@Jeroen24
Mooie kasteel camping. De percelen in de buurt van het kasteel zijn ruim en zien er goed uit, en typisch Frans. Nieuw sanitair. We waren er op doorreis, maar ook de moeite waard om wat langer te blijven.
Prima camping. Schoon sanitair en zwembad. Veel leuke voorzieningen voor kinderen, maar zonder fratsen. Vele fiets en wandelmogelijkheden.
Wat een mooie plek! Vlak bij zee maar ook midden in de natuur. Veel rust. Op hetzelfde terrein staan ook tenten van een zomerkamp, maar daar merk je niets van. Fantastisch groot zwembad (de foto op de site is nog het oude zwembad) Mooie fietstochten naar bergdorpjes in de buurt. Ga naar Pruno en Poggio voor schitterende uitzichten.
leuke camping. Fietsafstand van Jaca. Sanitair is prima. Mooi uitzicht op de bergen en het leuke stadje Jaca. Zwembad is fijn met een lekker grasveldje. Restaurant op de camping. Meeste plaatsen hebben genoeg schaduw.
Fijne camping. Voorzieningen keurig op orde.
Prima camping. Dicht bij de stad, mooi openbaar zwembad en winkels. Aanrader!
Mooie camping aan het water. Vriendelijke eigenaren. Leuk om met het aanwezige fluisterbootje Oudewater te bezoeken. Genoeg te doen voor kinderen.