@JeannetteBalk
- 2006
afgelopen hier gestaan met 8 campers en geen laat gehad van rumoerige Ierse personen. Er was wel veel wind, windkracht 6, maar daar kan niemand iets aan doen. In de loop van de nacht afgenomen. Dungarvan is een hele leuke stad met leuke pubs en winkels.
5 sterren omdat het een heel mooi plekje is, met een mooi uitzicht en erg rustig. De weg er heen is wel smal, maar te doen met een 7,5 mtr. lange camper. Geen voorzieningen.
Al hoewel hier geen toiletten en douches zijn, toch 5 sterren. Erg mooi aangelegd, langs de rivier, bij een leuk stadje en de voorzieningen voor zwart water, wc ledigen en schhon water tanken zijn heel erg goed. .o
het mooiste plekje dat je je voor kunt stellen. We waren iets te laat, maar werden toch nog toegelaten. We mochten zelf een plekje uitzoeken en er was plek genoeg. Er was wel veel wind, maar dat was te verwachten.
een leuke kleine camping met ruime plekken. We hebben hier 2 nachten gestaan om daarna door te gaan naar Engeland. We stonden in de hoek van de 2 doorgaande wegen en dat was behoorlijk rumoerig. Wij hadden ergeen last van. Verouderd sanitair maar schoon. Voor € 13,00 p.n. zonder electra lekker voordelig.
Sitecode: 72035
Hele fijne plek, je ziet de boten op de Schelde vanuit je camper varen. Schoon sanitair gebouw en lekkere douche. Wij hebben geen last gehad van het verkeer.
Sitecode: 19766
Een hele fijne en schone camping en niet al te groot. Wij zijn heel fijn geholpen door de mevrouw van de receptie. We kregen allerlei info en een fietsroute langs de rivier naar stad Luxembourg. De camping ligt in een heel mooi stadspark en heeft ruime plekken. Hele mooie douches met vloerverwarming en toiletten. Alles heel erg schoon en goed verlicht.
Hele fijne camperplaats, ruime plekken, goede voorzieningen, rustig, zeer schone toiletten en douches. Alles perfect geregeld.
echt een heel mooi plekje boven op een heuvel en mooi uitzicht. We stonden er helemaal alleen. Naast de ruïne staat een huis waarin kinderen tijdelijk kunnen wonen. Verder geen enkele voorziening.
mooie grote parkeerplaats, de plekken zijn net groot genoeg, maar er waren er maar een aantal bezet. Wel wat lawaai van de auto's op de weg er naar, maar 's nachts niet veel verkeer.
hele leuke camperplaats met zeer ruime verharde plaatsen. Ziet er erg gezellig uit en zeer vriendelijke eigenaren. Rustige omgeving en mooi gebied om te fietsen. Dicht bij Weert. Wij komen zeker terug
Een mooie plek en alles is aanwezig water en stroom en een leuk museum 👍
Mooi rustig plekje geen water aanwezig om toilet schoon te spoelen in het centrum
Mooie, rustige plek, maar is niet aangegeven als camperplaats. Bij navraag mogen we hier staan, maar geen elektrisch of andere voorzieningen.
Mooie parkeer plaats, na half 5 komen altijd plaats
Is een mooie plek
erg mooie plek met goede, gratis toiletten die 's nachts gesloten zijn. Net zo mooi als de andere camperplaat maar wel iets meer geluid van het verkeer. A77 loop er direct langs.
fantastisch plekje met stroom , zeer eenvoudig toilet en schoon water