@JeanetMolenaar
Een redelijke locatie voor nood voor 1 nacht. Openbaar toilet en vuilcontainers staan vlak bij. 't is eigenlijk een parkeerplaats voor omwonenden. Er naast ligt een park. Overdag geluid van verkeer en opstijgende vliegtuigen. ' s nachts niet. De bushalte is om de hoek. Met nr A3517 hebben we een rechtstreekse verbinding naar museo plaza om Guggenheim te bezoeken. (45 min).
Een handige plek als je Canterbury wilt bezoeken of van/ naar de ferry. Mooi systeem met de bus naar het centrum. enig minpuntje is de lucht van het riool. Het regende die dag dat wij er stonden, de vlg dag was het iets minder. Toen scheen de zon.
Nette camping, hele aardige mensen. 20 pond per nacht zonder elektra, 30 met elektra. eenvoudig sanitair maar functioneel.
Primrose Park blijkt gesloten te zijn, zoals het er bij ligt is dat al even. Dus geen ster. Helaas moet ik er 1 geven anders kan ik de review niet plaatsen. Kan dat niet aangepast worden?
een prachtige plek. vuil water kan er geloosd worden. toilet geleegd. heerlijk rustig. prachtig middeleeuws stadje. goed verzorgd! een aanrader!
camperplaats is er nog steeds. een prachtige route naar de plek. Leuk om hier te staan!
We hebben hier 8 dagen gestaan. van vrijdag 24 mei tot zaterdag 1 juni. Een vriendelijke ontvangst. In het weekend stroomt de camping vol met Spanjaarden wat een gezellige sfeer met zich meebracht. Een heerlijk groot zwembad. De baai aan de overkant van de weg die uitmondt in de Atlantische oceaan. Je kunt er heerlijk fietsen. Met de veerpont naar Cadiz. Kortom een heerlijke plek om even bij te tanken voor je verder trekt.
Sitecode: 19817
We hebben op deze plek gestaan op 22/23 mei. Je kunt later op de avond aankomen. We moesten even wennen aan de geluiden: trein/auto's en vliegtuig.' s avonds rond 23.00u wordt het rustiger. Alle voorzieningen zijn er. Douche moet apart betaald worden. zwembad is niet groot en heerlijk om te gebruiken na een dag Sevilla. En het belangrijkste, je kunt op de fiets naar de stad Sevilla. Dus prima om de stad te bezoeken en door te gaan.
Een hele fijne camperplaats bij Nederlanders die daar sinds kort wonen. Alles is nog in opbouw, het is er goed toeven met een wijds uitzicht over de omgeving. En hele aardige, gemoedelijke, enthousiaste eigenaren.