@JelliCastelli
Fraai gelegen camping met te weinig toiletten en te veel honden.
Splinternieuwe CP, mooi aangelegd, ruime plaatsen, royale douches. De beplanting moet nog wat groeien. Vriendelijke eigenaren. Prima fietsomgeving. De prijs is €18.
Groot en goed georganiseerd Ferienpark. Perfect en schoon sanitair. Interessante omgeving, aan de Elbradweg. €6,50 per dag voor stroom vind ik veel.
Inchecken bij automaat bij slagboom. Ik denk dat ik 8 keer overnieuw moest beginnen, omdat hij ingesteld is op Duitse postcodes (ontdekte ik). En hij accepteerde m'n creditcard en m'n betaalkaart niet. Er was op zondag niemand om te helpen. Bij het café werd ik met een glimlach van het kastje naar de muur gestuurd. Tenslotte geïnstalleerd en op jacht naar een sanitair sleutel. Er is geen afwasgelegenheid.
Eerst gezocht naar de receptie (was niet aangegeven). Ingechecked door een zeer vriendelijke en zeer trage dame. Zij kon niet veel vertellen over de plaatsen en van de sani-containers wist ze niet dat ze afgesloten waren. Dat betekende ver lopen naar wel een prachtig nieuw gebouw. De hogere plaatsen met zicht op het meer waren erg scheef, het uitzicht was heel mooi. In Blomberg kun je een interessante stadswandeling krijgen van de Tourist&info.
Mooie ruime camping. Helemaal niets op aan te merken. En: je betaalt precies zoveel kWh als je gebruikt hebt!
Prima CP: mooie plaatsen met heerlijk uitzicht, goed en voldoende sanitair, afwasplaats en wasmachine. Fijne douches (geen gezeur met munten!). Alles schoon, niets op aan te merken. All in prijs van 19€ per nacht. Ik kom zeker terug!
Perfecte camping voor jong en oud. Ruime plaatsen, prima sanitair (en schoonmaak), rustige en vriendelijke sfeer. Een plek om terug te komen ☺️
Prettige rustige CP met hele aardige en gastvrije eigenaars. Mooi schoon sanitair. Tip: er zou een afwasplek bij kunnen, maar verder niets op aan te merken. Yellow Castello