@JeanieO
Hele fijne plek als je geen drukke, grootschalige camping wilt. De eigenaresse en jongen bij de receptie zijn zeer vriendelijk. Het restaurantje ziet er goed uit ( wij hebben er niet gegeten ) en de plaatsen zijn groot en netjes. Je kan kiezen tussen afkoelen in het riviertje of het zwembad en het sanitair is ook netjes en schoon. Leuk vind ik dat er een kruidentuintje is, en dat de beheerders duurzaam om lijken te gaan met de natuur.
Sitecode: 19429
Super! de dames bij de receptie zijn ontzettend vriendelijk. De camping is mooi, brandschoon en ligt gunstig ten opzichte van Ronda. Echt aan aanrader!
laat de drukke weg je niet misleiden! achter het restaurant ligt een hele nette, schone en mooie kleine camping.
Sluit me volledig aan bij alle positieve reviews hier. Schone, rustige plek, maar wel gezellig. Genoeg schaduw, en de locatie is fantastisch. Lieve mensen bij de receptie en in het barretje. Brood kan een dag van tevoren besteld worden. Je wandelt zo naar Bolseno, echt een prachtig stadje. Het kratermeer is heerlijk om in tr zwemmen!

10 sterren als het kon! Wat een ontzettend lieve, leuke familie. Niets is teveel. Hun gastvrijheid doet je echt welkom voelen. De sfeer op de camperplaats is gezellig en gemoedelijk. Alles is werkelijk brandschoon.Goede uitleg door Flavio, één van de zonen, over Pompeii. Hij of zijn vader brengen je overigens met liefde naar Pompeii voor een kleine vergoeding. Giuliana is een enorm warme, lieve vrouw. Het voelt alsof je bij haar thuis bent! 🩷
Een hele fijne plek. Erg netjes en schoon. Ruime plekken met veel privacy. Leuke details zoals de pijp voor het lozen van chemisch toilet welke in een plantenbak ‘verstopt’ zit. Schattige plek voor goede prijs!
Wij vonden het hier super! alles ontzettend netjes en schoon. sanitair gloednieuw en beste welke wij tot nu toe hebben gehad. gemoedelijk en erg lieve eigenaren met oog voor details. absolute aanrader als je van een kleine camping houdt en hele goede prijs/kwaliteit verhouding.