@Jeff
- 2013
Jeff Goede plek. Je loopt zo naar het Casino.
Hier 19aug gestaan. Prima plaats met Lidl om de hoek . Van niemand last gehad.
Stonden hier 2 dagen , vlak terrein. Goede camping als stop plaats.
Sitecode: 19648
Inderdaad op vrijdag marktdag , sta tussen de geparkeerde auto’s.
9/6/2023 Mooie CP aan de kust op de rotsen. Politie 2 keer langsgekomen , heeft alleen gekeken.
Zie foto voor toegang . Trein komt vlak langs de cp. Geen verlichting op de CP. Wel direct bij het strand.
Prima plek voor die 2 euro, wel veel geluid van auto verkeer.
Grijswater valt niet te lozen , omdat auto’s op de oprit parkeren . Water is ook afgesloten.
20 dec. 2021 Het is geen camperplaats, dus ook geen voorzieningen. Open veld met een paar bomen. Wel mooi uitzicht naar zee.
Wij waren hier 12 en 13 nov. 2021 Een heel veilige camperplaats in een grote stad. Elke avond live muziek . Met de fiets gemakkelijk en snel naar het centrum.
Vandaag zondag 21 juni geweest. Het is geen camperplaats meer, maar een opslagplaats van oude caravans. Wat je daar ziet staan, zie je op een sloop nog niet.
Uiteindelijk 9 dagen heerlijk gestaan langs het water. Gewandeld en gefietst in omgeving. Zeer vriendelijke ontvangst.
Sitecode: 2025
Geweest op 25-05-2019 Deze Cp is niet meer gratis. Kost minimaal 16,60 euro per nacht met stroom.
Prachtige cp gelegen in een park.
Je kan niet op de camperplaats komen door slagbomen
De slechtste ervaring in 45 jaar. Nadat ik mijn camper op een plaats had gezet, kwam na enige tijd een Duitse camper. Naast mij waren nog 2 vrije plaatsen. Dus ik bleef staan. s'Avonds bij terugkomst was mijn rechterachterband lek gestoken. In de wang van mijn band , was met een mes een gat van 4 a 5 cm. Dit werd ook bevestigd door de monteur van de nieuwe band. Er zijn dus ook slechte camperaars
We zijn hier geweest op 9 juni 2015. Mooie camperplaats , prima ondergrond. Het plaatsje Igea Marina op z'n 50m afstand.
Zeer mooie camping met goede camperplaatsen. Alles ruim aanwezig. Je loopt zo van de camping het strand op. Enige min puntje kiezelstrand.