@JensBenny
Lid van Campercontact sinds 2026
- Frankia 620 Voll
- 1998
- Integraal
Gratis parkeerplaats met water en afvalverwerking – en toch klagen sommige mensen… het is echt onbegrijpelijk. De stad biedt hier iets aan waar je elders makkelijk voor zou betalen. Wie rust, luxe en voorzieningen van campingniveau verwacht, kan beter naar een betaalde camping gaan – daar zijn er genoeg van. Voor wat het is, is deze parkeerplaats absoluut top: praktisch, eerlijk en een prima optie.
Gratis parkeerplaats met water- en afvalvoorzieningen – en toch klagen sommige mensen… het is echt verbijsterend. De stad biedt hier iets aan waar je elders makkelijk voor zou betalen. Wie rust, luxe en voorzieningen van campingniveau verwacht, kan beter naar een betaalde camping gaan – daar zijn er genoeg van. Voor wat het is, is deze parkeerplaats absoluut top: praktisch, eerlijk en een prima optie.
15 euro is prima, er zijn winkels in de buurt en het oude stadscentrum ligt op 20 minuten loopafstand.
Voor 6 euro exclusief elektriciteit, gewoonweg fantastisch!
Ik heb 20 euro betaald voor geen service en heb daar een hele nacht gestaan.
Geweldige locatie, gratis elektriciteit voor 10 euro, oude stad vlakbij.