruime plekken op gras. Mooi toiletgebouw met ruime douches, welke slechts werken met penningen (=1€), en netjes onderhouden zijn. Op de camping is er geen wifi, doch in het dorpje aan de toeristeninfo 1/2 uur gratis. Wij betaalden o te overnachten 17€.
Bezochten op 27/07 deze grote camping bij een voormalige hoeve (?). Plaatsen zijn vrij te kiezen en ook niet afgebakend. Een gedeelte is voorzien van electra. Toiletgebouw is wat verouderd, maar netjes. De douches zijn ruim. Internet is tamelijk goed aan de recept, minder op het veld. Ondergrond is gras, er zijn ook wat hoge bomen die voor schaduw zorgen. Er staat een drank en snoep automaat.
Kleine mooie camping, met verschillende veldjes. Er is een mooie recreatieruimte met veel toeristische info en een afwasruimte. Toiletgebouw is zeer netjes, spijtig dat douchen nog afzonderlijk te betalen is met 0.50€ munten en dan is het regelen v/h water nog een hele opgave. Wifi gratis en tamelijk. Er was weinig schaduw. Wij betaalden 20€ incl electra + 2pp.
Waren hier op 23-24/07 te gast. Kregen de nodige uitleg van de zeer vriendelijke gastvrouw. Een loods is omgebouwd voor sanitairgedeelte en een ontspanningsruimte met leeshoek, spelletjes en speelhoek. Ook staat er koffie, thee,frisdrank en zelfs ijsjes aan zeer democratische prijzen ter beschikking. Er is toeristische info en fietskaart. Internet gratis en super. En dit alles voor 10.8€/dag 2pp.
Mooie kleine Vekabo camping. Het onthaal op 22/07 was heel vriendelijk. Er is veel schaduw door de hoge bomen die de camping omzomen. De sanitaire cel is zeer netjes, de douches zijn ruim en zeer netjes. Wifi is gratis en van zeer goede kwaliteit. Is gelegen tussen de knooppunten 26-24-25 v/h fietsroutenetwerk.
Werden hier op 21/07 zeer vriendelijk ontvangen. Plaats vrij kiezen, waarna de electra geactiveerd wordt. Er is ook wat schaduw, door de hoge bomen. De plaatsen zijn ruim met gras als ondergrond. Zeer net toiletgebouw met ruime douches. Wifi gratis, maar niet stabiel. Internet tv kijken niet mogelijk. Wij betaalden 16.50€ all-in. Mooie fietsomgeving.
Onze eerste indruk gaf zeker geen wouw effect als we deze SVR camping op 20/07 bezochten. Zag er wat desolaat uit. Toiletcel is ook aan vervanging toe, maar was netjes en de douche is ruim. Internet gratis maar niet stabiel. Toiletlediging ziet er ook maar amateuristisch uit. Mooi gebied om er te fietsen.
Waren hier op 19/07 te gast. Er is een aparte plaats voor campers, met ruime plekken, verharde ondergrond en daarnaast grasperk. Het toiletgebouw is zeer netjes met ruime douches. Wifi is gratis en tamelijk sterk. Is gelegen dicht bij het fietsnetwerk ts knooppunt 41 en 39. Douchen is betalend via een oplaadkaart. Wij betaalden er 16.80€
Wilden hier op 19/07 overnachten. Dit is geen CP, enkel een parkeerplaats bij een manege zonder enige voorzieningen. zijn verder gereden.
Waren hier op 18/07 te gast. Kleine CP bij een voormalige boerderij. Je hebt er keuze om te staan op een verharde ondergrond met daarnaast gras of volledig verharde plaatsen. De 2 Wc's en 2 douches zijn afkomstige uit slaaptrein. De douche is nogal eng. Internet is gratis en super sterk. Schaduw is er beperkt. Gelegen tegenover fietsroutenetwerk ts knooppunten 86 en 81. Opletten bij waterinname.
Bezochten op 23/06 deze prachtige mini camping. Je staat er op een grasveld als een biljartdoek, zo mooi onderhouden. Stroom en waterafname ter plaatse. Super mooie douchen, welke zeer netjes worden gehouden. Internet is gratis en perfect. Voor de fietsers, gelegen aan knooppunt 39.
Bezochten op 22/06 deze kleine mini camping, maar met wel een fikse prijs van 18.80€ voor 2pp. Douchen 0.50€ en water 0.50€ nog afzonderlijk te betalen. Sanitair verouderd maar netjes. Wifi gratis maar niet stabiel. Gelegen aan fietsroutenetwerk.
Sitecode: 20838
Vriendelijke ontvangst op 21/06. Mooie ruime plaatsen in de duinen. Camper staat op een verharde ondergrond. Mooie en net toiletgebouw. In de afwasruimte staat er een afwasmachine ter beschikking. Internet is gratis en super goed, zelfs internet tv kijken is geen probleem. Daar de prijs ook een rol speelt in onze beoordeling slechts een 5, maar kwaliteit vraagt ook een prijs. Super plek.
Bezochten op 19/06 deze grote camping met alle faciliteiten. Vriendelijke ontvangst. De camping wordt druk bezocht door konijnen, het krioelt er van de keutels. Toiletgebouw netjes met ruime douches. Wifi gratis, sterk aan de receptie, maar op het veld erg onstabiel. Ideale plaats om naar Amsterdam te fietsen (+/- 8km)
Werden hier op 18/06 vriendelijk ontvangen en kregen ook toeristen info over de omgeving. Ruime plaatsen op grind. Voor de faciliteiten dien je een oplaadkaart, (20€. borg) + een bedrag, waarvan het overschot samen met de borg terugbetaald wordt, aan te kopen. Dit is voor douchen, waterafname en electra .Wifi is gratis, maar nogal onstabiel. Wij betaalden voor 1 nacht 17.84€ al in. net toilet
We waren hier op 17/06 voor de 2x. Er is ondertussen een zeer mooi parkeerveld bij gekomen en op het toiletgebouwtje zijn er zonepanelen geplaatst. Zeer mooi aangelegde en ruime plaatsen met een verharde parkeerstrook met daarnaast gras. Douchen 1€ en WC gebruik 0.20€ (??) Er is wifi maar niet heel stabiel. Gelegen kort bij knooppunt 9
Sitecode: 22015
Bezochten deze kleine en rustige camping op 20/05. De uitbaters zijn Nederlanders en bieden in het restaurant smaakvolle en prijsgunstige gerechten aan. Het toiletgebouw is verouderd, maar wel netjes. Het afwaswater aan de lauwe kant. Rond het receptiegebouw is er gratis wifi. Ideaal als tussenstop camping
Bezochten op 21/05 deze mooie camping municipal. Je kan er vrij een plaats kiezen. Aan de avond komt Michele het standgeld ophalen. Het terrein en toiletgebouw is netjes onderhouden. De douches zijn zeer ruim. Er staat een wasmachine gratis ter beschikking. Je kan er fietsen langs het canal Champagne et Bourgogne. Er is veel schaduw.
Werden hier op 19/05 vriendelijk ontvangen. Plaatsen waren vrij te kiezen, verharde ondergrond met daarnaast gras, of enkel gras en ook met of zonder schaduw. Toiletgebouw is wat verouderd, maar wel netjes, en dat is wat telt hè. Douches zijn wel eng bemeten. Wifi is gratis maar wel zwak. Is gelegen aan de voie verte naar Langres +/- 7.5 km. Bij het onthaal folder in Nederlands ontvangen, tof.
Deze recentie bevat geen tekst.
Werden hier op 17/05 vriendelijk ontvangen, met een speculooskoek voor bij de koffie. Mooi verzorgde camping. Toiletgebouw zeer netjes en douches met drukknop en lekker warm water. Gelegen aan de voie verte. Zeer goed internet aan 1€/dag.
Waren hier op 16/05 op deze zeer mooie cp. Toegang tot de site mits betaling met bankkaart. Automaat ook in de Nederlandse taal. Je krijgt een toegangscode, die ook dient voor electra activering en water (10 min). Eveneens een code voor het goede internet. Er is een hoekje met leesboeken. Er kwam een superette auto op de CP. Zeer lovenswaardig initiatief van de gemeente.
Deze recentie bevat geen tekst.
Wilden hier op 15/05 overnachten, doch ter plaatse werden naar een ander adres gestuurd, doch hebben nergens iets gezien wat op een CP kon lijken. Twijfelen of deze nog wel bestaat en zijn dan maar verder gereden.
Deze recentie bevat geen tekst.
Bezochten op 20/04 deze mooie camping. Mooi en proper sanitair. In de douche het water geregeld krijgen vergt wel wat fingerspitsegeful. De plaatsen worden door de beheerder aangeduid. Je staat er op een verharde ondergrond met daarnaast gras. Internet 3€/dag. Wel spijtig dat er zoveel herrie is van de drukke spoorlijn.
Bezochten op 18/04 deze cp welke 2,5 km van het centrum is gelegen. Vermits we er alleen waren, en er voor de ingang enkele zigeuners gehuisvest waren, zijn we verder gereden.
Sitecode: 19791
Waren hier op 18/04. Blijkbaar moet deze cp verplaatst zijn, lag niet aan de Rijn, wel vanaf daar 2.5 km flink stijgend van de Rijn weg.Leek ons gewoon een parkeerplaats met stroompaaltje.
Bezochten op 17 en 18/04 deze mooie en druk bezochte cp. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Mooie fietsgelegenheid langs de Rijn naar Koblenz (+/- 8km) of langs de Lahn naar Bad Erms ( 12km). Er is weinig schaduw en geen wifi. Deze laatste is gratis in het Globus center.
Sitecode: 20346
Werden hier op 17/04 vriendelijk ontvangen. Cp is voor de camping, welke enkel uit vaste caravans bestaat. je staat op een verharde ondergrond met daarnaast gras. Douche (1€) en toilet op de camping. Er is ook veel schaduw. Internet 2€/dag max 500mb.Dorpje stelt niet veel voor.
Deze recentie bevat geen tekst.
Bezochten op 28/09 deze prachtige CP, aan de rand v/h dorp, achter de tennishal en tegenover het openlucht zwembad. De percelen zijn mooi aangelegd en tamelijk recht. Er is gratis internet en van goede kwaliteit. Je parkeerticket geeft ook toegang tot het zwembad. Wel is er weinig schaduw.
Werden hier op 27/09 zeer vriendelijk ontvangen en in het Duits te woord gestaan. Mooie camping met grote vlakke percelen en stroom en water ter plaatse. Zeer net toiletgebouw met zelfs shampoo in de douchen. Internet gratis. Voor al deze luxe betaalden we Acsi tarief 19€/nacht.
Sitecode: 20261
Mooie plaats bij het begin v/h dorp. Alles is gratis. Stroom (8 aansluitingen), water, wc ledigen. De plaatsen zijn verhard en er is ook wat schaduw. Er zou ook wifi zijn, maar hoe we daarop konden geraken, was ons een raadsel. Een dikke proficiat aan de plaatselijke autoriteiten.
Waren hier op 25/09. Grote camping, met echter weinig plaatsen die niet al te veel moeten gekegd worden. Net toiletgebouw. Camping geeft rechtstreeks toegang tot de zee. Er is langs de zee een mooie wandelboulevard naar het dorpje. Internet is zeer goed. we betaalden 22€/nacht.
Kleine mooie camping, die op een heuvel gelegen is, vandaar nogal keggen. Het sanitair is netjes. Eigenaar brengt je naar de ingang v/d de meren en komt er je terug oppikken voor 4€/pp. Internet is er gratis, maar nogal wispelturig. We betaalden er 22€/nacht, vandaar dan ook het minderen cijfer van 4.
Op 22/09 bezochten we deze kleine camping in terrasvorm met toegang tot de zee. er is veel schaduw, want je staat er onder de dennenbomen. Vriendelijke ontvangst in Engels of Duits. Eerste nacht 21€, daarna 19€. Mooi en net onderhouden toiletgebouw. Internet gratis, maar zeer zwak, konden de krant niet gedownload krijgen.
Hadden geluk dat er op 18/9 nog een plekje vrij was. Prachtig in terrasvorm aangelegde camping. Prachtige douches. Wc met papier. Wifi gratis en van goede kwaliteit. Er is veel schaduw en plekjes van verschillende afmetingen. Daar we onze plek gedeeld hadden met een Duitser, die geen lege plek meer vond, betaalden we ook maar de helft v/d prijs, maar dat was toch nog 14€.
Mooie camping met ruime en veel schaduwrijke plaatsen. Directe toegang tot de zee met mooi zandstrand. Net sanitair gebouw, maar douches zonder droog afscheiding. Wc met toiletpapier. Er is betalend internet en dat dan ook nog bij het dure Acsi tarief van 22€/nacht.
Bezochten op 17/09 deze kleine camping, waar je onder de dennenbomen staat. Super sanitair, met prachtige douches. Vriendelijke ontvangst. Wifi gratis maar niet al te sterk. Ideaal om de watervallen van KRKA te bezoeken. Vanaf de parking is er een gratis shuttle naar de ingang en terug. Te voet kan ook, maar het is zeer steil. Wij betaalden acsi tarief 14€/nacht.
Omdat Acsi camp Pod Maslinom bezet was, waren wij langs de weg aan het overleggen waar nu naartoe, als de eigenaar ons uitnodigde om bij hem te overnachten en dat hebben we ons niet beklaagd. Is geen top-locatie, maar alles is aanwezig. Toiletgebouw niet modern, maar netjes. Wifi is gratis en goed.Veel schaduw. Bij afwezigheid gewoon plaats nemen, eigenaar komt regelmatig langs.
Grote camping met toegang tot de zee. De acsi plaatsen situeren zich in het midden v/d camping. Plaatsen zijn niet afgebakend. Toiletgebouw zeer verouderd. Er is een hotspot 15min = 10KN? en dat voor een v/d duurdere campings. Met de bus 20KN ( heen en weer) naar het centrum, zeker de moeite.
Acsi camping in terrasvorm en directe toegang tot de zee. Is gelegen in bos, waardoor er veel schaduw is. Zeer mooi sanitair gebouw. Vanaf de camping mooie wandeling langs het strand naar het centrum. Het restaurant op de camping heeft een ruime kaart en je kan er smakelijk eten. Wifi is van goede kwaliteit en gratis.
Kleine mooi onderhouden camping, gelegen op een heuvel. Plaatsen zijn verhard en tamelijk recht. Sanitair is mooi en zeer netjes. Douches zijn ruim en warm water is niet gelimiteerd. Wifi is betalend 20KN/2GB, vandaar dan ook samen met de hoge prijs van 22€ slechts een 4.
Werden hier op 11/09 vriendelijk ontvangen en mochten een plaats op deze reuze grote camping uitzoeken. Door de hevige regenval was dit geen sinecure, veel modder, onder water gelopen percelen, maar het lukte. Er is veel schaduw en de wifi was gratis en erg goed. Het sanitair was netjes. De wc's en douches zijn precies voor kabouters gemaakt. Met bus naar centrum en terug voor 22 kuna. Acsi 20€
Grote camping met veel schaduw. Stroom en water op de plaats. Toiletgebouwen zien er netjes uit en worden meermaals daags gepoetst. Douches zijn ruim, doch blijven altijd nat omdat er geen watertrekkers zijn. Wifi 3.5€ voor 1 uur, wat in deze tijd toch wel overdreven is, vandaar dan ook een onvoldoende voor ons.
Overnachtingsplaats gelegen voor de camping. Plaatsen zijn gescheiden door haagjes. Bij regenweer kan het er drassig zijn. Het onthaal was vriendelijk. Wifi is gratis, wel enkel in de omgeving v/d receptie. De verlichting was minimaal en er is geen schaduw.
Op deze mooie CP, gelegen aan sportvelden en industriezone, als tussenstop overnacht. Er staat een stroompaal met 6 aansluitingen. De plaatsen zijn niet afgebakend en dus sta je er volgens je eigen keuze. Je kan ook kiezen tussen met of zonder schaduw.
Werden hier op 18/08 zeer vriendelijk ontvangen, met de nodige uitleg. Ook werd er ons een gratis koffie aangeboden in het aanpalend restaurant. De plaatsen zijn wel vrij smal. Het toiletgebouw was netjes. Om te douchen wel 0.50€ centje gebruiken. Internet was super. Mooie fietsomgeving en bij mooi weer prachtige ligweiden aan het meer.
Sitecode: 20945
Bezochten op 17/08 deze mooie kleine camping. Iedere plek heeft ook een verharding, wat bij regenweer wel aangenaam is. Iedere plek heeft ook zijn eigen voorzieningen en super wifi. Prachtig sanitair gebouw met ruime douches. Ieder ogenblik v/d dag is het er netjes.
Werden hier op 16/08 zeer vriendelijk ontvangen. Zeer ruime plaatsen op een goed onderhouden grasperk. Het gratis internet is super. Voor de fietsers, het netwerk is vlakbij, knooppunt 67.
Bezochten op 22/07 deze camping voor de 2°maal. Volgens de receptioniste Zijn de plaatsen voor de ingang voor campers met honden, en is de prijs hetzelfde als op de camping nl 18.50€ (2pp). Het toiletgebouw was netjes. Internet is betalend. Door de hoge bomen ook redelijk wat schaduw. Ideale plek om in de omgeving te fietsen
Sitecode: 42048
Hebben hier op 20/07 3 nachten overnacht tijdens fietsweek in W-Vl. Werden er zeer vriendelijk ontvangen op de druk bezochte MP. De basis voorzieningen zijn er nl electra, lozing, vuilbak en water. Het grasperk is zeer goed onderhouden. Er is zelfs een klein restaurantje met eigen gemaakte gerechtjes aan schappelijke prijs. Broodjes kunnen er ook besteld worden. Geen schaduw,zeer goede wifi.
Op 19/07 vriendelijk ontvangen. De plaatsen zijn super, verharde oprijstrook met daarnaast mooi onderhouden grasperk. Toiletgebouw, verouderd maar wel zeer netjes. Wifi is gratis. Enig nadeel is de nogal forse prijs.
Op 17/07 hier 2 nachten overnacht. Ideale plek als vertrekpunt om te fietsen op het netwerk. Mp ligt ts knooppunten 59-88. Douche kan in het bootsgebouw voor 1€. Wifi gratis in het gemeentehuis tijdens openingsuren, gelegen op 900m van MP. Er is wel weinig schaduw.
Bezochten op 23/06 deze kleine camping. Speciale plaatsen voor campers, doch men kon ook op de camping staan. Sanitair nogal verouderd, maar wel proper. Bakker komt 's morgens langs op camping. Wifi gratis aan de receptie. Op de camping is er veel schaduw. We betaalden 15€ all-in acsi tarief voor 2pp.
Op 22/06 bezochten we deze grote CP, je moet er geluk hebben om nog een electra aansluiting te vinden. De parking stond overvol, en toch vonden we nog vrije electra aansluiting. Groot was de ontgoocheling toen we enige tijd later ontdekten dat deze stuk was. Spijtig dat de stad niet meer investeert in meer electra, aangezien er toch zovele ook 11€ betalen en dan geen electra hebben.
Bezochten op 21/06 deze prachtige camping aan de rand v/h historische Vitre. Er is veel schaduw. Het sanitair is werkelijk super, van zeer hoge afwerkingskwaliteit, en super net. Internet gratis. Met de autobus gratis naar het centrum. Dit is een top voorbeeld voor vele camping municipals.
Bezochten op 20/07 deze mooie camping, gelegen op een heuvel, waardoor plaatsen nogal hellend kunnen zijn. Verzorgd sanitair, klein winkeltje en verwarmd zwembad. Ideaal gelegen om het mooie havendorpje te bezoeken. Wifi is er gratis en werkte goed. Wij betaalden er 18€ all-in voor 2pp en Acsi tarief.
Mooie plaatsen langs een beekje, welk midden door de camping stroomt. Er zijn plaatsen met heel wat schaduw. Sanitair proper maar wel problemen bij afvoer in de douchen. Wifi is gratis, maar het werkt ook maar zo en zo. Wij betaalden er op 19/07 15.70€ incl 2pp.
Wij bezochten deze 3*** camping, gelegen op een heuvel vlak buiten het centrum, op 18/07. Niet GPS volgen, maar bordjes duiden de toegang aan. Vanuit het centrum is het wel te voet een hevige klim. Proper toiletgebouw, welk meermaals per dag gekuist wordt. Wifi 2€/1u. Met ACSI korting 16€/ 2pp.
Sitecode: 20353
Bezochten op 17/06 deze mooie en goed onderhouden camping. Wel wat afgelegen, maar zeer rustig. Super net toiletgebouw. Internet gratis, maar wel niet al te sterk, doch goed voor e-mail en krant. Acsi tarief voor 2p 14.10€
We werden hier op 15/06 vriendelijk ontvangen. Mooie vlakke plaatsen met veel ruimte en schaduw. Mooi en proper sanitair. Voor de zwemmers mooi binnen- en buitenbad. Wifi 1€/1u. Met Acsi korting 16.10€ voor 2pp
Bezochten op 14/06 deze 2** camping. De plaatsen zijn nogal hellend, en vrij te kiezen. Toiletgebouw is gedateerd en was ook niet al te netjes. Er is veel schaduw. Er is geen wifi. Ideaal gelegen om het stadje te bezoeken, wat wel een stevige klim is. Om 19h30 sluit het onthaal en wordt de camping ook afgesloten.
Bezochten op 13/06 deze zeer drukke CP, en konden er toch nog een plaatsje vinden. De ontvangst was zeer vriendelijk. Er zijn diverse stroomaansluitingen. De plaatsen zijn vrij te kiezen en toch ook wel ruim. Er is veel schaduw en aan de receptie kan je gratis van wifi genieten. We betaalden 7€/2pp.
Overnachtte op 12/06 op deze kleine camping, met vooral vaste chalets. Ondanks dat ze vol stond, vond de uitbater nog een plaatsje tussen de chalets, maar met stroom en water ter plaatse. Ruime en zeer nette douches en wc's. Internet 1€/ 1u. We betaalden 15€/2p.
Kleine 3*** camp, waarvan het sanitair wat verouderd is, maar wel proper. Er zijn 19 verharde camperplekken, wel iets hellend. Er is niet veel schaduw. Internet 3u gratis. Wij betaalden 15.70€ all-in. Via een mooie wandelweg naar het keienstrand en het kleine dorpje.
Bezochten deze prachtig aangelegde MP op 12/05. Dicht bij het centrum gelegen. Vriendelijke ontvangst. Je kan er blijven tot 16h, ben je later dan dien je opnieuw te betalen. Internet op de plaats, doch niet altijd stabiel. Mooie fietsomgeving.
Werden hier op 11/05 vriendelijk ontvangen door de eigenaar. Hier is alles zonder franjes. Wil je stroom, dan wordt de verlengkabel uitgerold en plug maar in. Toilet ledigen, geen probleem, het deksel v/d beerput v/d koeienstal wordt opzij geschoven en hup kiep maar in. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Als NKCer kregen we 2€ korting. Gelegen ts de fietsknooppunten 10 en 11. Mooie fietsomgeving.
Kleine familiecamping. Vriendelijke ontvangst en begeleiding naar de plaats. Als het druk is zijn de camperplekken nogal eng. Nu het niet vol stond kon men wat ruimte nemen. Mooi net toiletgebouw, met ruim voldoende warm water in de douche. Wel moeten herinneren dat Acsi tarief incl douchen is en deze werken met 0.50€ munten.
Vriendelijke ontvangst door de eigenaar. Kregen 0.50€ korting als NKC lid. Het toiletgebouwtje was nogal nostalgisch. Mijn eerste indruk was even schrikken, want ik dacht de boeren wc v/d 1960 terug te hebben, maar het was een fop, mooi bedacht. Internet 30 minuten/dag gratis, vlot voldoende om krant en e-mails binnen te halen.
Speciale kamperplekken op camping die hoofdzakelijk uit vaste caravans bestaat. Het toiletgebouwtje welk dicht bij MP gelegen is was wel niet verwarmd, maar wel proper. Het standgeld is 13,50€. Voor stroom betaal je 1€/kw. Mooie fietsomgeving, dicht bij knooppunt 7 gelegen.
Wat werden we hier op 18/10 vriendelijk ontvangen. Een kleine leuke camping met alle faciliteiten en zelfs nog meer. Een super verzorgd toiletgebouw, goed verwarmd en ruime douches. Er is een grote ruimte met TV, leesboeken en allerlei info en je kan er gratis gebruik maken van het sterke internet. Wij betaalden 17.50€ all-in met 2pp.
Mooie acsi camping, gelegen buiten het dorp, aan een meertje en sportvelden. De plaatsen zijn zeer ruim. Het sanitair is mooi en goed onderhouden. Er is veel schaduw en het internet is er super en bovenal ook nog gratis. We betaalden er 15.66€ all-in.
Via de coördinaten kwamen op de camping terecht. Spijtig dat ze ons daar niet op de mogelijkheid van de camperlocatie vertelde. We konden een plaats kiezen achter de dijk. Het wc-blokje en de douches stelden niet veel voor en lagen ver uit elkaar. Hier betaalden we 19.50€ voor. De camperplaats ligt achter het party-center. Coördinaten zijn 52.02708 en 6.16262 en de service is er veel mooier. Deze plek zouden we 8 geven.
Werden hier op 22/09 zeer vriendelijk in het Nederlands ontvangen. Camping ideaal om Troyes te bezoeken. Plaatsen zijn vrij te kiezen. Er is veel schaduw. Het toiletgebouw is goed verzorgd. Rond de bar is het internet vrij sterk. Als CP wel prijzig. Met Acsi korting 19.50€ incl 2pp.
Bezochten op 7/09 deze in terrasvorm aangelegde camping. Plekken vrij te kiezen. Bij droog weer kan het er wel stofferig zijn. Mooi sanitair gebouw met mooie, ruime douches. Internet 2€ voor 3 dagen en is redelijk sterk, konden er vlot naar Vlaamse zenders luisteren. Er is een klein restaurantje op de camping. De ontvangst was er vriendelijk.
Bezochten op 16/09 deze grote camping, gelegen in eikenbos aan een meertje. Toiletgebouw gaat al wat jaartjes mee, doch het was er netjes. Douches vallen erg klein uit. Wifi was gratis en is tamelijk sterk aan de receptie of aan het restaurantje. Er is veel schaduw.
Sitecode: 20218
Hebben hier op 20/09 overnacht. De camping is nogal afgelegen. er zijn plekken in het bos (veel schaduw) of op een open terrein, waar de plaatsen mooi afgebakend en ruim zijn. Het is er vrij rustig. Het toiletgebouw is wat verouderd, maar goed onderhouden, en de douches gaven lekker warm water. Het internet is er gratis en vrij goed. Wij betaalden er 18.60€ all-in.
Bezochten deze mooie camping op 19/09 gebruik makend van onze Acsi kaart. De camping is gelegen in de duinen, met rechtstreekse toegang tot het strand en de Oceaan. We werden er vriendelijk ontvangen door het personeel. Er zijn mooie zwembaden. Toiletgebouw super uitgerust en zeer netjes. Mooie ruime douches. Internet is erg sterk en ook gratis. Wij betaalden met acsi tarief 18.12€ incl taks/2pp.
Wij bezochten deze grote camping, vooral vaste caravans, op 18/09. Er is een apart veld voorzien voor campers (11 plaatsen) De douches zijn erg klein, je hebt er geen droge plaats en haakjes om je kleren ontbreken er. Iedere plaats is wel voorzien van electra, water en lozing toilet. Voor wifi durfde men zelfs 3€ voor 1h. Naar het strand wandelen, is een hele opgave, door de steile hellingen.
Op 17/09 bezochten we deze mooie camping, ideaal gelegen om het mooie stadje te bezoeken. De camping is druk bezocht, en de plaatsen zijn er vrij te kiezen. Het sanitair is wat verouderd, doch wel proper. Er is wifi, maar wel betalend.
Bezochten op 15/09 deze mooie camping, gelegen op +/- 4 km van het centrum. Ietwat verouderd, maar het sanitair was er wel proper. Internet gratis, alleen in de omgeving van de receptie. De ontvangst was vriendelijk. Er is ook veel schaduw.
Erg mooie en goed onderhouden CP. Is hoog gelegen, doch er naartoe rijden is geen probleem. Het toiletgebouw is echt super. Internet is inbegrepen en van goede kwaliteit. Kwaliteit moet betaald worden, vandaar de toch wel hoge prijs van 19€ incl 2pp, vandaar ook maar een 6, doch het hangt ervan af wat men zoekt.
Hebben hier op 12 en 13/09 op deze kleine verouderde camping overnacht. Er staan vele vaste tenten. Op bijna alle plaatsen heb je keggen nodig. Het sanitair gebouw is verouderd, maar wel proper en het water is lekker warm. De camping is afgesloten, je moet langs de portier passeren (veilig). Internet in de bar, maar wel consumptie verplicht. Ideaal om langs de zee naar Porto te fietsen.
Mooie camping, gelegen aan het voetbalveld. Het toiletgebouw was netjes. Internet gratis en van goede kwaliteit. Er is veel schaduw. Ideale plek om de mooie stad te bezoeken. Wij betaalden incl 2pp 15.20€
Sitecode: 19377
Vriendelijke en behulpzame ontvangst. Acsi korting wordt niet toegepast. Het is een kleine, goed verzorgde camping. Het sanitair is proper en wordt ook 2x per dag gereinigd. Er is veel schaduw, door de vele hoge dennenbomen. Is gelegen langs de monding v/d Rio Minho in de zee. Internet gratis en zeer vlot. Als camperplaats wel wat prijzig, vandaar deze mindere quotering.
Kleine verouderde, doch goed verzorgde camping. Ideaal als overnachting voor wie op doorreis is. Het onthaal op 6/09 was zeer vriendelijk. Douchen is wel even gokken, om de juiste instelling v/h water te hebben. Ze zijn wel verouderd, maar wel proper. Wifi ontvangst rond de receptie is gratis en vlot.
Mooie CP aan wijnkasteel, met rondom je wijnranken. Alles gratis. Nog weinig gezien, zo'n gastvrijheid. Ideale plaats voor op doorreis om er te overnachten. Spijtig dat we de afvalbak niet konden vinden.
Op doortocht naar Portugal hier op 4/09 op deze kleine camping, gelegen buiten het centrum, overnacht. De plaatsen zijn er ruim en er is veel schaduw. Het sanitair gebouwtje is zeer gedateerd, maar wel proper. Wij betaalden er met 2pp + electra + water 14.90€.
Hebben hier op 8/08 overnacht. De ontvangst was vriendelijk. De camping geeft een verloederde en slecht onderhouden indruk. Toiletgebouw is verouderd. De douches en wc waren vies. Er is veel schaduw en rond het receptiegebouw is er wifi. We betaalden incl 2pp en electra 13.90€
Bezochten deze mooie camping municipal op 07/08. Nederlandse beheerder. Ruime plaatsen met veel schaduw, gelegen aan de Loire. De douches zijn zeer ruim, en lijken meer op een badkamer, WC douche lavabo in dezelfde ruimte. Betaalden 13.40€ all-in, incl 2pp+ camper.
Sitecode: 1974
Wij hadden op 6/08 geluk om nog een plaatsje te vinden op deze druk bezochte CP, gelegen aan de Sioule en op wandelafstand v/h stadje. De plaatsen zijn gratis en ruim genoeg om ook je luifel te kunnen uitdraaien. Water en cassette lediging 4€ voor 15 minuten.Er is ook veel schaduw.
Mooie CP, gelegen aan de revier de Cher. Wel wat oubollig, maar wel netjes. Ruime douche. Er is veel schaduw en de plaatsen zijn ruim. De ontvangst was ook vriendelijk en behulpzaam. Er zijn ook wat versnaperingen te verkrijgen. Het dorpje heb je wel snel gezien.
Waren op 4/08 op deze mooie CP, gelegen aan de Allier, op wandelafstand van het mooie stadje. Bij het oprijden van de CP nummerplaat ingeven aan automaat. Muntjes kopen aan andere automaat voor stroom, water en cassette lediging. Het sanigebouw is buiten gebruik. Lijkt me voorheen een camping geweest te zijn. Plaatsen zijn vrij te kiezen. Er is veel schaduw.
Mooie CP, gelegen juist voor de in- of uitgang van het dorp. Er staat een sanizuil, waarvoor je jetons kan bekomen op de mairie. Erg handig als je na sluitingsuur aankomt. Cassettetoilet ledigen kan altijd. De verlichting wordt nogal vroeg gedoofd, waardoor je in het pikke donker staat.
Mooi aangelegde CP. Er zijn stroomaansluitingen voor 2- en 3 pins stekkers. Er staan wel verlichtingspaaltjes, maar veel licht kwam er niet uit. Je staat er te midden van de wijnstokken. Er is weinig schaduw. 's Avonds konden we ons inschrijven en werd er ook een glaasje champagne, om te proeven, aangeboden.
Dit is werkelijk een model camperplaats. Je ziet dat de vriendelijke eigenaars, zich met hart en ziel geven om het je zo aangenaam mogelijk te kunnen maken. Ruime plekken. Mooi en verzorgd toiletgebouwtje. Alles zeer netjes afgewerkt, en onderhouden. Een zeer goed internet.
We stonden op 22/07 op deze mooie locatie aan de jachthaven. Aanmelden in de botenwinkel. Betaalden er, inclusief €2,- borg, €16.50. De borg dient voor de sleutel van het super mooie en kraakheldere toiletgebouw. Douchemunt €1,- bij de receptie te verkrijgen, om er dan super lang gebruik van te kunnen maken. Internet is er gratis. Mooie fietsomgeving.
We bezochten op 20 en 21 juli 2016 deze mooie camping, met afzonderlijke ruime plaatsen voor campers. Verharde ondergrond, met daarnaast een mooi grasperkje. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Het internet voor niet KPN'ers is erg duur nl 5€/dag. Het sanitair is super. Op de campingwinkel tref je een ruim aanbod aan.
Omdat we hier op 19/07 een fietsuitstap gepland hadden, zijn we er gebleven. Je parkeert er op een wei, via een lange stroomkabel wordt je aangesloten op het stroomnet. Verder zijn er geen voorzieningen.
Tot onze verwondering kwamen wij op 18/07 door het volgen van de gps coördinaten op de privé eigendom v/d eigenaar terecht, terwijl de camping iets verder doorrijden is, doch werden er vriendelijk ontvangen. Er zijn 2 plekken voorzien van een verharde ondergrond voor de camper. Mooie plek om er in de omgeving te fietsen. Toiletgebouw mooi en netjes.
We werden hier op 17/07 heel vriendelijk met een kopje koffie of thee ontvangen. Mooie plaatsen op een verharde ondergrond, met camperuitstap op mooi gras. Veel toeristische info over de streek. Broodjesservice en zelfs een kleine bibliotheek. Super mooi toiletgebouw, welk ook zeer netjes was. Het internet is wel traag, maar het was er, en ook nog gratis.
Werden op 9/07 vriendelijk ontvangen. Mooie plaats vrij te kiezen op gras, maar harde ondergrond. Door de hoge bomen, is er op sommige plaatsen ook schaduw. Douches zijn er blijkbaar wat te weinig, want deze waren nogal druk bezet. Stroom en douche inbegrepen, doch water voor de vaat kost 0.5€. Plopsa en winkel dichtbij. Ideale plaats om De Panne te bezoeken of er te fietsen.
Bezochten deze mooie MP op 10/07. Alles is er geautomatiseerd. Betalen kan met briefjes alsook met munten. Spijtig dat er zo maar weinig plaatsen zijn in België. De plaatsen zijn niet ruim en er is ook geen schaduw, maar wel verhard. Wij willen echt niet klagen, laat dit een voorbeeld zijn voor meerdere initiatieven in België zodat we niet altijd naar het buitenland moeten.
Waren op 18 juni reeds rond 12:30 uur ter plaatse, doch camperplaats was reeds vol. Zijn voor de camperplaats, op de grote parking blijven overnachten. De plaatsen op de camperplaats zijn erg krap, wel dicht bij het centrum van het mooie stadje.
Eerste indruk bij aankomst "rommelig". De plaatsen zijn wel eng, maar mooi gelegen voor een meer. De ontvangst door de havenmeester was vriendelijk en behulpzaam. Het sanitair, gelegen in het kantoorgebouw, is zeer mooi en proper. Het centrum van het mooie Schwerin met kasteel is een bezoek zeker waard.
Mooie camperplaats vlak voor het dorp, aan het zwembad, waar je op gras staat. Er zijn 3 stroomkasten met 6 aansluitingen, waarvan er spijtig genoeg enkele niet werken. Internet is er gratis, maar is nogal zwak. Waar men kan douchen, is me een vraag, ofwel in het zwembad, maar er is niets aangegeven.
Zijn hier op 16 juni heel toevallig verzeild geraakt, omdat Wismar om 12:30 uur reeds volledig bezet was. Op de parkeerplaats voor de camping zijn 6 plaatsen voorzien van water en stroom. Men kan gebruik maken van het prachtige toiletgebouw, alsook van de andere services welke een camping biedt. Douchemuntje 1€. Ideale plek om het mooi Wismar per fiets (9km) te verkennen. Wij betaalden er 8€.
Bezochten deze mooie camperplaats op 15 juni. Deze druk bezochte parking is dicht bij het centrum (2,5 km) gelegen. Er zijn 2 douches, wat toch wat weinig is. Plaatsen zijn ook wat hellend.
Bezochten deze mooie Acsi camping op 16 juni. Mooie ruime plaatsen met water en stroom op de plaats, gelegen achter de dijk van de Oostzee. Mooi verzorgd sanitairgebouw. Je kan er heerlijk fietsen langs de kust. Buiten de dijkboulevard is er niet veel te beleven. Wij betaalden 16€ all-in.
De camperplaats is gelegen langs de weg, voor de uitgang van de camping. Ik vraag me af waar die 32 plaatsen zijn (waarschijnlijk op de camping zelf). Het toiletgebouw is werkelijk super. Ruime douches en kraaknet. Hoogseizoen start op 1 mei, dan is de prijs voor 1 camper en maximaal 4 personen 22,90 euro inclusief stroom en kurtaxe van 3 euro per persoon, wat toch wel zeer prijzig is voor een camperplaats.
Bezochten op 11 juni deze mooie verzorgde camperplaats met ruime plekken op de rondel. Gelegen buiten het centrum. Door de bomen is er ook schaduw. Buiten de zeer grote markt is er niet veel te beleven.
Waren hier op 10 juni. Mooie camperplaats met ruime afgebakende percelen. Gelegen vlak bij de toegang tot het mooie stadje. Er is een broodjesservice en gratis internet.
Waren hier op 9 juni. De plaatsen zijn ruim en er is ook wat schaduw. Als men gebruik wil maken van elke service, is de plaats wel prijzig. WC gebruik is telkens 0,50 euro. Cuxhaven ziet de campers wel graag komen, met hun toeristentax van 2,80 euro per persoon per dag. Maar ja, dat dan nog liever, dan helemaal geen camperplaats, gelijk aan de Belgische kust.
Eigenlijk is het gewoon een parking, zonder enige voorziening, maar ideaal om het mooie centrum te bezoeken. De Meyerwerf is een bezoek waard.
Waren hier op 7 juni. Mooie camperplaats, gelegen op kleine afstand van het mooie centrum. De plaatsen zijn wel nogal hellend, waardoor keggen noodzakelijk zijn. Het toiletgebouw is werkelijk super mooi en netjes, er is zelfs douchegel aanwezig. Het is er wel prijzig.
Mooie verzorgde camperplaats vlak voor het centrum van Brüggen, een mooi dorpje om te bezoeken. Alles wat een camperplaats waardig is, is er ook aanwezig. Bij drukke bezetting zijn de plaatsen wel wat eng.
Sitecode: 19978
Waren hier op 12/05. Zeer mooie en goed onderhouden camping met vriendelijke eigenaars. Ruime plaatsen, veel toeristische info, een tv hoek met salon, zeer proper toiletgebouw met goede douche, zelfs microgolf aanwezig om dan nog maar te zwijgen over een zeer goede wifi.
Mooie camping, gelegen in 'n bosrijke omgeving. Speciale plaats voor campers, een verharde oprijstrook, met daarnaast een grasstrook. Sanitair is proper. Er is ook wifi tegen 1.50€/uur.
Daar men de camperplek aan het uitbreiden is, mochten we op de camping staan. Het sanitair werkt met een pasjessysteem, maar er is een douche die met €0.50-muntstukken kan bediend worden. De plaatsen zijn er ruim en de wifi werkt uitstekend. Zeer proper toiletgebouw. We betaalden 10€ incl all, behalve warm water.
Waren hier op 8/05. Mooie plek met ruime plaatsen, afgebakend door een haag. Aangezien het verlengde weekend ten einde was, konden we vrij kiezen. Proper toiletgebouwtje. We betaalden met onze NKC korting 16.56€ incl 2pp en stroom. Douche 050€ voor 6min.Internet mogelijk mits 2.50€/1 uur. Ideale plek om Hengelo per fiets te verkennen.Mooi fietsomgeving.
Mooi MP plaats, voor de ingang van het mooie dorpje Borculo, vlak bij het Berkel Palace hotel en de Hambroekplas. Voor de fietsers, gelegen ts knooppunt 83 en 84. Er is ook een zwakke wifi ontvangst.
Waren hier op 6/04. Alhoewel de camping pas open ging op 08/04 mochten we er toch staan. De camping is erg verouderd en er is veel opknapwerk te doen, vooral bij de douches. Het dorpje is op wandelafstand. Tijdens de Acsi periode is de prijs 19€, wat vrij duur is voor een afgeleefde camping.
Hebben hier op 8/04 overnacht. Mooie CP iets buiten het dorp gelegen, bij het freizeitpark. Het dorpje stelt niet veel voor, daarom ideaal als stopplaats op doorreis. Het parkeertarief van 7€ is geldig van 12H tot 12H.
Bezochten deze plek op 5/04. Is een oorspronkelijke parkeerplaats gereserveerd voor campers. Mooie plaats om het stadje te bezoeken. Aangezien de plaats gratis is vraagt men om afval mee te nemen.Er is ook wifi bij mondjesmaat.
Waren hier op 04/04. Mooie parking met grind als ondergrond, wat een plakkerige bedoening wordt bij regen. Van gras is er echter weinig te zien, er is wel veel schaduw. Op de parking kan men ook wifi ontvangen. Mooi stadje om te bezoeken.
Bezochten deze mooie CP, vlak bij het kurpark gelegen, op 23/10. Je hebt er wel keggen nodig. Buiten het mooie kurpark is er weinig te beleven, maar je staat er wel rustig. In het haus der gastes dien je de kurtaxe te gaan betalen, 1.40€/pp. Stroom 0.50€/kw. De afvalbak mocht wel iets groter zijn.
Sitecode: 19983
Waren op 22/10 op deze mooie CP met ruime, verharde plaatsen en vlak bij het centrum gelegen. Buiten de Ramba-Treppen stelt het stadje niet veel voor. Er is veel schaduw op de CP, en je kan er ook 1U gratis op het internet. Voor stroom betaal je 6€/6uur en water 1€ voor +/- 100L.
Bezochten deze mooie verharde CP, welke aan het uiteinde v/h stadje gelegen is. Door de drukte staat men nogal kort tegen elkaar. Er is weinig schaduw, en een luifel uitdraaien ???. De CP is mooi verlicht en er is een kleine info, waar vooral stadsplannetjes liggen.
Op 20/10 waren we op deze mooie grote CP, gelegen langs een nogal drukke weg, net buiten het mooie dorp. Men kan er vrij zijn plaatsje kiezen. Er is veel schaduw. Het dorpje is een bezoek zeker waard.
Waren hier op 18/10. Mooie CP voor 10 stuks, vlak langs de camping. Op de stroompaal staat 1€, doch wij hebben niets moeten insteken, want de meter bleef 1600w aantonen. We betaalde 12€ aan de receptie en konden ook gebruik maken van de accommodaties v/d camping. De plaatsen zijn verhard maar wel eng. Luifel uitdraaien gaat niet. Mooie omgeving
Sitecode: 19778
Mooi CP aan de rand van het dorpje. Verharde plaatsen met veel schaduw. Een vriendelijke dame komt rond 17h het geld innen 4€ + 1€ stroom .Er staat een zuil voor waterinname (1€) en chemisch toilet reinigen. De afvalbakjes stellen echter niet veel voor. Het dorpje is echter snel bezocht.
Waren hier op 17/10. Was nogal wat afgelegen en omdat we er alleen stonden, zijn we verder gereden.
Waren hier op 13/09. Grote camping, gelegen aan het stuwmeer. Toilet oogt verouderd, doch proper en het douchewater was lekker warm. Internet op de camping is absurd duur nl 9€/dag, doch aan de receptie is het gratis. Er is veel schaduw. De camping is trapsgewijs aangelegd.
Mooie grote camping, vlak langs de Loire. Ruime vrij te kiezen plaatsen. Verzorgd toiletgebouw met ruime douches. Goed werkend (wel betalend 3€ per 24h) internet op de camping.
Waren hier op 6/09. Commentaar staat in de korte omschrijving.
Op 09/09 hier overnacht. Prachtige MP gelegen langs het canal lateral. De plaatsen zijn ruim en voorzien van electra. Betalen kan enkel betaalkaart. Ideaal om te fietsen langs de Loire.
Waren hier op 08/09. Alhoewel rond 12h15 aankwamen en de receptie in middagpauze was, heeft men ons toch verder geholpen, zodat we een standplaats konden kiezen om nadien de administratie te verzorgen. Het zijn ruime plaatsen, met veel schaduw. Mooi en verzorgd sanitair sanitair gebouw. Er is veel toeristische info en wifi gratis. Acsi tarief 12.88€ all-in voor 2pp. Mooi fietspad naar Chambord.
Waren hier op 7/09. Aan het vorige verslag van Dijkman valt nog weinig toe te voegen. Wij vonden dit een super plaats met een vriendelijke ontvangst en ruime keuze om te staan.
Waren hier op 3/08. Aanmelden is niet nodig. Gewoon 10€ in de zuil. Mooie plaats net voor het wijnveld. Als men gebruik wil maken van het sanitair 2€/pp betalen aan de receptie. Voor de fietsers, gelegen aan knooppunt 82. Internet is beschikbaar.
Mooie plaats om te staan, vlak bij het mooie dorpje. Voor de fietsers, ligt tussen de knooppunten 17 - 45. Spijtig dat er maar een kleine afvalbak stond, en dat er geen verlichting is. De ondergrond is verhard, doch bij regenweer ??. Voor de gps rijders, niet de betaalparking oprijden, doch hiervoor rechts afdraaien. Een richting aanwijzer zou wel handig zijn.
Mooi verharde camperplaats met ruim afgebakende plaatsen. Alle voorzieningen op iedere plek aanwezig. Mooi en proper sanitair gebouw. Internet aan het restaurantgebouw. 14.50€ 2pp incl toeristenbelasting.
Sitecode: 20678
Waren hier op 30/07. Vriendelijke ontvangst. Mooie plaats om te staan en te fietsen in de omgeving. Ligt dicht bij het fietsknooppunt 63. Verzorgd toiletgebouw, met ruime douchen. Er is een leesplaats, met veel info over de omgeving. Wifi gratis.
Werden hier op 18/07 vriendelijk ontvangen. Mooi verzorgde camperplaats met ruime plaatsen. Mooi en proper toiletgebouw. Er is een klein speeltuintje. Internet is inbegrepen in de prijs van 13.20€ voor camper + 2pp.
Waren hier op 13 en 14/6 en konden genieten van het Acsi tarief van 18€/dag. Vriendelijke ontvangst. Mooie ruime plaatsen met veel schaduw. Wc's zijn hoofdzakelijk van het Franse type. Gelegen, vlak aan het strand. Internet gratis.
Bezochten deze camping op 16/06. Vriendelijke ontvangst. Mooie camping met veel schaduw. Geen afgebakende plaatsen, vrije keuze van staan. Wel wat afgelegen, doch een busje brengt je naar het centrum, en komt je ook op afgesproken tijd weer ophalen. Douchen werken met munten, doch deze werden ons niet gegeven (vergeten ?). Wij betaalden 16€ met Acsi kaart.
Waren hier op 17/06. Zeer grote camping, verdeeld in verschillende compartimenten. Moesten op de parking wachten tot 16u, alvorens men kon inschrijven. Ruime plaats, vrij te kiezen, op het aangeduide compartiment. De kamperservice zag er zeer verwaarloosd uit, voor waterinname hebben we gepast.
Camping is vlak aan het strand gelegen. Vriendelijke ontvangst. Ruime plaatsen, ook met schaduw. Sanitair gebouw, proper en mooi en goed onderhouden. Internet 2€/dag.
Mooie, ietwat verouderde camping. Vriendelijk onthaal. Ruime plaatsen, met veel schaduw. Verzorgd toiletgebouw. Spijtig dat internet nogal duur is nl 2€/ 1 uur.
Sitecode: 22005
Waren hier op 16/07 met de kleinkinderen,om Plopsacoo dichtbij is. Mooie familiecamping, wij waanden ons in Nederland, er waren maar enkele andere nationaliteiten. Verzorgd toilet, mooi zwembad en speeltuintje, ideaal voor met kleine kinderen. Internet is wel betalend.
Waren hier op 22/06. Mooie camperplaats, zeker als tussenstop of om het stadje te bezoeken. Spijtig dat er geen vuilnisbak aanwezig is.
Waren hier op 21/06. Mooi MP met veel ruimte en ook schaduw. Konden er niet komen zonder even een stukje tolweg € 1,50. Je kunt er gebruik maken van het grote sanitairblok, deze wordt vooral gebruikt door de vrachtwagenbestuurders. Er is ook een winkeltje, restaurant en bar.
Waren hier op 20/06. Dit is een parkeerplaats, voorzien van een waterkraan en afvalbakken. Men staat er veel te dicht op elkaar. Luifel uitdraaien of zeteltjes buiten zetten (forget it). Volgens de uitbaatster, mag er van de politie niet meer.
Waren hier 2 nachten in Juni. Zeer mooie CP met veel schaduw. In het restaurant kan je natuurlijk eten, maar ook broodjes bestellen. Een slot op de wc deuren ontbreek, en is maar een kleine ingreep. Een busje brengt je naar het centrum, en komt je ook weer ophalen. Toffe service.
Gebruik van gemaakt op 13/06 om het prachtige dorpje te bezoeken. Is een parkeerplaats met voorzieningen, doch campinggedrag niet toegestaan. Ondanks de olijfbomen is er weinig schaduw.
De parkeerplaatsen zijn eng. Je hebt er 2 nodig om de luifel uit te kunnen draaien. Lozen van grijs water en chem toilet kan enkel van 21h tot 6h op een naastliggende parking. Je krijgt een pasje om poort te openen. Internet is gratis, douchen 1€/3min.Er zijn 2 wc's. Er is totaal geen schaduw. Polignano is een mooi dorpje om te bezoeken.
Waren hier op 11/06.Afzonderlijke plaatsen boven een ondergrondse parkeergarage. Er is wel geen schaduw. Stroomaansluitingen aanwezig. Er is een wc, waarin ook het chem. toilet geledigd kan worden. Water kan genomen worden aan een lavabo. Plaats is dag en nacht bewaakt. Communicatie enkel Italiaans.
Waren hier op 10/06 om het prachtige stadje te bezoeken. Is enkel een parkeerplaats zonder enige voorziening. Parkeertarief 1,20€/u.
Nette plaats om te overnachten. Rustige plaats, blijkbaar druk bezocht. Mooi stadje om te bezoeken. Op de MP ligt er toeristische info. De electra is 1€/8u.
Hebben hier op 21/05 overnacht. Prettige ontvangst door de havenmeester. Mooie verharde plaatsen, doch je kan ook op gras gaan staan. In het havengebouw is alles aanwezig, wc, douchen, afwasblok. Joure mooi dorpje om te bezoeken. Internet mogelijk aan de brasserie.
We waren hier op 20/05. Vriendelijke ontvangst door de havenmeester. Mooie camperplek met een prachtig sanitairblok, met zelfs een wasserette en een saunaruimte. Dicht bij het fietsroutenetwerk gelegen.
Een goede plaats, als men wil luieren of wandelen. Om te fietsen is het er nogal stijl.
Mooie plaats, dicht bij het centrum. De parking is gratis, wel wordt er gevraagd om afval mee te nemen, wat toch maar een kleine moeite is. Tijdens openingsuren zwembad kan men wc en douchen gebruiken in het zwembad.
Prachtige plaats, dicht bij het centrum van het stadje. Edeka tegenover de cp. Er valt mooi te fietsen langs de Weser. Vriendelijk onthaal. Wifi gratis.
Mooie verharde plaats, wel afhellend. Uitzicht op een wat verlaten buurt. Ideaal gelegen, dicht bij het centrum. Mooie plaats om het stadje te verkennen.