@Jepsen
Zeer mooie, kleinere camping midden in het bos. Super behulpzame eigenaren. Voldoende en schoon sanitair - we hoefden nooit te wachten en er was altijd warm water. Het is een van die fantastische plekken waar je je dagtarief betaalt en dan is alles inbegrepen, geen muntjes voor de douches en geen extra kosten voor water. Prachtige wandel- en fietspaden. Het enige kleine nadeel is dat er geen winkelmogelijkheden op loop- of fietsafstand zijn.
De plaats is gesloten en er is geen water. moeten uit het register worden verwijderd
We keken uit naar deze centrale locatie, maar het adres liet ons toe op een bouwplaats waar we zeker niet wilden blijven. kon geen faciliteiten zien.
mooie camping met goede mogelijkheid voor schaduw. glose to lake waar we lekker gingen zwemmen. goede, schone faciliteiten. vuilnisgebied was onvoldoende, maar zijn ze niet altijd? vriendelijk en ongedwongen receptiepersoneel. helaas zijn er deze keer zoveel wespen. we zijn niet hysterisch maar moesten ondanks 30 graden toch binnenshuis eten.
Zoals gezegd wordt de site gemoderniseerd maar is nu al erg mooi. nieuw en schoon sanitair, goed ingedeelde slots, zeer vriendelijk personeel. zal geweldig zijn als het volgend jaar klaar is. wat lawaai van de nabijgelegen weg, maar alleen overdag. we zouden onszelf deze site gemakkelijk kunnen zien als uitvalsbasis om de Harz te verkennen.
wat lawaai van de spoorlijn dichtbij, maar beheersbaar. goede slots en een mooie wandeling naar de stad. als je geen eur 8 aan munten hebt, kun je aan de begeleider betalen als hij 's avonds zijn ronde doet.
Heel mooie site. Mooie omgeving en zeer goed georganiseerd met vriendelijk personeel dat klaar staat om advies en hulp te geven. god greep plekken, mooie en schone faciliteiten.
de camping ligt naast een grote parkeerplaats en de camping ziet er een beetje "moe" uit, maar de mensen waren vriendelijk, de faciliteiten schoon en volledig operationeel. er is een kleine kiosk en een broodjesservice en de camping ligt zeer dicht bij het Mercedes Museum en een mooie fietstocht vanaf S-Zentrum
hyggelig plads langs floden. Selve pladsen var fuld, så vi holdt på en græsmark bag ved, men dog med fin afstand til faciliteter. Venlig betjening, gode og rene toiletter. meget fin cykelsti til Bamberg, som er utrolig smuk. Vi kunne godt finde på at komme igen
de site heeft alles in huis - goede locatie, veel ruimte, zelfs grond - maar wordt niet gebruikt. de plaats is niet goed onderhouden, vuilnisvoorzieningen zijn slecht, het personeel is onvriendelijk. slechts twee toiletten waren open voor elk geslacht - blijkbaar vanwege corona, maar met muren tussen de toiletten, zie de logica niet.
smuk placering med udsigt til Rhinen fra fürste række og kig fra de bagvedliggende. vi var der kun 1 nat, betalte eur 12,50. kort neuken tot smuk door. brugte ikke faciliteterne meget, men alt fungerede. bestemt en plads, vi tror vi kommer tilbage til
Pladsen ligger smpt ud till kanal, der er 1 toilet til deling og ingen badefaciliteter, med mindre man betaler ekstra for at benytte campingpladsens anlæg. vand koster eur 1. byen er bestemt et besøg værd, og det tog ca. 15 minuten bij Gå derover. venlig, men lidt tilfældig betjening - der var ikke helt styr på det. kan bruges som stopover, men ville ikke være her i flere dage
kavels of ruimte, schone toiletten, 2 stations voor afvoer van afvalwater en toiletwater en slechts 5 minuten lopen naar het mooiste dorp. en alles voor eur 10 per dag. kan ons gemakkelijk terug zien komen naar deze plek
het is een klein parkeerterrein, niet helemaal vlak dus je zou misschien aanpassingen willen doen. we hebben nooit iemand gevonden om aan te betalen. waarschijnlijk een leuk stadje, maar een tussenstop
mooie en opgeruimde site. je betaalt bij het sportcentrum in de buurt en voor 1 euro kun je daar douchen. toiletten bevinden zich daar ook, wat betekent dat ze buiten de openingsuren niet toegankelijk zijn. Een beetje lawaaierig met straat aan de ene kant en spoor aan de andere kant
mooie plek in een goede omgeving. slechts één douche voor elk geslacht, maar groot, modern en schoon. goede sanitaire voorzieningen