@Jeffrey-B

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Gewoonweg slecht. Tobben met een computersysteem. Onverzorgde aanblik. Ik heb nog nooit zo'n hoog stroomverbruik gehad dus dat vertrouw ik ook niet. Geen velletje toiletpapier in het hele gebouw en dat is bewust. het gros van de papierdispensers zijn weggehaald. Dus als je voor veel geld op een begraafplaats naast een drukke weg wil staan met 0- service is dit de beste optie.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Vakantiefabriek. Veel te duur voor het gebodene. 1 juni volle camping( minimaal 70 plekken) en slechts 2 douches per geslacht. Voor de meeste campers geen uitzicht. Wel perfecte locatie op de stoep bij de boot.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

prima plekje aan de haven, vlak bij het stadje, zeer schoon sanitair. Aanrader om in de plaats Mosjøen te gaan eten bij Tippen Gastro. Heel vriendelijk ontvangen en lekker gegeten. Zelfs de hond werd op zijn wenken bediend met 2 bakken water;)

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Opgegeven adres klopt niet. Volg de weg verder en het staat met grote borden aangegeven. Malangsveien 1390, 9055 Mestervik, Noorwegen Supervriendelijke eigenaar en alles qua sanitair dik in orde.

pas open in juni 2024

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

geweldig plekje, ook voor kinderen. Uiterst vriendelijk ontvangst, nette sanitair, leuke wandeling naar de visvijver. En dan ook nog een prachtig hoekje met oude gebouwen met alles erop en eraan.

Wanneer je het over vriendelijke ontvangst hebt, is dit de absolute top. Op een typisch engelse (humor)wijze worden de mogelijkheden uitgelegd. Sanitair is wat simpel maar de plaats is super.

Prima plekje voor op doorreis naar Scandinavië. Je kan later op de avond aankomen, dan word je vriendelijk ontvangen in het restaurant. je mag zelf een plekje uitzoeken, tip, zorg voor een lange stroomkabel. Sanitair wel wat ouder, maar prima onderhouden. 3 ruime heren- en 3 ruime dames douches.

Hartelijke ontvangst door de eigenaren die helemaal nieuw zijn in de camperwereld. Enthousiast en open voor suggesties. De basis is in ieder geval erg geslaagd. Mooi verharde plaats voor de camper en ruim grasveldje ervoor. Water en stroom op iedere plaats. Sanitair is prachtig. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Wij komen hier zeker nog een keer terug.