@Jehudi-en-Bianca
- 2018
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Een camperplaats zoals in ieder geval wij het graag zien. Een mooi plekje om te staan zonder poespas. Water pakken en lozen en eventueel stroom. prachtige omgeving. Wij komen zeker terug.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

wat een fantastisch plekje is dit! zeer vriendelijke uitbaters die ook nog eens een geweldige landwinkel erbij hebben. een aanrader. wij komen zeker nog eens terug.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
dit is precies wat wij zoeken. een plekje om te overnachten zonder poespas. heel blij mee 👍🏻
keurige plek om te te lozen en te vullen. erg blij mee. dank je wel
wat een prachtige plek hebben jullie gemaakt! wij hebben hier vlakbij gewoond en dus kennen wij het van eerder. De plek zoals jullie hem hebben weten om te toveren is echt heel fijn. We waren op doorreis dus helaas weinig tijd maar neemt niet weg dat we enorm hebben genoten en zeker nog een keer terug komen 👍🏻 Gert en Gerjanne ga zo door👍🏻 dank jullie wel voor jullie gastvrijheid
Prima camperplaats. Zelfs stoeltjes en een tafeltje op de plek. Water en stroom op de plek. Sanitair is gedateerd maar heel schoon. In eerdere review staat de weg ernaartoe via Maps is een beetje lastig. Nou dat klopt. Hadden de coördinaten gebruikt en kwamen toch op een heel smal en stijl stukje uit. Met 7,5 meter toch wel te doen.
wat een fijne plek! dichtbij zee en winkels maar ook de natuur ligt hier om de hoek. je kunt hier prachtig fietsen zonder een auto tegen te komen. de douches zijn geweldig. absoluut een aanrader.
2023
wat een fantastische plek! heerlijk rustig en alle voorzieningen aanwezig. we zijn hier het weekend van 9 december geweest. vanwege de kou was er op vrijdag geen sanitair geopend maar doordat de temperatuur omhoog ging was de eigenaar bezig om deze weer te openen. omdat we het prima naar ons zin hadden mochten we van de eigenaar iets later vertrekken op zondag. we komen zeker een keer terug!