@JelteJongsma
Geweldig goed verzorgd. Ook met kinderen een aanrader.
Mooie plek vlakbij Sneek en aan een vaarroute. Bootje huren op de camping is erg leuk. Ook zijn er veel vissers die de hele dag van alles vangen. Je bent zo in Sneek, lopend of met de fiets. De Poiesz in Scharnegoutum is mooi dichtbij voor de boodschappen. Sanitair is wat aan het verouderen maar er wordt goed op gepast.
Zeer vriendelijke ontvangst. Lekker relaxte kamperen. Zoek maar een plekje, kijk maar hoe lang je blijft. Nu in het hoogseizoen is dat wat krap maar wel wij wij gezellige mede doen. Vanaf gestapeld naar Bilbao voor € 1,80, perfect! Prijs voor camper is en 2p incl electra is € 30,50 overigens.
Goed verzorgde plaats. Wij kennen de geschiedenis van Ieper niet, een welkome verrassing. Naast het terrein is een kinderspeelplaats, erg leuk voor de kinderen! Wij hebben er 2 nachten van gemaakt.
Gezinscamping met zwembad en vermaakteam. Wel keurig voor elkaar maar je betaalt er voor. Wij (kinderloos) hadden beter 400m door kunnen rijden naar Trologot, schiet bijna € 10, - per nacht.
Aardige maar ietwat warrige eigenaar. Heeft de boel netjes voor elkaar. Prima voor 1 van enkele nachten. We betaalden 24pond voor 2pers.
Luxe park. Druk bezocht. We zijn er begin augustus, en er was nog 1 plek vrij voor een nacht. Er gaat een voetpad (45min) naar St Ives. We betaalden 36pond met 2 pers!
Goed onderhouden camping, nieuw sanitair. 43 pond voor 2 nachten, 2 personen. Centrum makkelijk te bereiken op de fiets.
Kleine camping direct aan het meer, naast hotel met prima eetmogelijkheid. Broodservice en roeibootverhuur. Van hieruit kun je alle kanten op wandelen of mountainbiken. Ook is hier de aanlegplaats voor de boot naar de andere kant van het meer, erg handig als je overmoedig gestart bent...
Zijn hier in het hoogseizoen maar er is toch plek voor en paar nachten. De camperplaats ernaast is vol met lege plekken voor reserveringen, vinden wij vreemd voor een CP... Camping Europa is schaduwrijk en direct aan het meer gelegen. Je kunt langs het kiezelstrand richting het dorp lopen. sanitair is goed. Prijs E31,- voor 2p met camper. WIFI kost E2,- voor 24H.
Sanitair is niet van deze tijd, een vies gat in de grond voor je behoefte, de douche onder een afdak kost 50 cent voor 1,5minuten lauw water. Het nabijgelegen strand is wel mooi (zand) en erg lang. Nauwelijks schaduwplekken.