@Jeffry
er kan ook met meerdere camper gestaan worden
geweldige locatie , rustig en mooie visplek
mooie plek, sanitair is schoon en locatie gemoedelijk . Als camperaar, niet afhankelijk van schoon sanitair, leuke locatie om te vissen , met elektriciteit en free WiFi.
geweldige locatie, genoeg plaats voor campers en rustig. Mooi uitzicht op de gletsjer
prima locatie voor een overnachting, volleybal en voetbalveld verder in het bos. toiletten zijn er wordt ook voldoende schoongemaakt , maar het is er druk waardoor het snel vies wordt . autoweg is er wel vlak naast, maar is in de nacht niet erg druk.
Prima rustige camperplek om Cinque Terre te bezoeken. Bovenop de berg met uitzicht naar Monterosso. Eigenaar is super vriendelijk. Hij brengt en haalt je in de ochtend en avond van/ naar het dorp; je hoeft alleen te bellen. Wandelpad naar het dorp, 1,2 km naar beneden. Wandelpad naar Vernazza is echt een aanrader, eigenaar kan je afzetten halverwege het pad, zodat je minder hoeft te klimmen en grotendeels naar beneden loopt richting Vernazza.
geweldige camperplaats, geheel vernieuwd met pumptrack!
rustige locatie , van echt vaste plekken is niet ter sprake. Bij toeristen informatie belasting betalen na 2020 is er wel iets met de prijs gebeurd 10CHF voor de nacht. 2 volwassenen en 2 kinderen met camper. na vorige camping valt dat nog wel mee. Die was 65 euro voor een nacht . In deze periode zit je tussen winter en zomer seizoen in, stadje leeft nu wat minder.
geweldige locatie! inderdaad hiervoor heb je een camper! alleen zorgen dat je hout meeneemt mits je een kampvuurtje wil maken. hier en daar zie je bomen omgezaagd, is niet de bedoeling lijkt mij!
Super geweldige locatie , veel ruimte en mooi aan een rivier. Goed om te zwemmen en te vissen. Viskaart is hier niet nodig. Vuurplaatsen en zitplaatsen nabij parkeerplaatsen. Heerlijk rustig.
Heerlijke rustige plaats, alles netjes geregeld en leuke wandelroutes en viswateren onderweg. Voor een grote camper met electriciteit 340kr is wel wat aan de prijs maar goed was het allemaal waard
Leuke locatie , erg rustig. Na een enkele auto die langs rijdt , is niet storend. Wel een echte Zweedse muggen locatie, maar met een kamp vuurtje en wat andere middelen om je heen is het best te doen. Vissen is wat lastig met de waterplanten aan de kanten.
Super leuke locatie niet ver van de mijn, en toilet gebruik mogelijk. Zwem locatie was top en erg rustig.