@Jeiwam
- 2011
Juni 2026
Prima plek aan de Main. Schepen varen aan je voorruit voorbij. weinig scheepvaart in weekend, wel particulieren met bootjes etc. gezellig! hebben er een weekend gestaan, tarief € 25,- via Parkster app. lozen toilet gratis, water € 1,-, grijs water afvoer ook gratis. Dorpswinkel met dagelijks verse broodjes op 3 minuten lopen afstand. Tussen parkeerplaats en Main een fietspad, redelijk druk. Bamberg dik aan te bevelen op fiets langs de Main
is een 🅿️ parkeerplaats, geen voorzieningen, hellend terrein. staat ook niet als 🅿️ voor campers aangegeven. ik had de reviews nog niet gelezen, dus we kwamen op de koffie. Géén voorzieningen.
NIET BEREIKBAAR Er worden werkzaamheden uitgevoerd, de hele stausee is leeg !! wat een triest gezicht. dus sla maar even over tot nadere orde!
wij stonden hier vannacht alleen, héérlijk rustig! geen voorzieningen. er is een parkeerautomaat € 5,- voor 24 uur contant of betaling via easy park app. parkeerautomaat is out of order, is in de brand geweest! prachtige rondwandeling naar de waterval gemaakt, prima te doen. halverwege, dicht bij de waterval, een gezellige biergarten waar je ook wat eten kunt.
wel de wijnboer met restaurant ontdekt, maar geen camperplek. wij zijn doorgereden.
3 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

mooie plek, superschoon en nieuw toiletgebouw, je kunt er wassen-drogen, buiten zelf je handwasje doen. Er is een keuken én overkapte plek met tafels/banken. Aardige beheerster die ‘s avonds langs komt. Op loopafstand vuurplaats aan water, je kan er vissen. Op de camping ook 2 vuurplaatsen met knusse hokjes👍 Je kunt toilet legen en water tappen. Lozen grijs water in overleg te regelen. Superplek 👍👍
Prachtige wandeling gemaakt, wel kuitenbijtertje😉. 1 nachtje hier gestaan met 5 camperaars, mooie picknickplaats met vuurkorf , droogtoilet en je kunt je afval kwijt. De koekoek roept in de rondte, vogeltjes fluiten je in slaap, wát een rust cq stilte. wij vonden het een práchtig plek
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Mooie rustige camper plaatsen rondom meertje, je kunt zelf een plekje uitzoeken. even opletten voor stroom gebruikers; niet op alle plekken! Bij kiosk van naastgelegen camping melden. Restaurant aanwezig, daar heerlijk gegeten. Mooie fiets omgeving. Wij komen hier nog eens weer 👍