@JeanneSchilder
- 2014
Een grote camperplaats met voldoende ruimte tussen de campers. Alle voorzieningen xijn asnwrzig. Het L' ill Madame ligt om de hoek en een leuke plek om te bezichtigen. Vergeet daarbij niet een hapje te eten op de boerderij.

een prima camperplaats. goed verzorgd met alle voorzieningen inclusief een prachtig zwembad en dat voor 9 euro per nacht. alleen de doyche moet apart betaald worden. Het stadje heeft niet zoveel te bieden, behalve een goed restaurant dat we graag aanbevelen.
Een prima lokatie. in 15 minuten zit je in Gibraltar. Alle voorzieningen aanwezig
Van 15 tot 19 maart op de camperplaats gestaan. Een geweldige lokatie met zeer gastvrije en behulpzame beheerders. prima voorzieningen
De camperplaats is sinds 2 maanden geopend. Alle voorzieningen zijn aanwezig met uitzondering van elektra. De prijs per nacht is afhankelijk van de lengte van de camper: tot 7,5 meter 8 Euro en langer 10 Euro per nacht. We kwamen de camperplaats op onze fietstocht door het achterland van Peniscola tegen en hebben ter plaatse informatie opgevraagd. De camperplaats ligt nietr ver van het oude centrum. Een prima plek lijkt ons.
De camping zou zoveel beter kunnen scoren, als de staanplaatsen, beginnend bij de ASCI plaatsen aan de Calle 1 t/m 8, geegaliseerd en verbreed zouden worden en de elektra voorziening naar hedendaagse normen aangepast worden. Gezien zijn ligging, vlak bij het strand en de boulevard en met de via verde naast de deur, zou de camping een sterke concurrent kunnen worden van Bonterra.
Prima overnachtingsplaats met veel voorzieningen en enthousiast petsoneel. Beveel de plek van harte aan.
Ruime staanplaats, goed sanitair en op korte afstand van strand en centrum. Beveel de camping van harte aan.
Gewoon heel goed. Niets op aan te merken. Van harte aanbevolen.
Gewoon heel goed, zoals een camperplaats er uit moet zien, vind ik. Wij hebben afgelopen week er heerlijk gestaan. Goed internet tegen prima prijs.
mooi aangelegde camping met goed sanitair. Groot minpunt is de slechte werking van internet. Slechts met 1 apparaat voor 10 euro per week en vervolgens alleen de melding krijgen "wachten op stabiele verbinding". Daarnaast slechts 1 droger en 2 wasmachines op zo'n grote camping is aan de magere kant.
fijne kleine camping om langere tijd te staan of voor 1 overnachting. voorzieningen zijn uitstekend. prima wifi en op loop afstand van de oude binnenstad. satellietontvangst is erg beperkt op de plekjes 32 en 33 wel mogelijk.
Prima camperplaats met ruime plekken op gras waar je het luifel goed kunt uitdraaien. Sanitaire ruimte is bijna af, bestaande uit 2 douches en 2 toiletten en een afwasplek, samen in een ruimte naast de informatiekiosk. Niet ver van de A2, en makkelijk te bereiken. Een prima plek om de Kempen nader te ontdekken en een mooie stop als je onderweg bent naar of terug komt van het zuiden.. Prijs en kwaliteit in prima verhouding.
Sitecode: 91951
1 nacht gestaan. zijn vertrokken omdat het luifel om beschutting tegen de regen te hebben, op de betonplaat niet vastgezet kon worden. Wellicht is het mogelijk op elke plek een deel van de betonplaat te verwijderen en op te vullen met gras. Het gras zou ook een aantrekkelijker beeld aan de camperplaats geven.
Fijne camperlocatie met vriendelijk beheerdersechtpaar en ruime naar eigen keuze te nemen plaatsen. Geen verkeersgeluid uit de omgeving. Super schone sanitaire ruimten. Ruime en goed bereikbare loosplaats voor grijswater en toiletcassette. Een goede jeu de boule baan ontbreekt niet. In de omgeving is het fijn fietsen.
Afgelopen 3 nachten op de brandschone camperplaats gestaan. Zijn ontvangen door erg vriendelijk eigenaars echtpaar die alle moeite doen om het jouw naar de zin te maken en zorgen voor dat de amperplaats er spic en span uitziet. Mooie grote plaatsen. kortom een superplek die ik van harte aanbeveel.
Prima camperplaats direct aan de jachthaven. Ruime plaatsen met alle voorzieningen. Goed santairgebouw weer open maar geen gebruik van gemaakt, alle voorzieningen aan boord. Wifi tegen betaling aanwezig. Geen gebruik van gemaakt.
Wij hebben afgelopen 4 dagen op de camperplaats gestaan. een geweldige locatie met goede voorzieningen, ruime plaatsen en zeer vriendelijke eigenaren. Een fijne plek om het het Drents-Fries Wold te ontdekken per fiets.
Vriendelijk ontvangst, alle prima voorzieningen aanwezig met goede wifi. Geweldig fijn fietsland met Werelderfgoedplaats Schokland en Urk in de buurt.
SVR camping met vriendelijk ontvangst en alle noodzakelijke voorzieningen aanwezig. Storten van grijswater is lastig voor campers langer dan 7 meter. Heerlijk rustig met uitgebreid fietspadennetwerk. Een aanrader.
Van 5 tot en met 10 maart 2020 op de camping verbleven. We hadden een zeer ruime plek met veel gezellige Overwinteraars als buren. Prima sanitair. Bevelen de camping zeker aan. Er is een prachtig strand en het is heerlijk fietsen in de omgeving en over de Via Verde naar Ayamonte.
Hebben hier overnacht op 4 maart 2020. Een prima plek, rustig en tegenover de supermarkt. Geen gebruik gemaakt van de voorzieningen. Het oude centrum van het charmante stadje ligt op korte afstand van de camperplaats. De 2 pleintjes en het kasteel van de hertog zijn de moeite waard te bekijken.
Voor doorreis op 3 maart 2020 een prima plek. Niet ver van de snelweg en dichtbij het centrum om te bezichtigen benen ook nog even de stad te bekijken. Van de voorzieningen geen gebruik gemaakt.
Op 2 maart 2020 hebben we hier gestaan voor 1 nacht op doorreis naar Spanje. Zoals we gewend zijn van Pass d'Etappe weer een fijne camperplaats.
Op 1 maart op deze camperplaats overnacht. Een prima plek voor op doorreis. Sanitairgebouw was open. Dorpje heeft niet veel te bieden. Een aardig park tegenover de camperplaats, grenzend aan de Loir.
Op deze camperplaats op 11, 12 en 13 maart gestaan. Een mooi aangelegde camperplaats waarop de eigenaar trots mag zijn en met een goede horeca functie. We komen zeker weer eens aan.
Een topplaats, voor zowel wat betreft de voorzieningen als voor de hulp die de mensen van de receptie ons boden naar aanleiding van het sluiten van de grenzen tussen Portugal en Spanje en tussen Spanje en Portugal. Zij zorgden voor de noodzakelijke formulieren. Een plek waar ik zeker zal terugkeren als het Coronavirus weer achter ons ligt.
Op doorreis naar Nederland op 19 maart 2020 op deze camperplaats overnacht. Lekker dichtbij de N10, waarvan je nauwelijks last hebt. Water is boven te halen, maar ook beneden is een watertappunt bij de stortput. Dit watertappunt niet gebruikt. Een prima plek voor overnachting dus.
Wij hebben hier overnacht van 18 op 19 maart 2020. Een prima plek na een reis van 840 km uit Portugal. Helaas stond op het vrachtwagendeel naast de camperplaats, een koelwagen waarvan de koelinstallatie frequent aansloeg. Maar desondanks een prima nachtrust gehad.
Wij waren hier op 22 september. Een mooie camperplaats van Pass d'Etappe op de oever van de Gardon (je ziet hem niet maar hoort hem wel) en op slechts enkele minuten fietsen van de Pont du Gard en het stadje met alle commercie. Toegang tot de camperplaats is voor veel camperaars een hele toer. Via het display kan een kaart aangekocht worden waarmee de slagboom wordt geopend. De kaart geeft ook toegang tot de sanizuil buiten de camperplaats. Eenvoudig de kaart voor het toetsenbordje houden en op het displaytje kun je lezen welke kraan voor drinkwater je kunt gebruiken. De kaart kan opgewaardeerd worden via website en na aanmaken van een account.
Sitecode: 2052
3 Nachten gestaan. Een top locatie voor fietsliefhebbers aan de Voie Verte voor bezoek aan de stadjes Cormatin en Cluny . In het middeleeuwse stadje St. Gengoux is een B1 supermarkt aanwezig. De sanizuil staat op de algemene parkeerplaats waar de toiletcassette gestort kan worden. Er naast ligt de camperplaats waar geen stroomaansluitingen zijn. Alleen betaald water uit de sanizuil. In het toiletgebouwtje is water voorhanden.
Wij waren hier op 15 september. Jammer dat er maar 5 wagens kunnen staan op deze mooie, stille, verharde plek met een prachtig uitzicht over het heuvellandschap. Overigens stonden er enkele wagens ook op de aangrenzende parkeerplaats. Buiten een bakker, die op maandag was gesloten, geen supermarkt in het dorpje. Het restaurant op het park was gesloten. Het zag er uit alsof het niet meer in bedrijf was.
Op 27 juni hier gestaan op de grote parkeerplaats. Bij de ingang staat een huisje waar je je kunt aanmelden. Daar was niemand aanwezig en zijn doorgereden de parkeerplaats op. Bij een parkeermeter een kaartje genomen voor 7 Euro 24 uur. Op de parkeermeterzuil staat een bord dat de camper ook daar zijn kaartje mag halen. Ga je echter naar het Cityhotel dan betaal je 15 euro per 24 uur. Geen voorzieningen gevonden. Wel prima plek om te voet (15 minuten) naar de historische binnenstad te wandelen.
We hebben hier op 22 en 23 juni gestaan met veel plezier en met de muziek van het festival op de achtergrond. Juist tijdens dit weekend werd het jaarlijkse festival georganiseerd. Tot 01.00 uur van zaterdag op zondag heftige muziek. Verder een prima plek om de Werra af te fietsen.
Prima plek voor overnachten en voor bezoek aan Kassel. De tram in Baunatal brengt je in 20 min. in het centrum van Kassel.
Bijzonder aardige eigenaar maar een magere camperplaats. Cassette legen in een ondeugdelijke en weinig hygienische voorziening. Op je plekje is weinig ruimte om buiten te zitten. Locatie ten opzichte van de historische binnenstad is prima. Tram voor de deur maar ook te voet goed te doen (30 min.) Desalniettemin waarderen we de plek met een magere 5
gps coördinaten voor deze parking zijn onjuist. met de vermeldde coördinaten kom je achter de parking uit. de coördinaten moeten zijn: N50.0269455 O19.2005998 Deze coördinaten brengen je bij de ingang van de parking schuin tegenover het Auschwitz museum
Een geweldig goede en rustige plek met goede voorzieningen, dicht bij het centrum en het mooie klooster. Niet elke camperaar ziet kennelijk aan het begin van de parkeerplaats het bordje over hoe de camper te plaatsen op de parkeerplaats.
Wij waren op deze camperplaats op 25 april 2019. Van een Portugese camperaar kregen wij te horen dat het parkeren tot juni gratis is. Alleen in de zomerperiode moet parkeergeld (8 Euro voor een dagkaart) betaald worden. We hebben de informatie voor waar aangenomen en hebben de nacht gratis doorgebracht op deze goede camperplek met sani-voorzieningen.
Mooie plek aan prachtig natuur gebied. Veel ruimte om te wandelen over strand en fietsen door het natuurgebied Campinggedrag wordt niet getolereerd en, wordt gezegd, kan zwaar beboet worden. Tijdens ons verblijf droog weer.
Goede plek voor een overnachting. Verkeer al vroeg in de ochtend goed hoorbaar. Aardig dorpje.
Een geweldige plek. Alle voorzieningen aanwezig. Nu ook een toilet aanwezig. Prima WIFI verbinding.
Prima rustige stopplaats voor reis naar het zuiden of noorden. Belangrijkste voorzieningen zijn aanwezig. Dorpje Roullet heeft geen winkels of restaurants.
Goede cp voor bezoek aan Romeins historisch centrum van de stad. Geen last van stadslawaai.
Heerlijke cp met heel vriendelijk ontvangst. Internet zoals het hoort, snel en krachtig. Fijne plek om Murcia en de omgeving te ontdekken.
Prima cp. Enige minpunt vinden wij de grote afstand naar het strand en het stadje.
Ideaal gelegen cp. niets op aan te merken. Prima plaats voor kort en lang verblijf. Voorzieningen geweldig goed. Ben je in de buurt, de Nederlands sprekende dame ontvangt je allerplezierigst.
geweldige cp. goed afgebakende plekken waar voldoende ruimte is voor zitten en het luifel. Prima wifi, goed sanitair, goed bereikbaar en op wandelafstand van het gezellige dorp. Uitbreiding van de camperplaats is in mei een feit. Zeer aanbevelingswaardig.
Prima plaats voor overnachting op doorreis of om er een paar dagen te staan. Het oude centrum is te voet goed te doen en zeker de moeite waard te bezoeken. Op de camperplaatsalleen de automaat voor elektramunten gebruikt. Werkt prima. De automaat om te betalen bij vertrek werkt goed maar dient met geduld bediend te worden.
kaart voor de scanner en open gaat de slagboom. bij vertrek de kaart weer voor de scanner en open gaat de slagboom. Prima systeem, alleen wel zorgen dat er voldoende Euro's op de kaart staan. Het is een prima lokatie voorbeen overnachting onderweg naar het zuiden of het noorden. Het middeleeuwse plaatsje La Cavalerie is het waard te bezoeken. Kom er zeker weer terug.
Fijne camper plaats. Rustig gelegen met goede sani-voorziening. Elektra aan een zijde van de Cp. Wifi, goede ontvangst. Goede uitvalbasis voor fietsen in de omgeving.
Prima camper plaats. Stonden er 2 nachten. Goede uitvalbasis om de omgeving te verkennen, te voet of met de fiets. Elektra en sanitair prima.