@JeannetSteffens
- 2021
Mei 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden

Sitecode: 101936
Geweldige camping aan een Ven met rondom een strand. Groot camping terrein erbij met diverse soorten plaatsen, ook geschikt voor grote groepen. Schoon sanitair gebouw, wasmachine en droger. Bij drukte broodjes service, foodtruck, pizzawagen, ijs. Zeer geschikt als je een sup hebt minder geschikt voor kleine kinderen. Wandelen, fietsen, het oorlogsmuseum, genoeg te doen. De eigenaars, super aardig!!
Sitecode: 92052
We wilden dit jaar het vuurwerk ontvluchten voor onze 2 hondjes, het park is inderdaad vuurwerkvrij maar de omgeving....Nog nooit zoveel knallen gehoord, voor ons niet meer! Alles goed verzorgd, kon oliebollen bestellen alleen géén brood meer s'ochtends en dat is toch handig als je hier 5 dg bent. 4 amp stroom € 3,=, dat kan je dan kopen bij een automaat maar tikt aardig aan. Verder natuurlijk prachtige camperplaats met top sanitair.
Iets van de snelweg af een prachtige CP door een klein stadje heen. Naast een prachtig huis midden tussen de velden. Plaats voor 4 campers, er stond niemand en wij konden camper plus aanhanger kwijt. Incl. stroom en evt. water. € 20,= kan je in de brievenbus bij het huis stoppen. Staat een vuilnisbak en krat voor lege flessen Genoten van het mooie landschap, met 5 min ben je weer richting de snelweg. Navigatie wees ons direct de juiste weg!
5 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Wij waren hier al rond 14.00 uur slagboom dicht, dan moet je even naar een klein soort barretje/winkeltje rechts voor het terrein lopen daar zit een beheerder. € 10,= betalen en je kan gaan staan. Stroom werkt niet, water en lozen wel. Het ligt aan een weg aan een rotonde door een dorp dat hoor je maar als ik moe ben slaap ik. Later kwamen er nog 6 campers bij. Stoor je je aan verkeer dan doorrijden en anders prima plek in een soort park.
4 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Een betaal gedeelte dat vol was toen wij aankwamen en een groot gedeelte met een blauwe schijf die niemand gebruikt. Het liep helemaal vol met campers die parkeerden ca. 25 stuks en nog ruimte over. We hebben prima geslapen. Er is een restaurant in de buurt en een grote Lidl op 300 mtr. Al met al zou ik niet het betaal gedeelte nemen, daar loop een hard stromende rivier naast, hoop lawaai!
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden