@Jeannie69
- 2021
mooie camperplek. loopafstand van winkel en sloten centrum op de plek een prima bistro met geweldige bediening.
prima plekken rustige sfeer is net af dus nog ietwat kaal maar prima en op loopafstand van blokzijl
de comfort plekken zijn prachtig aan t meer met eigen veranda aan t water. goed restaurant en een beachclub op loopafstand.
mooie plek rustig netjes
vreselijke camperplaatsen dicht op elkaar. grote stroompaal in t midden. de gemiddelde parkeer plaats is gezelliger.
super
sauna en zo je bed in. super
Prima plek geweldige uitloop met honden. Ruime plekken aardige ontvangst klein maar oogt gezellig
Geweldig. Netjes goede prijs zelfs bij vol mochten we op de camping voor camper tarief. Zeer leuk voor kids honden toegestaan aaaaanrader.
Goede voorzieningen grotw camping toch geen geluidsoverlast savond na half 11 stil. Veel honden. Geen last van Geweldige locatie 1 kant t strand andere kant natuurgebied. Sanitair prima. Wel erg duur 196 euro voor 3 nachten camper met 2 hondjes. Te duur maar wel een plek om terug te komen
Prima mooie camperplek met privacy
Sitecode: 19369
De prijs is geen 12 maar 15 euro. Prima plek mooie omgeving. Je kunt ook op t gras voor 25 euro per nacht. Enige echt minpunt is dat er gedoogd wordt dat honden los lopen. Mijn hond houdt daar niet van dus steeds opletten dat er geen hond bij jou vast liggende hond komt.
geweldige ruime plek goede uitval basis. lopend door t bis naar nationaal parc. echt een aanrader