@JennyJones
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Een hele nette en verzorgde camping op een prachtige locatie vlak bij Abtenau. De plekken zijn mooi en ruim, en het kleine zwembadje is een fijne extra. Het uitzicht is werkelijk magnifique! De eigenaren zijn ontzettend behulpzaam en doen er alles aan om de camping netjes en verzorgd te houden. Het toiletgebouw is prachtig en alles is er super schoon. Vanaf de camping hebben we met de e-bike mooie routes gefietst naar Abtenau
2023
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

Leuke camperplaats 17 euro 6 euro voor stroom. Prima uitvalsbasis voor Annecy. rondje meer van Annecy aanrader. rond 1700 vol Vriendelijke eigenaren. Vlak bij drukke weg maar niet hinderlijk. Vlak bij het meer en centrum Annecy 2 nachten gestaan.
2022
We stonden er alleen! Heel rustig Mooi uitzicht! Schone dixie niet heel mooi voor t totaal plaatje maar verder een hele mooie plek. We waren er op doorreis. De smalle wegen vielen ons enig zin mee! In de vroege ochtend het joga pad bewandeld! Heel leuk om te doen
2018
Prima overnachtingscamping. Je kan de hele nacht aangekomen en vetrekken. 10 per nacht. wc aanwezig. Veel plek en staan veel campers en caravans.
Drukke gedateerde overnachtingscamping. Deze wordt helemaal vol gezet. Douches en wc aanwezig sober. 33 euro per nacht 4 pers camper. Alleen om te slapen prima zijn de volgende dag verderop gaan staan bij de Faaker See.