@JefkeAnn
- 2009
zeer rustig geslapen. wandeling in natuurgebied zeer aan te bevelen. dank aan de gemeente: toiletten in bezoekerscentrum gratis te gebruiken, voor fietsers is er een fietsreparatiepunt en een automaat voor kleinere ongelukjes zoals tekenbeet, Bandenreparatiekits,... zelfs hondenkoekjes👍
Stonden helemaal alleen hier op 2 september. Klein dorpje (2 huizen en een hondenhok bij wijze van spreken). Praatje gemaakt met bewoner, tijdens de zomermaanden redelijk druk gezien de grotten, nadien zeer rustig. Parking verlicht, vuilnisbak aanwezig, gratis water.
pittoresk dorpje, mooie CP, afgebakende plaatsen. gratis water, lozen grijs water en elec. vrijwillige bijdrage wordt geapprecieerd. ligt wel naast een redelijk drukke weg, achter een speeltuintje. Petanque baan aanwezig. ligt aan riviertje maar ook in overstromingsgebied. hier zou wel een a voortijdig alarmsysteem voor voorzien zijn zodat de kampeerders op tijd kunnen vertrekken. we zijn maar 1 nachtje gebleven... niet zo rustig als verwacht.
parking weg van de drukte. weinig verkeer, geluid van de stilte volop aanwezig. geen voorzieningen, wel afvalcontainers aan de overkant van de weg.
zeer rustig gelegen met wijds uitzicht op de velden. bij aankomst begin september nog 1 andere mobilhome, verder volledig vrij. bakker op 3min wandelen naast de basiliek.